Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
A tervezett elavulás témát szerintem ne hozd ide, ez a topik másról szól, ráadásul a Hestore szakmai felhasználás igazolással adja ki az ólmos forraszanyagot, ez nem cég/nemcég kérdés hanem jogszabály, lásd fentebb: Bővebben: Link
Arra gondolt, hogy esetleg már a jogszabály is erre irányul. Szerintem nem feltétlenül szándékosan, inkább a döntéshozók nem látják át az egészet. Az egy dolog, hogy környezetszennyező veszélyes anyag az ólom, de ezt ilyen egyszerűen nem lehet kiírni a történetből. Az ennyire drasztikus lépések a látványos intézkedések vonalán (nem feltétlenül csak az ólmos ón) egy olyan működő rendszer aprólékos összeomlásához vezethetnek, aminek a veszteségei mind anyagi, mind társadalmi, vagy akár környezetszennyezési téren is túlmutathatnak az eredetileg kivont anyagok okozta károkon.
Szövegkörnyezetből kiemelve értelmetlen az aggályod a mondandómmal kapcsolatban,de ha jogász lennél,érthetnéd ezt.
Mivel a számla Magyarországon keletkezik,úgy a forgalomba hozatal is. Cég,vagy nem cég.
Így már értem mire gondolsz, igen igazad van. De közben meg amúgy mint kiderült nem is ólmos ónról van szó
Ez szerintem ugyan az lesz mint az én programozó/fejlesztői készletem esetén, hogy US gyártmány és szigorú export alkalmazói oldali korlátozás van rá.
Lásd arrow-nál a másik G950. Valószínűleg arról van szó, hogy mivel amerikai gyártmány, ezért biztos ne használd hadi célokra, és meg van határozva hogy kiknek adható el.
Sok ilyen termék van. Attól függően hol veszek mikrokontrollert, nyilatkozatot kell tennem, hogy nem adom tovább embargó alatt álló országokba, nem adon tovább hadászati célokra stb. Ezzel is ez a helyzet. Ha a gyártó előrja, miszerint mgánszemélyeknek nem értékesíthető, akkor azt a boltnak kötelessége betartani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |