Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv. A folytonosság vizsgálatra is alkalmas típus? 1 Fet van benne és 1-2 ellenálat ha jól emlékszem+ 3 gombelem, a kapcsolását viszont nem ismerem.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2013
Szevasztok!
Adott egy BTB16-os triak, aminek az A1 és G között 68 ohmot mérek. Kérdésem: Ez normális, vagy csereérett? Köszi!
Nekem is man egy ilyen tipusu triakom, es en 74 ohm-ot merek A1 es G kozott.
De itt megtalalod hogyan kell tesztelni a triakot. A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2013
Sziasztok. Ezekre az alkatreszekre lennek kivancsi hogy micsodak? Diodak lehetnek, mert igy kiforrasztatlanul ugy viselkednek egy kivetelevel.De akkor milyen jelzest takarhatnak a szinkodok? Koszonom
Hőskori SMD ellenállások, kivéve biztosan megmérhrtő...
Ha kiforrasztatlanul mérted, akkor lehet hogy belemértél egy diódát.
Osztom véleményemet Sebi fórumtagunkkal.
Koszonom mindanyiotoknak! Motsmar ezt is tudom
![]()
Hello!
Igaz hogy nem alkatresz , hanem valamilyen kutyu, kamionos rajzok vanak rajta , es azt irja "MAUTSYSTEM FUR LKW UND BUS". Esetleg en tudname mukodesre birni??
Lehet, hogy nincs semmi baja, ez egy E-útdíj rendszer buszba, teherautóba, kamionba szerelhető egysége.Azt nem tudom, hogy a nálunk most bevezetett rendszerrel kompatibilis-e...
Nem tudom ,hogy kompatibilise , de mukodik, 3 alitasi lehetoseg van rajta , kis teherauto, kis teherauto+utanfuto, es kamion. Na varjal mert probalok kepet keresni a neten .
Szép napot!
Nem rég szét szedtem egy nyomtatót és a scanner részében talált motort és utmérőt próbálom feléleszteni. Előszőr azthittem sima rés opto van rajta de sehol nem találok leírást hasonlóról. Az egyik oldalon 2 láb van a másikon 3. Mellékelt képen bejelöltem a bekötést (azonos színűek össze vannak kötve alul a 6 láb a szalagkábel csatlakozó). Mi lehet ez pontosan? Ha valóban rés opto és a 2láb a led tápja miért van összekötve a két oldal? ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2013
Szia!
Amelyiken egy (néha 2) színkarika (nem fekete) van azt hogy kell értelmezni, sőt csak középen egy (nincs katód-jelzés!)? ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2013
Sziasztok !
Segítsetek légyszi ,hogy hívják ,hogy kerresek olyan potmétert ,aminek a középállása " egy kis akadással" jelölve van ? Tehát ott "riccen" egyet. Előre is köszi ! -istván
Szia!
Nyilván azért van összekötve, mert a vevő oldalnak is kell GND vagy táp.
Hogy működik-e, azt Ausztriában lehetne kipróbálni, a leírásban ...Ausztria(fr.:Autrice) van jelezve.
Talán iker-optó, ezzel növelték a felbontást...
A sztererősítők balanszpotija gyakran ilyen.
Idézet a belinkelt honlapról:
Idézet: „Standard color code, but not all makers adhere to these standards” Azaz nem minden gyártó követi ezt a kódolást. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2013
Hát ez az! Csókoltatom őket a harapós lóval!
![]()
Úgy látom EETS kompatibilis, tehát nálunk is jó lehet, ha regisztráltatod.
Köszi !
Igazából a neve kellene ,hogy tudjak keresgélni....
Szerintem "balance potentiometer" kifejezésre sok gyártóforgalmazó) honlapját megtalálhatod.
Üdv Sebi és hobbis
A dupla optóvevő a forgásirány érzékelés miatt kell , az egyik irány a másikkal számol (oda-vissza) , mivel skanner a SZgép kiadja ...... és ellenőrzi a lépések számát végét ,végállásokat .
A vasteleprol turtam egy balesetben szetroncsolodott kamion vasai kozt , az aku jo benne , a gombnyomasra is vegzi dolgat , de nekem nincs ahogy kiprobaljam, esetleg eladom.
Szerintem ez egy GO-BOX-nak nevezett útdíj fizetésre használatos fedélzeti egység Ausztriában.Rendszámhoz kötött, ezért más jármű nem használhatja. Egyébként vissza kellene szolgáltatni, mert ez a GO-MAUT-tól 5 Eur-ért bérelt készülék.
Szevasztok!
Megnéztem belülről a vezeték nélküli csengőimet (nem működnek). Két elemet nem találtam meg: TL2262B (18 lábú), és TR3503 (20 lábú); mit csináltak ezek benne? Köszönöm.
A TR3503-ról lövésem sincs, a TL2262 adatlapját mellékelem. Az adóban állít elő egy jelsorozatot, amit például egy 2272 dekódol, és kapcsol valamit. Közben ránéztem a guglira, a HE oldalon mutatott valami kinai nyelvű adatlapot...
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |