Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
egyébként az árnyalatnyi különbség az a szándékosságot fejezi ki:
szennyezést nem szándékosan viszik a rendszerbe, az adalékot pedig igen... ha megfelelne a szennyezés is, akkor nem lenne szükség az IC gyárakban olyan mérnökökre akik ehhez értenek, elég lenne beküldeni Józsi bácsit, aki tüsszentene két jó nagyot, és meg lehetne spórolni a drága eljárásokat/maszkokat stb
Igaz nem vicces és mókás de csodálatos.
Ez az egyik legfantasztikusabb fénykép,amit az ismert univerzumban valaha is készítettek. Egy amerikai fényképész készítette egy operáció alatt, amin egy súlyos gerinc-rendellenességet próbáltak helyrehozni egy magzaton az anyaméhen belül a terhesség 23. hetében. A fényképész akkor még nem gondolta, hogy élete egyik legfontosabb képe lesz ez, hiszen a cél csupán a méhen belüli gerincműtét fényképeken is történő dokumentálása volt. Miközben Paul Harris fotós az Egyesült Államok-beli Tenesse állam Nashville városának Vanderbilt egyetemén a sebészeti klinika műtőjében fényképeket készített a műtét folyamatáról, megörökítette azt a pillanatot is, amikor a baba az anyai méhből kiemelte a kis kezét, és az őt operáló orvos ujját megfogta. Ez a hihetetlen fénykép a világ rengeteg újságjában megjelent, s Írországban az egyik "legerősebb zászlója" lett az abortusz legalizációja ellen küzdőknek. Az ici-pici kéz, ami meghódította a világot, Samuel Alexanderé, aki tavaly december 28-án megszületett (amikor a fénykép készült, alig több, mint 5 hónapja volt a mama hasában). Ha komolyabban elgondolkodunk, megértjük, hogy az élet tényleg csak egy hajszálon múlik. Az orvosok biztosak voltak benne, hogy nem tudták volna életben tartani a kisfiút a méhen kívül, így a méhen belül műtéttel kellett megoldani azt a rendellenességet, amit nem tudott volna túlélni. A méhet bevarrták, hogy a baba normálisan fejlődhessen tovább. Ezért is ezt a képet nyilvánítják napjaink egyik legfontosabb orvosi fényképének. Samuel a legfiatalabb paciens, aki ilyen operáción túlesett. Valószínű, hogy Samuel Alexander Armsnak megszoríthatja majd egyszer Dr. Brunner sebészprofesszor kezét - most már az anyai méhen kívül . Justine McCarthy tévé-bemondónő megjegyezte, hogy képtelenség nem elérzékenyülni a pici kéz hatalmas erejét látva amint egy operáló Sebész ujját szorítja, és lehetetlenség nem elgondolkodni azon, hogyan tud egy kéz életet menteni..." És íme a csatolt kép:
háát a sztori olvasása kellemesebb volt mint a látvány, de tényleg fantasztikus.
Amúgy második blikkre a képről valami horrorisztikus jelenet ugrott be egy filmből...
Ez siraly heee! Igaz nem vicces-mokas,.. De akkor is fanatisztikus! Eloszor enis a kepre kattintottam, alig jott`le h mi akar az lenni, de azutan,.. Az eszemmegall h mik vannak, itt Romaniaba meg a vesemutet is halalos, kivancsi lennek egy ilyenre ;o)) Minden tiszteletem az orvosoke, ez nem elektronika!
Ahhoz képest, hogy Maglódon lakom, és onnan is netezek...
Ja, ez pedig "csak" ennyit tévedett!
(A kéz alatt lakom, és a narancsos tűzőkére mondta, hogy ott lakom...)
Igazából mi történt ??? Nem vagyok képbe.
Nekem meg cirka fél várost tévedett... Aztmondta, hogy én a város egyik végében lakom.. Hát én durván a felénél élek.
Fery: Egy "az oldal látogatója" fel akarta törni a HE-t. Három, négy oldalt visszaolvasol mindent megtudsz.
Azt olvastam bár nem itt hanem az oldal tetején pirossal tegnap. Csak azt nem értettem, de már sejtem az IP azonositás okát. De ezek a progik általában csak a szolgáltatódig vezetnek el vagy addig se. Nem érnek ezek 1 ruppót se. Ezekkel a progikkal sosem találjuk meg az ilyet.
Nekem csak egy fél magyarországnyit tévedett. Azt mondta, hogy Bp.-en vagyok, pedig Békés megyében
nekem mind2 tudta hol vagyok... félek.... :pardon1:
Nekem meg a Keleti pu.-t mutatta, de az ugye még véletlenül se 16. ker,
Jah és a négylábú nyávogó szerkezettel rendelkezőknek: Bővebben: Link
Nálam a kollégiumból bécsi utat (óbuda) írt ki, de az sem egészen 13. ker... Vagy lehetséges, hogy az óbudai kandó szerverét látja??
Szerintem ez elég pontos
Hi neked amint látom pontosan meg mutatta hol laksz nekem még megyét is váltottt
B.A.Z. megyében lakom Szendrőben ez meg kidobta h Esztergom megye és Tát.
Szerintem nem véletlenül pontatlan. Az internet egyik (jó?) tulajdonsága az anonimitás. Egy IP címet nem nehéz megszerezni, és ha abból megmondanák, hogy te melyik épület, hanyadik emeletén laksz, akkor elvesztené ezt a tulajdonságát. Ez addig jó poén, amíg magunk szórakozunk vele, de akkor már nem, amikor egy fórumos vita után megvárnak a házad előtt... Én biztos vagyok abban, hogyha a rendőrségnek van egy kiderítendő IP címe, akkor kb egy perc múlva már tudják házszámra pontosan, hogy kié. Tehát addig jó, amíg ez ilyen pontatlan. (nekem Kecskemét helyett Budapest mellett mutatott egy kis települést ~100km-t tévedett)
Én meg megtudtam, hogy valójában egy parkoló autóból netezek pár kerülettel arrébb
Ez csak a szolgáltatódig tudja követni, onnan privát. Persze ha valaki valamit nagyon akar...
ui.: A Google térképe meg már van vagy 1-2 éves. Jobban ráközelítettem területekre és nincs semmi ott, ahol már pár éve épületek vannak.
IP-ből soha nem fogja megtudni senki, csak ha a szolgáltató kiadja, hogy mikor kinek adta azt au IPt
Tevedes ;o)) Amugy mi tortent valaki fel akarta torni a HE-t, Epp az elobb olvastam h lapozzak vicca 5-6 lapot, de nemtalaltam semmit,.. Valaki felvilagositana,..
Elfelejtettem írni.. "Közérdekű" nevezetű témában van benne. Bocs mindenkitől
Raron. Két utcával odébb lakó haverom IPje ugyanaz mint az enyém, csak az utosló csoportban van egy kis eltérés. A messzebb lakó haverom IPje szintén ugyanaz, csak itt már az utolsó két csoportban van egy kis eltérés, viszont neki más a szolgáltatója. Idézet: „A Google térképe meg már van vagy 1-2 éves. Jobban ráközelítettem területekre és nincs semmi ott, ahol már pár éve épületek vannak.” Eléggé területfüggő ez, mert nekem meg a szomszédomban 2 éve épült ház gyönyörűen rajta van a képen...
A mi házunkat kukoricaföldnek jelzi. xD
az már nekem is feltűnt, hogy bizonyos "nem akarom nevén nevezni " weboldalak Ip cím alapján beazonosítják melyik településről netezek, és a bannerokon szereplő szexualitásra buzdító képek fölirata pl.:."Hot girls in (város) "- ként jelenik meg . gondolom azért, hogy a síkagyúak bekajálják és kapásbol odakattincsanak.........én nem szívtam meg.... azért, csak felismerném már őket Looool
És ebben az a poén, hogy ezek az oldalak pontosabban mutatják a lakhelyem, mint a google
Hello!
Aminap a laptopom előtt ülve és a képernyőt lesve furcsa karakterek verdesték kifele két szép szemem. A vinyó méretére vonatkozó elképzeléseim romba dőltek, mikor megláttam e szerény menniségű byte-okat. Mondom itt valami nem stimmel!!! A kép magáért beszél:
Nekem is kell ilyen!!!!
Amúgy én is produkáltam már ilyet gépemen, csak azóta már leformáztam - vajon miért... -és eltünt róla a screenshot... De hát inkább fomat c: De amúgy nekem már eleve átváltotta és Terabyte-okat írt ki!!! :eek2: |
Bejelentkezés
Hirdetés |