Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ruszki mobile laptop, Dolby Surround meg miegymas ;o)) Nagyon siraly!!
Húúú, ez nagyon vad!!!!
Nekem is kéne egy ilyen!
ja, így már hihető
És ez? Bővebben: Link
Happy Tree Friends újabb kiadásban.. Nagyon kemény..
Erről eszembe jut az a vicc amikor ember két hatalmas bőrönddel jön ki egy orosz szállodából és mutatja a haverjának hogy megszerezte az orosz csúcstechnika legújabb találmányát egy Quarz órát. És mit tud ?-- kérdezia a haver --
Ember mondja -- mindent -- tv, video, műholdas kommunikáció, telefon, mini computer ,stb... és mindez elfér egy karórába. -- jó,jo de mi ez két bőrönd ? -- hát abba vannak az AKKUK.
Ezt nézzétek meg!
Kell hozzá egy kis angoltudás. Én végigröhögtem az egyészet, tudtam, hogy hülyék az amerikaiak, de ennyire? Bővebben: Link
-Miért nincs orosz mikrotechnika???
-??? -Mert, nem fér ki a gyárkapun
nem nagyon tartozik ide de...A nők áramot vezessenek, ne autót!
Variszabi: Ne felejtsd el, hogy most anyádról is beszélsz...
Itt egy videó... ez is igencsak durva: Bővebben: Link Nem szeretnék így gépelni.
Ne általánosíts, mert van aki igenis tud vezetni, de van aki nem... Bővebben: Link
sztem tök jó, komolyan mondom csináok egyet és megveheted tőlem karácsonyra titi. nekem is kell egy , 2őt csinálok.
Ez kb ugyanaz a kategória mint mikor megy haza a szőke nő és mondja a férjének,hogy baj van a kocsival mert viz ment a karburátorba.
- azt mondja a férj : Ne bolondozz azt se tudod mi az a karburátor. -de igen hidd el viz ment a karburátorba. Feláll a férj - megyek megnézem, mire nő : ne fáradj nincs itt a kocsi. Hát hol van ? Kérdi a férj : mire a nő - Most huzzák ki a tűzoltók a Dunából.
Hú... ez nagyon durva... Nézzétek meg, kiszáll, és még akkor is a haját piszkálgatja... ez sok volt nekem mára
Én is találtam egy "women driver" videót. Ez inkább durva, mint vicces, habár látszólag jól van a motoros (remélem ez nem változott a történet után sem).
Az aláírásokból kiderül, hogy a nőnek piros lámpa volt, így tessék nézni... Bővebben: Link
Poénból mondtam, de azért valld be, van benne valami tudom, van olyan amit a nők tudnak jobban
eldobta a vasat de rendesen amugy a háttérben van a technika
Azért az okos nők nem csak a külföldiek kiváltsága...
Vajon mire gondolt?
Jajjj!!! ez ez régi, de azért nagyon LOl!!!!!!!!!!
Azért ebben nem is az a legmegdöbbentőbb, hogy a motoros mekkorát zakózott, meg hogy még egy pár percig el-anyázgattak egymásnak, hanem hogy vagy 20-30 autó elment - vegyesen, mind a két irányban - a baleset mellett, mégis, csupán egyetlen motoros állt meg, hogy megnézze, minden rendben van-e...
Láttam már, de az a laegaranyosabb, mikor kiszáll és totál a feje búbjáig elsüllyed benne
Életembe nem láttam még akkora marhát, mint az a Suzuki-s Buta Liba alias Alacsonyan Kvalifikált Háziszárnyas. Nehezen hiszem el hogy ekkora hülyék léteznek.
Kimész barátom az útra, és kiló számra lehet találni... Az a baj, hogy az emberek már megkapják az autót egy forintért is... Nem érdekli őket, hogy egy szuzukit vesznek 10 éves futamidejű részletre, és mire kifizeti az autót, már neki kell fizetni hogy elvigyék...
A baj gyökere szerintem minden féle képpen az, hogy az akár egy forintért is elvihető autóknál az emberek nem érzik a saját autójuk értékét... ezért van minden autó többek között összetörve.
Nem is az döbbentett meg amit a kocsival csinált hanem hogy utána beleesik ugyanoda még gyalog is.
Amikor én ezt először láttam félórát nyeritettem a röhögéstől. Én több mint harminc éve vezetek, láttam már néhány barmot, de ez mindet veri, toronymagasan. Idézet: „...láttam már néhány barmot, de ez mindet veri, toronymagasan.” Ebben teljesen egyetértek!
Ennél nagyobb barmot még énse láttam, hallottam az biztos
Ami megtörtén: megyünk körforgalomba (mi a helyes irányba! ) öregasszony alig lát ki a volán mögül jön velünk szembe és még ránk is villog hogy mitcsinálunk :no:
Pont ugyanilyet tapasztaltam néhány napja én is az óbudai Auchan áruház egyik körforgalmában...
Majdnem szó szerint kiszálltam a kocsiból, és majdnem úgy röhögtem azon, hogy mit csinál a nő a körforgalomban Minden környező autós megállt egy pillanatra, összenéztünk mi, sofőrök, és mindenki nagyokat nevetett a saját autójában...közben a nő a piros Fiat Punto-jával körbe-körbe körözött a körforgalomban, természetesen ellentétes irányban...aztán lassított szépen, mert nem tudta hol menjen ki (ui. nem esett "kézre" egyik kijárat sem...de hát menetiránnyal szembe menve hogy is eshetett volna úgy )
Én nemrég kaptam meg a jogsimat, megszenvedtem érte, hogy minden klappoljon a vizsgán (na jó, elsőre átmentem, még dupla vizsgabiztossal is). De könyörgöm. Tényleg az embereknek nem kellene időnként újracsinálni a jogsit?? Azt éreztem, hogy nekem mindent kell tudnom, különben fizetek, de keményen, miközben velem szemben jönnek emberek, akik 40 éve "tessék itt van, haggyuk a vizsgát" idézettel megkapták a jogsit, és azóta sem tanultak meg vezetni, parkolni, félnek 40km/h-nál gyorsabban menni, kereszbe állnak az úton, elzárják a buszsávot . Hol az igazság? Saját szememmel láttam egy fára felcsavarodott autót, 20-as övezetben... Mondjuk, ha ezzel megakadályoznánk, hogy a "vezetőnek látszó emberek" vezethessenek, akkor minden rendben is volna, de persze ugyanúgy vezethetnek, csak előtte lezsíroznak néhány emert.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |