Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008
Témakörök:
Csak egy javaslat.
és még egy... Nekem orosz van, de kipróbáltam trafóval is, egy 230/16V-ossal simán meghajtotta a mezei philips fülhallgatómat is, bár fele olyan erővel, mint a nagyimpedanciást. Érdemes összeszedni otthon a hasonló transzformátorokat és kipróbálni őket, valamelyik csak jó lesz!
Köszönöm a segítséget. Remélem valamelyik sikerül.
Vakerán beütöd a "fejhallgató" szót, cca. 10 db. nagyohmost találsz max, 3000.-Ft.-ért. A detektorosoknak van külön topicja, ajánlom,hogy azt is nézd át!
Üdv:gkari-szintén nagyapó.
Hát persze. 8000 válasz között. De szerencsére martinom javaslatából rájöttem, hogy ha először a gyüjtemény kategóriát választom, akkor a fejhallagtóra már kapok egy két ajánlatot, a militari-k között.
Ilyenem van, csak a mikrofon nélküli változat. Jól szól, de ha rám hallgatsz akkor nem ilyet veszel, mert valami pokolian kényelmetlen. Akkoriban nem volt szempont az ergonómia...
Igen, ezt láttam. Most licitálok az egyikre, amit ajánlottál (a másik elkelt). A hozzászólásoról tegnap kaptam imél üzenetet, ezen keresztül találom meg. Az az érdekes, hogy csak belépve a Vaterába, sehol nem találom ezt. Te hol találtad, ha még emlékszel rá?
Üdv.
Hát, ezzel a névvel volt fent: "Nagyohmos" katonai fejhallgató-igazi ritkaság!
4000HUF volt a villámár, nem szeretek licitálni, nekem túl stresszes.
Köszi. Nekem nem ezt ajánlottad, nem volt villámár, ami egyébként nekem bőven sok lenne.
Köszi
Sziasztok!
Ha már fejhallgató, egy kérdésem lenne nekem is. Hozzám került a képen látható katonai "headset". Nemigazán találtam róla infót, ha esetleg a gégemikrofonjáról tud akárki akármit, megköszönném. Egyszerűen semmi infót nem találok ezekről, típusszámot se igen látok rajta, a 2. fényképen ott a feliratos oldala az egyik kapszulának. A fejhallgató betét típusa TA56M. Köszi előre is.
Persze, hogy nem ezt ajánlottam, ez a sajátom.
Lehet, hogy ami elkelt, az az enyém lett. Postával együtt így 1900.-Ft. Eredeti "Ericson" abroncsom van is hozzá, így komplett lesz.
Az biztos, hogy USSR, a hallgató 4000ohmos(ilyenem van miki nélkül), szerintem a miki is dinamikus(a fémdoboz illesztőtrafó, vagy erősítő lehet).
Ha 4Kohm-os, akkor kiváló detektoros vevőnek is.
sziasztok van 6darab 6as6 csővem meg 6darab Qe05/40 philips elektroncső eladó
Az Orion 150A ba milyen típusú kell?
Nincs ilyen típus, hogy Orion 150A.
orion 150-esről nem is hallotam 155-ös van
A TA-56M az 50 Ohm-os csak!
Viszont kis ügyességgel talán bele lehet építeni egy piezo hallgatót (Lomexben is szokott lenni, meg körbe kell nézni kisebb elektronikai boltokban, ahol mindenféle kacatok is előfordulnak) és akkor lesz csak igazán nagyimpedanciás!
Engem érdekel! PÜ megy!
csövek meg a csöves erősítőm meg egy Videoton nápoly
Az erősítő érdekel! Privátban értekezzünk.
vadásztölténygyár r946fa felújitás előtt vaterán vettem egy donort hozzá
sajnos nem eladó nem régen csináltam csak meg muttatam
115A típust akartam írni, ahhoz jó?
115A csőkészlet: UCH21, UF21, UBL21, UY1N
:google:
Nem jó. Itt a 115A rajza, ezek a csövek, meg alkatrészek kellenek hozzá, de már egyszer írtam, hogy valószínű tudok segíteni, van bontott néprádióm, ha kell alkatrész keress meg privátba.
szia a orion 115a-ba uy1n ubl21 uch21 uf21 csővek való
|
Bejelentkezés
Hirdetés |