Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ügyes az akkumulátorember, még 50Hz-es szinuszjelet is elő tud állítani, vagy legalábbis úgy tűnt, mikor a virslit sütötte a saját áramával.
De jó lenne egy ilyen ember... főleg, ha még a frekvenciáját is szabályozni tudná. Gyönyörűen elhajtana pár aszinkron motort melyek elektromos autóba lennének szerelve, és még a frekvenciaváltóval se kellene bajlódni. Korszerű megújuló energia, 1000km gondtalan autózás egy reggeliért cserébe. Bár ha belegondolunk, nem is lenne annyira szerencsés, mert ha nem tetszik valami, egy pofon + áramütés lenne az eredmény, de akár megfőzhetné a Balatonban fürdőzőket is, ha nem elég meleg a víz. A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2013
Megevett egy elektromos ráját, jelenleg kisül.
Bővebben: Link Találtam egy magyar gyakorlati megvalósítást is...
A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2013
Kiszáll az ÁNTSZ a tanyára, hogy ellenőrizzék a kutak vízminőségét. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő kúthoz, oda ne menjenek.
Na, erre nagy arrogánsan előhúzza az ellenőr az igazolványát. - Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak. - Rendben van, maga tudja. Az ÁNTSZ-es átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiabálja: - AZ IGAZOLVÁNYT ! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT !!!
Oda zárják be a rossz energiát (pl Kóbor Áram, Negatív Kiss Ülés... ) ?
Én ugy fogalmaznék, hogy ahol az energia tölti a büntetését
Viccen kívül, erre leghatékonyabb az elektrosokk.
Digitálisan átálltunk! A Papa megcsinálta! De nem megy. Mi a baj fiatalember?
... és meg is vásárolható!
Bővebben: Link Külön gyermekeknek fejlesztve.
Szerintem nincs semmi gond. Egy kicsit több árnyékolás kellett volna a meleg ponthoz, hogy biztosan érintkezzen. Ha már ez volt a cél.
Lakótelepen egy legfelső emeleti lakásban élő embertől megkérdezik, hogyan bírja a hőséget:
"A szobában nincs meleg. Tegnap délután megjelent az erkélyen két apró emberke, az egyik bedobott az ablakon egy gyűrűt."
... A padláson mostanában minden pont meleg pont...
Káros tartalmak blokkolása. Kényelmetlen, mert műsoronként át kell kötni.
Vagy csak olyan műsort kell nézni, ahol káros tartalom megy. Van egy-két ilyen csatorna...
A mai tartalmakat figyelembe véve és így is hagytam volna...
Dehogy is! A múltkor találtam egy monoszkópos teszt csatornát. Órákig elnéztem...
S nem éreztél utána némi leépülést? 1000Hz-en monotóniát?
Nem. Csak a fülem sípolt 2 napig, de azt betudtam a magas vérnyomásnak.
Nekem már évek óta sípol, de még nem tudtam bemérni milyen frekvenciám. Ha tudnám csinálnék egy CD-t ellentétes fázisú jellel és elnyomnám a sípolást.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |