Fórum témák
» Több friss téma |
Azok egy enkóder, dekóder párost alkotnak. A szerepük, hogy csak a párosított nyomógomb, csengő eszközök működjenek, és ha a szomszédnál csengetnek, ne nálad szóljon. Gyakorlatilag a lábain beállított címet elküldi a vevőnek, és ha a dekóderen ugyanaz a cím van beállítva, akkor szól a csengő
ATR3503 valószínűleg egy cél IC, benne van a csengő áramköre is, és csak egy hangszórócskát kell rákötni
Üdvözlet. Segítséget szeretnék kérni egy orosz diódárol kellene valami ismertető mert katalógusban és googléban nem találtam róla semmit. előre is köszönet.
Sziasztok! Hozzám került egy német Loewe e3000 TV! Az a baja hogy a kép vízszintesen eltolódott fölűl és alúl, középen pedig összehúzódott! Szóval görbék az emberek benne! Átnéztem a vízszintes eltérítést és találtam egy diódát ami hibás (BY299)! Megnéztem az adatlapját és most nemtudom hogy milyen dióda is ez, valami kapcsoló dióda! A mérve 20ohmot kapok, de akárhogy mérem oda-vissza ereszti a cuccot! És nemtudom hogy jó ez e így, mert hogy valami kapcsoló akar lenni az adatlap szerint! Az adatlapokat mellékeltem! Ha valaki tudja hogy milyen is ez, akkor ossza meg velem!
Előre is köszönöm! Datasheet
A keretben mi van? 800? Ez egyik képen sem látszik.
Gyors egyenirányító BY 299 800 V 2 A DO-27 Tr=500ns kb. 20-25Ft.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2013
Heló. a keretben K398 szerepel utána B10 és a másik keretben kézzel írt 8
eredetileg az átkos kórból származó akku töltő volt; van kicsit lepusztult állapotban viszont használnom kéne mert az aksiaim haldokolnak (12v 230AH) viszont nincs kedvem cserélni őket
Amit a képen mutatsz az egy nagyon régi,még annál is régebbi orosz,talán germánium dióda,az értéke 10A/800V elvileg,a mérete ne tévesszen meg esetleg az értékéhez viszonyítva.
Köszi a választ de legalább kiindulási lehetőség a terhelhetőségére, vagyis ne akarjak tőle 23A
Hello.Megint en, erdekelne hogy szerintetek mi a csoda lehet ez?Mintha szures vagy valami vedelem lenne, 12V + - at koti ossze, van Ohmos ellenallasa egyiknek 174 Ohm, masik 185 Ohm. Nincs rajta jelzes gondoltam valami fele PTC de nagyon kicsit valtozik az ellenallasa ha melegitem.Varisztor?Hirteleneben nemtudom hogy annak van e ilyen kis ellenallasa.Az sem biztos hogy vezetnie kellene neki
Koszonom A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2013
Ma alkatresz utan turkalva talaltam egy olyan relet amely nem behuzos es erintkezos , hanem 2 uvegcso van a tekercs belselyeben ,azon ketfelol a bekotes. Hogyan mukodik , mit tud kapcsolni? Mekora terhelest? Nem ir rajta semit a meretei 1X1X2cm kb.
A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2013
Keress rá a "Reed relé" keresőszavakkal.
Köszönöm a válaszokat! 'nedudgi'-nek is! A TL2262-ről én is találtam, hasonló adatlapot. A dolog tiszta, megpróbálom működésre bírni őket. A párjáról van adatlap (5272B-L4, 18lábú, '3 RF decoder'), hiba nem látszik a készülékeken. Volt az egyikben egy: M1E (alatta)G679 feliratú, 18 lábú is; erről sincs adat. Nem barmoltam szét, visszarajzolással tán rájövök, ki-kivel van.
koszi
Helló!
Az lenne a kérdésem hogy van nekem 2 Aiwa SX-NS116 hangsugárzóm 6ohm-osak, de nem tudom hány wattosak. Ebben tudna nekem segíteni valaki? Google-t feltúrtam, de semmi használhatót nem találtam. Eredetileg Aiwa NSX-S116-os hifihez voltak. Mondjuk azt tudom milyen alkatrész csak azt nem hogy mekkora, de jobb helyet nem találtam a kérdésnek.
Esetleg kersd meg a hifi kapcsolasi rajzat, abbol kiderulhet mekora vegfokal volt hajtva.
Nincs egy adatlap azon a hangsugárzón?
A HiFi erősítője 2*12W 6 ohm-on. Gondolom ehhez van méretezve, tehát kb.20W.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2013
Üdv mindenkinek. érdeklődnék valaki látott-e már ilyen izzónak látszó eszközt ami sorosan van kötve az áram kőrbe és még neve is van CM37 típus jellel. Köszi.
Szóval kb. 20W. Köszi a segítséget mindenkinek!
Szia!
Milyen áramkörben volt? Rádióban, a fűtéskörben? Mert akkor még egy vas-hidrogén cső is lehetne.
elvileg egy aksitötőben (accu 89) én egy izzóra szavaznék csak mérete és teljesítményre nem sorba kötöttem volna ugyanis 1 autóizzó már van benne sorba kötve 1 utas dióda után
Üdv Mindenkinek. Kérem segítsetek beazonosítani egy tirisztor gyújtó áramkör alkatrészeit. Van rajta gyújtótrafó, ellenállás (1002= 10K talán) egy dióda (talán) jele: RJL88, egy kondenzátor, és egy csíkos valami. Ha valaki ennél pontosabban tudja, kérem segítsen.
Sziasztok! Ehhez a két ic-hez keresek adatlapot, sikertelenül. Sajnos azt sem tudom mik ezek egyáltalán Az egyiken ez áll: "SFC 2741C 947", a másikon pedig: "IL709M RIZ547" és 9 lábuk van. Továbbá érdekelne hogy mi ennek a tokozásnak a neve. Köszönöm
Szia. Szerintem ezek régi tokos műveleti erősítők. Az egyik ua741, a másik meg ua709.
Szia!
Az egyik egy LM741-es műveleti erősítőnek megfelelő IC, a másik pedig egy LM709-es műveleti erősítőnek megfelelő IC. És ennek a kerek fémtoknak az a neve, hogy kerek fémtok (Meteal Can Package). Bővebben: Link
Sziasztok. Itt egy jobb kép az előző kérésemhez. Fontos lenne.
Üdv!
Itthoni keresgélésem során találtam egy nyákot amin van egy típusszám is , de az interneten semmit se találtam róla , esetleg valaki felismeri? A pdf-be vannak a képek.Előre is köszönöm szépen.
Valami TV modulra gondolok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |