Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Be tudtok szerezni olyan PNP tranzisztort ami SOT-23 tokozású és legalább 80V-os?
Ennek a kapcsolónak a típusszáma, vagy a leírása nem stimmel? Ez az adatlap és a típusszám szerint nem ON-ON hanem ON-MOM kapcsoló.
A termék adatlapon nem ON-ON van, hanem ON-(ON).
(ON) = MOM Egy sima nyomógomb hivatalos jelöléssel OFF-(ON).
Hali, KST92 MTF tud jönni pár nap alatt.
Vettem a múltkoriban néhány lap Press and Peel fóliát, amire azt írták hogy A4 méretű. Megjegyezném, hogy ez nem A4 méretű, mert annál kb 8mm-rel szélesebb és kb ugyanennyivel rövidebb is.
Szerintem ezzel inkább az ügyfélszolgálathoz kellene fordulnod, mert itt senki nem tudja megoldani.
Szia exabit!
Én már vagy 10 éve használom ezt a fajta kék press&peel-t, de mindig is ilyen rendhagyó mérete volt, ez biztos hogy nem hiba. Mindenhol A4-esként emlegetik mert majdnem akkora, de valami más szabvány Bx vagy valamilyen amerikainak felel meg, de én se foglalkoztam vele mert a nyomtatónak úgy is meg tudod adni a mm pontos méretet, bár teljes lapra ritkán nyomtat az ember, hanem inkább csak egy kisebb darabot vág le.
Üdv!
Szükségem lenne olyan eszközre, amivel a forrasztást, vagy alapanyagot tudok ellenőrzini, hogy az ón tartalmaz-e ólmot. Tudom, hogy elég spéci a kérés, a netet kutatva nem találtam jó megoldást / alternatívát. Egy oldalt találtam eddig csak. Hátha Nektek nagyobb rálátásotok van a beszállítók raktárába, vagy ismertek, hasonló beszerezhető forrást. Nem nekem lenne, hanem cégnek, így sajnos az ebay vagy hasonló dolog nem jó. Forgalmazót, viszonteladót vagy hasonlót keresnék. Köszönöm előre is. Üdv, Hujikolp A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2013
Nekik: Bővebben: Link Bővebben: Link gondjaik vannak a karakterkódolással.
A hiba javításra került.
Köszönjük az észrevételt !
Ennek a transzformátornak valószínűleg összekeveredtek a paraméterei, nem passzolnak a címével.
A súlya is szerintem tízszeres.
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2013
Pedig elég érdekes párosítás volt Köszönjük az észrevételt
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Kerestem, de nem találtam, talán valaki tudja, merre keressem a HEStore-on. Keresek F/CM 12 P típusú zümmert. Lehet náluk kapni? Vagy valahol máshol?
Köszönöm! A keresés eredményét ebben a topiban keressem, vagy majd a honlapon?
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a KIT beküldési lehetőség még él? Csak mert a kit.hestore.hu csak átirányít hestore-ra, a kites e-mail címre írt levelemre pedig nem kapok választ. Ha igen akkor, hogy működik a dolog anyagi része?
Egyelőre szünetel, részletes válasz ment privátban.
Szia! Nekem is pont most jutott eszembe, hogy van ilyen KIT beküldési lehetőség. Ha aktuális lesz, kérlek írjatok ide egy hozzászólást! Köszi.
Rendben. A KIT fejlesztés most is folyik, csak egyelőre még a saját ötletek is sorban állnak.
Ha valakinek nincs kész megoldott áramköre, csak úgymond igényt lát valamilyen, még nem létező KIT-re, akkor azt is jelezheti az ügyfélszolgálat felé, mert számost KIT pont így került be a kínálatba.
Sziasztok! 10pin-es mini USB szerelhető dugót lehet-e rendelni?
Sajnos elég faramuci világban élünk, a legalapvetőbbnek tűnő alkatrészek is hosszú hónapokra ki tudnak fogyni a raktárakból. Konkrétan ez a csati is lesz majd valamikor (leírni is szégyen!) júniusban.
Köszönöm a választ! Akkor azt megpróbálom máshonnan.
Üdv! A webáruházban található banánaljzatokról (azokról, melyeknél nincs semmi információ feltüntetve) honnan tudhatom, hogy hány A-ig használhatóak?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |