Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv. A folytonosság vizsgálatra is alkalmas típus? 1 Fet van benne és 1-2 ellenálat ha jól emlékszem+ 3 gombelem, a kapcsolását viszont nem ismerem.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2013
Szevasztok!
Adott egy BTB16-os triak, aminek az A1 és G között 68 ohmot mérek. Kérdésem: Ez normális, vagy csereérett? Köszi!
Nekem is man egy ilyen tipusu triakom, es en 74 ohm-ot merek A1 es G kozott.
De itt megtalalod hogyan kell tesztelni a triakot. A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2013
Sziasztok. Ezekre az alkatreszekre lennek kivancsi hogy micsodak? Diodak lehetnek, mert igy kiforrasztatlanul ugy viselkednek egy kivetelevel.De akkor milyen jelzest takarhatnak a szinkodok? Koszonom
Hőskori SMD ellenállások, kivéve biztosan megmérhrtő...
Ha kiforrasztatlanul mérted, akkor lehet hogy belemértél egy diódát.
Osztom véleményemet Sebi fórumtagunkkal.
Koszonom mindanyiotoknak! Motsmar ezt is tudom
Hello!
Igaz hogy nem alkatresz , hanem valamilyen kutyu, kamionos rajzok vanak rajta , es azt irja "MAUTSYSTEM FUR LKW UND BUS". Esetleg en tudname mukodesre birni??
Lehet, hogy nincs semmi baja, ez egy E-útdíj rendszer buszba, teherautóba, kamionba szerelhető egysége.Azt nem tudom, hogy a nálunk most bevezetett rendszerrel kompatibilis-e...
Nem tudom ,hogy kompatibilise , de mukodik, 3 alitasi lehetoseg van rajta , kis teherauto, kis teherauto+utanfuto, es kamion. Na varjal mert probalok kepet keresni a neten .
Errol lenne szo kep rola, esetelg leiraas rola, ezek szeritn en nem tudnam hasznalni semire.
Szép napot!
Nem rég szét szedtem egy nyomtatót és a scanner részében talált motort és utmérőt próbálom feléleszteni. Előszőr azthittem sima rés opto van rajta de sehol nem találok leírást hasonlóról. Az egyik oldalon 2 láb van a másikon 3. Mellékelt képen bejelöltem a bekötést (azonos színűek össze vannak kötve alul a 6 láb a szalagkábel csatlakozó). Mi lehet ez pontosan? Ha valóban rés opto és a 2láb a led tápja miért van összekötve a két oldal? A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2013
Szia!
Amelyiken egy (néha 2) színkarika (nem fekete) van azt hogy kell értelmezni, sőt csak középen egy (nincs katód-jelzés!)? A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2013
Sziasztok !
Segítsetek légyszi ,hogy hívják ,hogy kerresek olyan potmétert ,aminek a középállása " egy kis akadással" jelölve van ? Tehát ott "riccen" egyet. Előre is köszi ! -istván
Szia!
Nyilván azért van összekötve, mert a vevő oldalnak is kell GND vagy táp.
Hogy működik-e, azt Ausztriában lehetne kipróbálni, a leírásban ...Ausztria(fr.:Autrice) van jelezve.
Talán iker-optó, ezzel növelték a felbontást...
A sztererősítők balanszpotija gyakran ilyen.
Idézet a belinkelt honlapról:
Idézet: „Standard color code, but not all makers adhere to these standards” Azaz nem minden gyártó követi ezt a kódolást. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2013
Hát ez az! Csókoltatom őket a harapós lóval!
Úgy látom EETS kompatibilis, tehát nálunk is jó lehet, ha regisztráltatod.
Köszi !
Igazából a neve kellene ,hogy tudjak keresgélni....
Szerintem "balance potentiometer" kifejezésre sok gyártóforgalmazó) honlapját megtalálhatod.
Üdv Sebi és hobbis
A dupla optóvevő a forgásirány érzékelés miatt kell , az egyik irány a másikkal számol (oda-vissza) , mivel skanner a SZgép kiadja ...... és ellenőrzi a lépések számát végét ,végállásokat .
A vasteleprol turtam egy balesetben szetroncsolodott kamion vasai kozt , az aku jo benne , a gombnyomasra is vegzi dolgat , de nekem nincs ahogy kiprobaljam, esetleg eladom.
Szerintem ez egy GO-BOX-nak nevezett útdíj fizetésre használatos fedélzeti egység Ausztriában.Rendszámhoz kötött, ezért más jármű nem használhatja. Egyébként vissza kellene szolgáltatni, mert ez a GO-MAUT-tól 5 Eur-ért bérelt készülék.
Szevasztok!
Megnéztem belülről a vezeték nélküli csengőimet (nem működnek). Két elemet nem találtam meg: TL2262B (18 lábú), és TR3503 (20 lábú); mit csináltak ezek benne? Köszönöm.
A TR3503-ról lövésem sincs, a TL2262 adatlapját mellékelem. Az adóban állít elő egy jelsorozatot, amit például egy 2272 dekódol, és kapcsol valamit. Közben ránéztem a guglira, a HE oldalon mutatott valami kinai nyelvű adatlapot...
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |