Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Van egy haverom aki meg nagyon kezdo,egyszer felrakta a radiojat forditott polaritassal az aksira es leegett a radio hangfrekis erositojenek az IC je,kinjaban nem tudot vele mit kezdeni,kitepte az ICt onnan es szetverte kiskalapacssal,kiraly volt nezni.
Egy masik alkalommal pedig egy kapcsoloba bekototte a fazist meg a nullat es bekapcsolta,az meg mindennek a teteje
Na ezt hogy kell megcsinálni gyújtó trafóval???
kössem rá a HIFI hangfal kivezetésére??
Csak úgy kiváncsiságból:
Van egy elektromos fűtőtestünk, akkor annak ugye van valamekkora vesztesége, de mivel a veszteség hővé alakul nem is lesz veszteség. Akkor a fűtőtestek hatásfoka 100% ?
Ha világít a fűtőtest, hangot bocsájt ki, ugrál, vagy elektromos vagy mágneses erőteret hoz létre, akkor nem. Vagy ha görbíti a teret. Vagy ha gravitációs örvényt csinál.
De tulajdonképpen η=hasznos/befektetett energia. Tehát az az energiamennyiség, ami a fűtőtestnek saját maga felfűtéséhez kell, tehát a ((végső hőmérséklet)-(kezdeti hőmérséklet))x (a fűtőtest hőkapacitása) az nem hasznos munka, tehát mégsincs megsértve az energiamegmaradás törvénye, hurrá!
Emberek. Megtörtént velem az abszolút lehetetlen dolog. Épp programoztam, visual studioban, gondoltam kipróbálom. Lefagyott. És bejött a visual studio, hogy amjd debuggolja saját magát. én meg csak néztem, hogy megnyitja saját magát a program, visszafejti C kóddá, stb... És voála... Elkészült a saját első generációs önfejlesztő algoritmusa a microsoftnak.
Igazából ez nem is illik nagyon ebbe a topicba de azért felteszem a képet róla. Ma délelőtt voltam mosógépet javítani és a fűtőbetétje volt elszállva elég rendesen, a többit meg majd a kép elmondja. Ja és Calgon-os mosógép volt!!!!
Azta! :eek2: Ez a calgon télleg jót tett a mosogépnek
ez csak úgy leesett a vágandó anyagból de gondoltam lefotózom h mit szóltok hozzá
és már gondolkoztam rajta h megtekerem csak nem tudom h hány VA-es
Ez Brutális. Főleg ha ebéd közben vagy egy jó sörözéskor dobja el magát a szék.
Megtörtént eset, történelemóra:
"Ahány hely annyi szokás, ahány nép annyi ***pás" Ebből is látszik,hogy egy nyelvbotlás mit jelenthet
Ez a két történet se piti.
Bővebben: Link
Egyébként az első az nagyon régi történet, amikor az RKV-nál dolgoztam /Röntgen és Kórháztechnikai Vállalat - már nem létezik úgy tudom / akkor hallottam először. Állitólag valóban megtörtént de nem nálunk hanem egy szomszédos országban. Nagyon nagy balhé volt belőle de a takatitónőt nem itélték el viszont a főnöke ült egy pár évet és ha jól emlékszem 7 vagy 8 ember halt meg mire rájöttek.
ez nagyon jó! főleg a takarítónős, bár szerintem csak kitaláció, attól függetlenül lol
Nem hiszem,hogy kitalálták. Kb 20-25 éve történt egy Bukaresti kórházban, irták az újságok is annak idején.
Emlékszem rá sokat is beszéltek róla. Persze attól még lehet kacsa. de hidd el a kórházak körülményeit figyelembe véve vidáman megtörténhetne ma is akár nálunk is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |