Fórum témák
» Több friss téma |
Az idei kiállításon, a nagyteremben, az ajtó mellett lehetett vásárolni, a melléklet fotóin lévő öntapadós lábakat (kb D18-as félgömb). Szeretném elérni az eladót, amihez akár a szervezők, akár az ott lévők segítsége is jól jönne.
A "mindenigazt" is elirtam! Bocsi
Hol? :whistle: Action2K
Hasonló " volt " hisz már közel 10 éves 2003-2007 -ből származnak a képek .
A mi találkozónk is már a 3. -on túl ha minden jól megy akkor még lehet több is ...
Csak a legfrissebb képek 2007-esek. Hoppá másnak is feltűnt.
Elfogytak az ötletek vagy már mindent megépítettek?
Szerintem ötlet mindig akad , valami egészen biztos félbeszakította a sorozatot hisz tudjuk az élet produkál furcsa dolgokat , remélhetőleg a mi erősítős találkozónk is még folytatja a hagyományt egy pár évig , de ez is sok mindentől függ .
Lesz -e majd vállalkozó szellem a lebonyolításhoz a szervezéshez ?
Most már kezd kialakulni, egy jó séma. Én bízom benne, hogy nem szakad meg.
Nekem tetszett az előző (csak azon voltam sajnos), és rajtam nem fog múlni Amilyen ütemben haladok, addigra csaktán kész lesz nekem is a cuccom
Én nem érdeklődnék, határozottan kérdezem: mikor lesz? A hol már ugye fix. Megint tudnék vinni pár embert, mint tavaly.
Az időpont még nincs de annyit tudok mondani hogy kb junius és augusztus hónapok között , de ha így rákérdeztél akkor egyeztetek egy időpontot és máris megvan , aztán lehet készülődni .
Augusztus 20 előtti szombat már foglalt, egyrészt nosztalgia börze, másrészt HEHET miatt. Legalábbis szerintem...
Bár ha meg lehet dumálni a "Bambi az őz" megfőzését a suli udvaron akkor akár össze is lehet kötni...
Gábor ! Hol olvastad hogy az augusztus 20. -a i szombat előtti héten bárki is rendezvényt szervezett volna ?
Nagyon tetszik ez a túlkombinálás amit már - már képzelgésnek is fel lehet fogni ! Egyéb iránt meg ez a rendezvény nem holnap lesz ezért még nem lett kitüzve az időpont de igérem a jövőhéten meglesz és aztán lesz BŐ 3-4 hónap azok számára akik ott szeretnének lenni hogy addig úgy intézzék a sorsukat hogy ne ütközzenek az idő ponttal . Aki 3-4 hónap alatt nem tudja rendezni úgy hogy ott legyen az nem is akar ott lenni és továbbá nem kéne ezen agyalni , kaptok egy időpontot és lehet felkészülni , aki jön az ott lesz aki nem az meg nem !
Amint megvan az időpont, én is aktiválom magam. aaet.nickmann.hu aktualizálása, plakát (meghívó), belépők gyártása...
Laci, kérlek azt is kérdezd meg, hogy a tavalyi bérleti díjat ugyan oda utaljam idén is?
Javaslom, hogy megint legyen Májusban, ne abban a dög melegben nyáron... Az sem feltétlen jó, ha minden program Augusztusra torlódik, mit csinálunk az év többi hónapján?
A május kilőve , egyéb iránt már leirtam és most akkor szájbarágósan leírom megint .
Kapunk egy időpontot és aki jön az ott lesz aki nem meg nem és lesz 3-4 hónap a felkészülésre , a várható időpont június , július , augusztus vagy akár még szeptember eleje is számitásba jöhet . Mindez csak akkor érvényes ha ragaszkodtok a Puskás technikumhoz amennyiben más helyszin -re van igény akkor majd azt a másik helyszint MÁS fogja intézni nem én ! Amennyiben marad a Puskás akkor meg további magyarázatnak nincs helye !
Nem ebben a topic-ban, de szerintem a HEHET már le van fixálva akkorra. Vagy ha nem lesz HEHET akkor izén szúrom magam mert már csináltam rá tíz KIT-et rá ajándékba...
Nekem köszönöm, semmit nem kell a számba rágni. Kinőttem abból a korból. Majdnem hogy mindegy, mikor lesz, mert gyakorlatilag Pesten élek. Lehet, hogy tanszéki kutatások miatt nyáron is fent kell maradnom.
Akkor abban van legalább egyetértés, hogy 2012-ben is megtarjuk?
Repülőnap úgysem lesz az idén sem, legalább ennyi jár, nem?
Tökmindegy, mikor lesz, csak legyen, mert tavaly jó volt És a (f)elkészülési idővel is egyet értek
Nem pont személyeskedni volt szándékom ne értsd félre , azért írtam így hogy tiszta és érthető legyen mindenki számára!
Mi lenne ha össze lenne kötve a Burabu-val (Június 9, szombat)?
Videkieknek kettő az egyben... Börze is van, Puskás is szabad... Átfedés is van az érdekődők között, meg nem is...
Az a gond ezzel szerintem, hogy így kevés az idő. Bár a térképen nincsenek messze, valójában gyalogosan sok idő a dolog. Mondjuk délelőtt BURABU, délután meg AA... Mire átérsz, meg összeszeded magad, szóval nem jutna idő normális részvételre egyik helyen sem. Esetleg ha a BURABU fő napja szombaton van, ez meg lenne pénteken (ami ugye nem mindenkinek jó) vagy vasárnap.
Ott kezdődik a baj, hogy gyalog kacifántos mindkettő.
Burabu különösen...
Hehe, a tömegközlekedésre gondoltam.
Amúgy a Népligetből a Puskás 10 perc gyalog. Csepel már egy kicsit messzebb van, de még az sem beláthatatlan (2 óra gyaloglásra saccolom). Idézet: „Repülőnap úgysem lesz az idén sem, legalább ennyi jár, nem?” Sajnos nem lesz. De szerintem jövőre sem...
Én egyszer voltam az előzőn de az tetszett.Miskolci vagyok úgyhogy nekem kacifántos volt az út odafelé de mostmár tudom hogy hová meg merre.Persze ez a Puskás technikumra vonatkozik.
Én oda mindíg autóval mentem, de aztán rájöttem (amikor azt kerestem hol hol lehet a közelben takarmányozni (egyébként szerintem sehol )), hogy az 1-es villamostól kicsi séta csak...
Az 1-es villamos meg minden metrótól elérhető. A Népligettől, ahol ugye a "nagy" buszállomás van, meg fel sem kell rá szállni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |