Sziasztok.
Kaptam egy olimexino
stm32 égetőt, de nincs hozzá programom, meg nem tudom, hogy milyen típusokat lehet vele égetni. Az olimex oldalán számomra semmi érdemleges leírást nem találtam hozzá.
Ha valaki tudna ebbe segíteni azt megöszönném.
Az Olimexino
STM32 nem égető, hanem fejlesztő panel. Már ha
erről beszélsz. Kapcsolási rajz is van mellé, meg valami leírás is.
Semmi sincs hozzá, de erről beszélek. Akkor mire tudnám, és hogyan használni ? köszi.
Amit belinkeltem oldalt, ott a Document, Hardware, Software feliratok alatt csillió doksi és program van.
Hogy mire lehet használni? A rajta levő mikrokontrollerre lehet vele programokat fejleszteni.
Sziasztok valaki tudna kulden iegy nyak lap tervet vagy legallab egy kapcsolasi rajzot?
elore is koszonom
PICkit2 topikban sok verzió van...
Milyen verzio
nekem ez az usb-s kell!
Ne követelőzz ! Olvasd át a pickit2 klón építése témát és keresd meg a neked tetsző változatot . A pickit 2 összes verziója usb-s ! Most már igazán elkezdhetnéd használni a keresőt...
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2013
Sziasztok!
Minap kaptam egy teljesen új K150 programozót, rádugtam a gépre telepítettem a drivert és a programot. Tökéletesen ír/olvas annak ellenére hogy elvileg nem működhet. (win7 64bit-en próbáltam és tökéletesen megy, a programjának az utolsó frissítése 2007-es és 32bit-es, sok helyen olvastam hogy kizárólag xp-n működik) Tehát jó az a lényeg, viszont a program indításakor ezt a hibát kapom 1x, van valami tippetek?
Sziasztok! Szeretnék ehhez az ic- hez (
Pic12F629) égetőt készíteni.Tudna valaki kapcsolási rajzot feltenni ami jó hozzá?előre is köszönöm.