Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   173 / 173
(#) klausz18 válasza Janszi hozzászólására (») 8:38 /

A tervezett elavulás témát szerintem ne hozd ide, ez a topik másról szól, ráadásul a Hestore szakmai felhasználás igazolással adja ki az ólmos forraszanyagot, ez nem cég/nemcég kérdés hanem jogszabály, lásd fentebb: Bővebben: Link
(#) Inhouse válasza klausz18 hozzászólására (») 8:46 / 2

Arra gondolt, hogy esetleg már a jogszabály is erre irányul. Szerintem nem feltétlenül szándékosan, inkább a döntéshozók nem látják át az egészet. Az egy dolog, hogy környezetszennyező veszélyes anyag az ólom, de ezt ilyen egyszerűen nem lehet kiírni a történetből. Az ennyire drasztikus lépések a látványos intézkedések vonalán (nem feltétlenül csak az ólmos ón) egy olyan működő rendszer aprólékos összeomlásához vezethetnek, aminek a veszteségei mind anyagi, mind társadalmi, vagy akár környezetszennyezési téren is túlmutathatnak az eredetileg kivont anyagok okozta károkon.
(#) Panhard válasza Bakman hozzászólására (») 8:53 /

(#) Janszi válasza klausz18 hozzászólására (») 8:58 /

Szövegkörnyezetből kiemelve értelmetlen az aggályod a mondandómmal kapcsolatban,de ha jogász lennél,érthetnéd ezt.
Mivel a számla Magyarországon keletkezik,úgy a forgalomba hozatal is.
Cég,vagy nem cég.
(#) klausz18 válasza Janszi hozzászólására (») 9:35 /

Így már értem mire gondolsz, igen igazad van. De közben meg amúgy mint kiderült nem is ólmos ónról van szó
(#) klausz18 válasza Panhard hozzászólására (») 9:43 /

Ez szerintem ugyan az lesz mint az én programozó/fejlesztői készletem esetén, hogy US gyártmány és szigorú export alkalmazói oldali korlátozás van rá.
Lásd arrow-nál a másik G950.

Valószínűleg arról van szó, hogy mivel amerikai gyártmány, ezért biztos ne használd hadi célokra, és meg van határozva hogy kiknek adható el.
(#) Bakman válasza Panhard hozzászólására (») 11:17 /

Sok ilyen termék van. Attól függően hol veszek mikrokontrollert, nyilatkozatot kell tennem, hogy nem adom tovább embargó alatt álló országokba, nem adon tovább hadászati célokra stb. Ezzel is ez a helyzet. Ha a gyártó előrja, miszerint mgánszemélyeknek nem értékesíthető, akkor azt a boltnak kötelessége betartani.
Következő: »»   173 / 173
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem