Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Neked is köszönöm!
Persze, igaz. Igyekeztem jobb dolgokat összeszedni, de sajnos a pénztárcám véges. Így lett: Intel Core i7-920, 3666 MHz; Asus P6T Deluxe V2; NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB); Corsair Force GT (SATA-III); Mushkin copperhead trikit ram (3x2GB) és még néhány apróság... Sokat nyom az indulásba a proci az alaplap és ramok is.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2013
Én is igyekeztem, az alap gép május elejei, de azóta változott a konfig és kapott egy brutál tápot utólag. Jelenleg: Asus P8B75-V alaplap, i5 3330 proc., Asus GTX660Ti grafika, 2x4GB Geil Evo Corsa RAM kit, a fentebb említett Samsung 840 SSD, Toshiba 2TB HDD, 22x DVD író, Corsair AX760i digitális táp, és mindez egy CM K350-es házba van betéve...
Sziasztok!
Végre kezd alakot ölteni a Paksot lehűtő vízhűtésem Bővebben: Link
Köszönöm!
Nézem a netet angolul keresek stb.. senkinél nem láttam még ilyen felépítést... miért? :-O
Semmi különös. Egyébként nekem meg van egy fatüzeléses bojlerem a tartállyal együtt. Azonban van egy kis probléma:
1, nincs olyan nagy villáskulcsom, amivel szétbonthatnám a rajta levő szerelvényeket 2, elég viseltes szegény tartály is a rozsda dolgát illetően. A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2013
Csinálsz lemezből olyan villáskulcsot amilyen kell pl 10-es lemez. Befoltozod a tartályt, ha használni szeretnéd.
Persze, hogy nem, más nem viszi ennyire túlzásba. Nem muszáj a jónál jobbat csinálni. Viszont vélek felfedezni egy hibát a rendszerben. Nekem a képek alapján úgy tűnik, a kiegyenlítő tartály lejjebb van mint a hűtő teteje. Az úgy levegős lesz, ezért zajos.
Nem hinném, hogy ezt ő is ennyire élvezné...
A hűtő tetején van 1 légtelenítő pont.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2013
Ezt a bagoly is tudja egyébként. Ha jól emlékszem a bagolynak 14 nyakcsigolyája van, és nagyon jól tudja mozgatni a fejét. Erre azért van szüksége, mert a szemgolyóját nem tudja mozgatni, forgatni a szemüregben, és a nyakával helyettesíti a szemmozgást. Azért is ilyen stabil a feje. Lehet hogy a tyúké is ilyen? Én nem tudom, nem vagyok tyúkszakértő, de akinek vannak tyúkjai igazán kipróbálhatná.
Ez meg majdnem olyan jó mint az orosz változat. Se dió, se mogyoró, se dió, se mogyoró... Ha ismeritek a viccet. Ha nem, akkor majd beírom a viccesbe.
Írd! Légyszi.
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2013
Anyám véleménye a 8:1-ről. " Nagy lógó emberek futkostak mint az állat!"
Frankfurti virsli szavatossági ideje szeptember 19-én lejárt, de mélyhűtőben volt tárolva, illetve azóta már fel lett bontva, de a mélyhűtőbe vissza lett rakva.
Meg lehet még sütni/enni vagy kuka? Az állaga alapján nem tűnik romlottnak.
Megeheted, semmi baja nincs.
Én egyszer egy talán 1 éve lejárt virslit ettem meg, az is -20 fokon colt tárolva, nem volt tőle semmi bajom.
Az a szavatosagi ido az EU altal eloirt normak szerint van rairva, a normalis szavatosaga hoszabb, + a tartositoszerek igy 2-szer anyi lehet .
Peldaul a tojasnak menyi szavatosag van megadva?? Elmeletileg 2 honapig nem romlik meg +4 fokon!
Féltartós fekete zacsekos tej(nek látszó fehér folyadék) egy év után került felhasználásra a hűtőből tejberizsnek.
Homokban tárolva, 100 nap alatt pedig kínai csemege lesz.
Közbe már meg lett sütve, bár még nem ettem belőle. Majd holnap. Addig gyűjtöm az erőt.
szamóca: az se nem semmi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |