Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nincs mit! Elküldtem az adatlapi címedre...
Kérdésem lenne a következő képpel kapcsolatban: Bővebben: Link
A réz mióta rozsdásodik? Nálam a rozsda az a vas- oxid hétköznapi neve. Vagy bármilyen fém oxidált állapotát nevezhetjük rozsdának?
Igazad van. Csak ez nem azt szeretné jelenteni amit kiolvasol belőle. Az igazi jelentése az volna, hogy rozsdamentes acél és réz. Csak a plakát rövidít az érthetőség mértékén is túl.
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
Hasznos tanács volt, így nem estem hanyatt.
Azért hogy mik vannak a mai világban !!!!
Bővebben: Link Ma voltunk osztálytársakkal Horror házába, nagyon vicces volt, a kaszást aki követett elneveztük turistának
Jellemző média horror. A malacai biztosan nem ették meg mert kicsik hozzá a disznói lehettek. Persze a városi nép úgysem tudja mi a különbség a malac és a disznó között.
Ezt már itthon is eljátszották: Videó
Ezen annyit röhögtünk, hogy nem igaz Szeretem mikor ilyen nagyon "okos" embereket faggatnak...
Nem érzi a mozgási szempontját ? Én vagyok süket ??
Istenem, most is röhögök Annyira látszik rajta, hogy valami hú de okosat akar mondani. Csak aztán nem jött össze.
Lehet, hogy először szagát akart mondani, csak így javított.
Vagy lehet hogy van 7. érzéke, csak mivel mentálisan hozzánk képest felülfejlett, nem értjük meg, amit a magas intellektusával akart kifejezni.!
Ez kb olyan, mint az egyik fizika tanár eljátszotta azt, hogy projektorral kivetítette a példát, ahol látszódott a megoldás, ő ezt a falon kézzel letakarta... De mivel a kezén ugyan úgy látszott egy másodpercig nem esett kétségbe, mert azt meg letakarta a másik kezével...
Ez jó , úgy látszik mostanában értelmi túlcsordulás van,nem mondom, hogy én nem szoktam ilyeneket eljátszani
Régóta szeretnék zongorázni , és most sikerült eljutnom oda,hogy kiderítettem hogy Áprilisban lesz felvételi suliba , heti 2x30 perc zongora , és 2x45 perc szolfézs, és ez félévente 12,000Ft ért.
A felvételi abból áll, hogy megnézik nem -e vagy süket, és-vagy van e ritmusérzéked.
Újabb példa Bővebben: Link
Hm.. Ki hitte volna...
Lassan azt próbálják bemesélni, hogy a tűz forró, a jég meg hideg... Bolondok!
Nagyon szeretem ezt az idézetet/ket, és ezek egy része illik is ide ;
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben biztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel" -Bertrand Russell "Ha az életben elérhető sikert A-nak vesszük, akkor A=X+Y+Z. X a munka, Y a játék, Z pedig, hogy befogod a szád." "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes." "A múlt, a jelen és a jövő közötti különbség csak illúzió, még ha oly makacs is." -Albert Einstein A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2012
Erre csak ennyit tudok írni:
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem mindig lehet tudni kitől származik" Petőfi Sándor
Ismerem, de ezek elvileg tényleg igaziak, jogos, hogy nem tudnám bizonyítani , de érdekesek, és ne maradjanak név nélkül
Erről jut eszembe ez a poszt nevezetű dolog: Ha egyre több az öngyilkos, egyre kevesebb az öngyilkos?
Bővebben: Link
Annyira h..e, hogy az már fáj.
Most mit mondjak, Isten kicsit jobban megdöntötte a h..ék szóróját
A hozzászólásaim alatt több esetben megjelent egy felirat: "hozzászólás módosítva".Mi után megnézem a módosítást egy szó át van húzva és ugyan az aláírva. Nincs ez túl lihegve?
Igen ezt már én is tapasztaltam, hogy ki lett javítva a semmi.
Mi a fenét tudnak az erőszakos pasik, hogy a nők egy része (mint anyám is) vissza megy hozzájuk?
Evolúció; a nő mindig az erős hímet választja , ha jó neki, ha nem, a nő legbelül az az állati ösztön hajtja, hogy szüljön minél egészségesebb és erősebb utódot.
Történelem, fellapozol egy őskori történelemkönyvet és ott lesz;
a legerősebbek a vezetők, a mai világban ez átalakult úgy, hogy az egyik hatalmi ágon maradtak az erősek, a másik hatalmi ágon a ravaszak (és egyéb címszóval jellemezhető ) emebrek. Én úgy vagyok vele, hogy aki a 100. után találja meg az igazit, azzal lehet hogy baj van, nem kell gonoszkodni; nem is szeretném ha 100 éves lennék sem, hogy 100 nő legyen a hátam mögött, legyen 1 , de az felejthetetlen.! |
Bejelentkezés
Hirdetés |