Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Képek alulról, méretek, tekercs ellenállás - akkor lehet segíteni.
Ezt találtam még róla:
https://drive.google.com/file/d/1xm70wBHLd9CFmqJj6_z9j3-VwWhK8UHf/view
Ha netán elférne:
Nézd meg EZT Hátha tudsz valami adapter nyákot csinálni hozzá... 14V-os, de 12-ről is megy.
Szia! Elvileg ez jó lehet: Bővebben: Link
Igazad van, nehéz nyitva találni.
De még kitart.
Fisher price p6235Üdv!Meg kellene javítanom egy ilyen játékot csak épp a 4ik órás próbálgatás után mielőtt már hívtam volna a gazdit kijött a füstje, valaki nem tudja véletlenül honnét vásárolhatnék bele panelt? Bontott vagy új Kína vagy a mars nekem bármilyen forrás megfelelne, ebayen icipicit drága a cucc, na meg minek is 2 ilyen monstrum ha csak egy jó?
Nyelvtanilag fuss neki még egyszer. Ez nem a messenger.
Idézet: „kijött a füstje...” Régebben lehetett kapni füst-újratöltő kitet, sajnos nincs már, pedig lehet az is elég lenne a javításhoz ...
Közel 15 éves? Lehet még a nevét sem ismered? Működőket kínálnak "ebay"-on...kb egy százasért.
A panelen melyik alkatrészből jött ki a füst? Nem szeretnél róla fényképet feltenni?
Szívesen teszek fel képet.Szerintem a beöntött középső cuccból jött ki a füst, oda fut be a tápfeszültség is, más égésnyomot én nem láttam, bár még nem kezdtem el külön ülön kimérni ezeket a mákszemeket(smd alkatrészek), bár akkor sem haragudnék ha valóban más égett volna el, és újra éled a panel.
Esetleg ha volna valaki aki úgy érzi pic-ben ennek a funkcióit megtudja valósítani, akad itthon "zenélő" panel amivel össze lehetne házasítani, de nem értek a PIC-hez, és programozóm is csak AVR-hez van, akár privátban seftelhetünk is. A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2024
Tény hogy nem tudtam a nevét, ebay-en én is megtaláltam, kicsit soknak érzem érte, de végül is megjavítani akkor tényleg nem rossz üzlet, ki gondolná hogy ezek ilyen drágák!
Jó eséllyel a fekete pacából jöhetett ki a füst, ezek elég érzékenyek, az elemek feszültségét nagyon nem szabad túllépni, mert ingen könnyen elhalálozhatnak. Egyszer ~1-2 másodpercre próbából megkínáltam egy quartz játékot kicsi lítium akkuval, az, hogy csak pár tizeddel volt 3V felett a feszültség már bármiféle jel nélkül kinyírta és azóta nem reagál semmire. :|
|
Bejelentkezés
Hirdetés |