Fórum témák
» Több friss téma |
Te vagy a Nagy Elhelyező!
1milla környékén kóvályog a NET-en a Pio fekete hercegnője.
Szia!
Kézzel mozgatva is lehet hallgatni, ha benyomom a pause-t. Próbálkozok vele. Üdv!
Haj de sok mindent meg lehet csinálni a szalagossal!
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2013
Manapság sajnos minden diszkó laptop-ról, okostelefonról, vagy MP "akármennyi" lejátszóról szól. Voltak nálam haverok, bekapcsoltam nekik egy ORION SE260 és HS280 társaságában a magnót, el voltak ájulva. 19cm/s sebességnél is elképesztő a hangja, el se tudom képzelni, milyen lehet 36cm/s. Sajnos a szalagok vannak szörnyű állapotban.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Szerintem csak használtan lehet venni. Láttam már árverésen bontatlan Sony ULH szalagot, örülnék, ha egy olyat kukáznék
38 az a 36. 2×19. Ezen a sebességen stúdió minőség van. Van egy néhány ilyen felvételem, de nincs min lejátszani.
Igen, igen 2X19 az nem 36 Pedig matek tagozatra járok a gimiben
Sony csikorog egy idő után, scotch ragad és hámlik.
Nekem csak POLIMER van itthon, sok már hámlik. Te milyen szalagot ajánlanál?
Saját tapasztalat, akai, maxell ud, agfa, ezek nálam beváltak semmi baj nincs velük. Nagy orsón, zonal, basf, agfa.
Scotch is jó márka. Itt olcsón van AGFA. Bővebben: Link A magnó sem egy utolsó darab. Ha volna pénzem nem is gondolkoznék rajta.
Lehet, hogy megveszem a AGFA-t. Vaterán 4000-ért láttam.... Köszönöm a segítséget.
CCCP teknolodzsi. A kijelzőcső ismerős.
T. Fórumtársak!
Sikerült egy SONY TC-630-as magnót életre keltenem. Egy problémám van még, alapjáratban elég hangos a mechanikája a közvetítő gumi görgő miatt. Feltehetően igen felkeményedett. Tudna e valaki valami megoldást ajánlani a a problémára. A képen jelölt görgőről van szó.
Kánaán!
No megvan a RT-909! Holnap megyek hallgatózni, nézelődni, mert vett két komplett old 70' HIFI tornyot is. A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Az Az igazság,hogy most nem érek rá (nézem az NFL-t)De megígérem ha lesz egy kis időm sajnálni foglak.
Szia! Te is szóba kerültél, majd írok privit.
Bocsi, nem én fotóztam, de így néz ki egy spulni új 1000m-es BASF szalaggal.
Már kíváncsi vagyok a hangjára.
Csak a NAB-ra nem tudom rábeszélni, pedig az koronázná meg, de leszed 270m helyet állítólag, meg egy csomó pénzt a számláról. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
A videón lévő szalaglefutásról jutott eszembe, hogy a Grundig-omon(vagyis benne ) van ez ellen egy elektromehanikus kikapcsoló szerkezet . Hasznos tud lenni.
Megvettem az Agfa szalagot 3X1100m. Mivel ez nem fér rá a magnómra, feláldoztam 2 régi 550m-es Agfa szalagot, ami tele volt toldással. Ezekre tekertem át az 1100m-t. A régi POLIMER szalagon 100%-os kivezérlésű jelet 70%-kal játszott vissza felvétel után. Az új szinte semmit se csökken. Az normális, hogy az első végigpörgetés után mindent át kellett tisztítanom? Sok lehámlott a szalagból.
Üdv! BAlázs |
Bejelentkezés
Hirdetés |