Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nem nagy szám, de Jack Bauer-nek biztos tetszene
elkészültek a próba nyákok ellég neki bőven a két led majd teszek fel képet.
Elkészültem a labortápommal.
A PCB-féle tápegységet építettem meg. Kiegészítettem egy stabilizált 12V-osl és egy +-5V szimmetrikus kimenettel, ezen kívül kivezettem a trafó szekunderét. A többi képet nem ide töltöttem fel hogy ne terheljem a szervert. Azok itttalálhatóak.
huh :d sokkoóan ért a két beépített multiméter De nagyon ötletes, és szép munka!! Grat!
énpedig a mai nagypakolás alkalmával megtaláltam az első IC-t tartalmazó kapcsolásom
eredetileg digitális hangerőszabályzó. Nekem nem volt kedvem szétszedni akkoriban a rádiót, ugyhogy ráraktam egy LEdet és azóta LED fényerőszabályzó két kapcsolóval
Helló!
Jó ötlet a stabil 5 meg 12V. Előbb is elkészülhettél volna igazán és akkor én is berakhattam volna a tápegységembe, de most már mindegy! Először én is multiméterrel akartam mérni az áramot meg a feszt, de hely szűke miatt csinálnom kellett 7107-tel. Jól látom, hogy a multik elemről mennek? Mekkora lett a max kimenőáramod? Ja és gratula hozzá!
Igen elemről mennek. Egy 220-as relé kapcsolja be őket. A max áram 10A, de sajnos 8Afelett már elkezd zuhanni a feszültség a pufferen. Nkem is elég szűkösre sikeredett, de csak sikerült mindent belezsúfolni
A műszere, érdekes megoldás csináltál. Az ötlet nem rossz. De ezek nem bírják a 10A csak 1 percig. Kicsi a sönt keresztmetszete. Én cserélném, a söntöt. A tranzisztorok bírják a 10A ha rövidre zárod a kimenetet, nem melegszik át a hűtőborda? Én 100W-hoz 140-150négyzet cm szoktam tenni.
Elismerésem szép munka.
Ékezetes mappát , és file-t se rakj fel a serverre, azért nem mennek a képeid a weboldalon.
Én tennék külön tápot a müszereknek, bár szerintem ha az egyik áramot mér, a másik meg feszt lehet összevesznek majd ha közös a táp. Célszerü külön szecunderről tápot nekik. Gratula!
Köszönöm, a tranzisztorok bírják , mert a bordán van 2db 8centis ventillátor. Próbáltam 5V 6A es terhelássel, fél óra után 40-50 fokra melegedett. A multik meg remélem bírni fogják. //Azért mltit rakatam be, mert a 2-t vettem 1000Ft-ért és ennyiből csak 1 panelműszer jött volna ki//
A multikat értem, hogy miért raktad bele. De a papírján van olyan, hogy nagy áramot rövid ideig szabad mérni. Mert a sönt átmelegszik.
Hűtőborda: bemeneten 30V van. 5V/6A az 30-5=25V ez 6A-ron 25x6=150W jut a tranzisztorra. Rövidzárnál, 30x10=300W ennyit kell a tranzisztornak elfűteni.
Nahhh; elkeszultem a TDA7375 -os erolkodovel,.. (tobbekkozt az "egyszeru vegfok" topicban volt szo rolla,..) Amgy megepitettem bekotom egy mp3 lejatszoval probalom es muxik, aztan 24 masodperc mulva teszem at a PC -m kimenetere es biztos, h vittem at egy szaldingalo tapkabel ide-ode fityegett es egy IC banta :o(( Meg szerencse, h 2db -ot vettem, csere es odafigyeles ugyeles,.. Most muxik ;o))
szép a kivitelezés.
a liksys reklám azért befigyel hány wattos ez az erőéködő?
Epp az a doboz volt elol ;o)) Amgy 2x ~25w korul,..
Ejjel 3ko vegeztem vele, es ma estere meglecc a DSS Synthesizer is
Sziasztok! Nemrég találtam itthon egy LM386-ost és gondoltam megépítem hozzá a kapcsot. Íme, ilyen lett:
Szep munka!Grat hozza!
Nagyon tetszik a nyak (az is Philips,mit az alkatreszeid ) hol lehet beszerezni?
Hogy a t...ömbe lehet ilyen életlen képeket késziteni akár mobillal is?
Nagyobb panelt nem találtál ahhoz a pici IC-hez? :eek2:
például fix fókuszos digit géppel, vagy telóval. Míg nem vettem meg az új telómat, ami auto fókuszos, én sem tudtam jobbat készíteni
hello ez nagyon tetszik
Te ezt direkt csinálod?! Már volt Warn-od, nem?
Gratulálok, a kivitelezés nagyon szépen sikerült!
Ezekután én jót nevettem a hozászólásodon.
De komolyan mért jó ez neked?
Ezek szerint akkor az emlitett gépek alapból nem alkalmasak felvételkészitésre..... Viszont nagyméretű semmitmondó(láttató) képformátum készitésére igen.
Pontosabban 43db smile; Fel oraig szamoltam! Mi tortenik itten heee valami jol sikerult vagy Szaddam ledobta az atomot vagy mi az a sok smile???
Amgy a temahoz viccaterve; most sul a nyakom DSS Synthesizer
Utoljára szóltunk Rád, és javítottunk utánad!
Még egy húzás, és úgy kitiltunk a fórumból, hogy a lábad nem éri a földet! Ez a fórum komoly embereknek szól, komoly emberek készítik, és vezetik! Az ilyen óvoda kiscsoportos megnyilvánulásokat pedig senki nem szereti! Ha nem érted, miről van szó: Fórum szabályzata. Különösen a XX. és XXI. §-t ajánlom becses figyelmedbe!
Azt a **** :eek2: Ezt te csináltad? Hát nemkevés munka lehetett vele... Gratula
|
Bejelentkezés
Hirdetés |