Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Samsung projectoros tv javitás

Témaindító: saca200, idő: Nov 25, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 3
(#) r3dman válasza csau hozzászólására (») Szept 11, 2011 /

nem sikerült még megtudnom mi a baja.igazábol állítólag zárlatos.pár ezer forintba kerül a javítás de még nem hivtam szerelőt.
(#) italjet77 hozzászólása Dec 30, 2011 /

Van még egy LCD Tv-m(ACER AT3201W)
A hibajelensége a következő:
Tv-nek annyi hibája van, hogy kb. 2héttel ezelőtt zöldes kép lett rajt és néha bekapcsoláskor lefagy, ilyenkor egy ki be kapcsolás után már jó. Nem tudom mi lehet a gondja, nem is jártunk utána, mert kaptunk egy másikat karácsonyra. Így eladó, ahogy most van.Próbáltam fényképezni róla adás közben képeket,remélem azon látszik,amit leírtam.Szóval kép az van rajt, de ilyen zöldes árnyalatú. A TV összes funkciója működik!
(#) bandita001 hozzászólása Márc 11, 2012 /

sziasztok most vetem egy samsung sp43t8he és az lenne a gónd nem mindig akkar bekapcsolni és szin se tökéletes.Nagyon fontos leene elöre is köszi
(#) Pigi válasza bandita001 hozzászólására (») Márc 11, 2012 /

Szerintem vidd el Szervizbe a készüléket.
(#) Seno válasza saca200 hozzászólására (») Márc 28, 2012 /

Szia! Tudom, hogy eltelt 3 ev, de nekem most produkalja pontosan ugyanezt a jelenseget ugyanez a tipus. Stk csere meg volt, konvergencia panel lehuzva, tap ugysem indul, sorkimeno tranzisztor nelkul bekapcsolaskor kicsit erosebben cicereg a tap, de ugysem indul... Merre induljak tovabb???
(#) freenky hozzászólása Ápr 25, 2012 /

Kérdésem az lenne hogy SP-43J6HD tv nél hogy lehet eltüntetni a villogó lampot? Szerviz menübe esetleg? Ha igen hogy tudom előhozni?
Választ előre is köszönöm.
(#) karaszbandi válasza freenky hozzászólására (») Ápr 25, 2012 /

Lámpa csere után szervízmenüben.
(#) freenky hozzászólása Ápr 25, 2012 /

Lámpa csere megtörtént.
A szerviz menüt hogy lehet előhozni?
(#) freenky válasza karaszbandi hozzászólására (») Ápr 25, 2012 /

Lámpa csere megtörtént.
A szerviz menüt hogy lehet előhozni?
(#) aroger hozzászólása Máj 14, 2012 /

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy samsung projektoros tv SP4T8HE 1080i készülékem.A gondom az(már nem mai),hogy ha be akarom kapcsolni lehet bejön,de pár perc után ki is kapcsol.Ha ujra akarom inditani,csak a készenléti lámpa világít,kép semmi s be sem tudom kapcsolni.
Próbáltam szerelővel beszélni,az egyik azt mondja lámpa baj a másik meg,hogy hagyjam sokba kerül.....
Kétségbe vok esve.........sajna egyáltalán nem értek ezekhez ,de a tv-t régóta vásároltam,de semmi baja nem volt.Most meg ez................s dobjam ki??? :no:
(#) kollegaur hozzászólása Máj 25, 2012 /

Laikus vagyok és szeretném tudni nagy-e a baj? SAMSUNG
SP43T8HP-tv-m van . A készenléti lámpa világít ha bekapcsolom a főkapcsolót ,a távirányítón a gombok megnyomása után nem történik semmi egy pici kattanás hallatszik de semmi más.
Az előlapot leszedtem a négy cső a tövében izzik halványan.
A nagyfesz. rész (gondolom,hogy az) felé tettem a kezem,
hogy meleg e? Meleg volt.
Tudtok segíteni? Ha lehet nem szakmai nyelven úgy hogy értsem. előre is köszönöm.
(#) Hollowdrums hozzászólása Jún 12, 2012 /

Üdv!

A segítségetekre lenne szükségem.
Egy SP43T8HE projektoros Samsung tv-ről lenne szó.
A hibajelenség a következő.
Bekapcsolom a tv-t, tökéletesen működik, akár több órát is. Kikapcsolom, ez után már nem indul el.
Pontosabban indulna, de valami miatt vissza áll készenlétbe. Kb. 20-25 perc várakozás után ismét indul a tv.
Van valakinek ötlete mi okozhatja ezt a problémát?
Milyen vonalon lehetne elindulni?

A válaszokat előre is köszönöm.
(#) Hollowdrums válasza Hollowdrums hozzászólására (») Aug 18, 2012 /

Üdv!

A tv rendben van. Ha valakinek hasonló gondja lenne...
Az strx szállt el.
(#) aroger válasza Hollowdrums hozzászólására (») Aug 19, 2012 /

Üdv!
S az mi???
(#) Hollowdrums válasza aroger hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Üdv!

A táp ic. De nem mondom azt, hogy nálad is konkrétan ez a gond.
(#) aroger válasza Hollowdrums hozzászólására (») Aug 24, 2012 /

Üdv!

Köszi!!
(#) Hollowdrums válasza aroger hozzászólására (») Aug 27, 2012 /

Igazán nincs mit.
(#) jozzkom hozzászólása Okt 7, 2012 /

Sziasztok segítségeteket szeretném kérni

Samsung SP43T7HP Memóriatartalmat keresek!

A fent nevezett készülékhez keresnék memóriatartalmat. A tulaj konvergenciát akart állítani és valamit úgy átállított, hogy most csak ki-be kapcsolgat.
Tud esetleg segíteni valaki?
Előre is köszönöm.
(#) panncsi hozzászólása Dec 13, 2012 /

Sziasztok!nekem van egy SAMSUNG SP43j6hd Projektoros tv-m aminek az a hibája ,hogy ha bekapcsolod nem jelenik meg a kép ,a hang az tökéletes.Van ötletetek mi lehet a gond?
(#) csuki1986 hozzászólása Jan 25, 2013 /

Sziasztok nekem van egy Samsung sp43t8he Projektoros tv amit 2éve vásároltam!Tökéletesen müködött!Elszált rajt a táp kicseréltettem!Most elszált a szinágyú vezérlöm!Se idöm sem energiám rá hogy megcsináltassam!Akit érdekelnek eladók a többi alkatrészek belölle vagy egyben a tv!Keveset volt használva a lámpák majdnem ujjak!Minden hogyan kifogástalan állapotban van!Tel 06203649002 vagy csuki1986@citromail.hu
(#) kajmi34 hozzászólása Ápr 29, 2013 /

Sziasztok!Van egy Samsung Projektoros Tv-m - SP43T8HL .Bekapcsolás után, kb 5perccel kikapcsol a Tv. Újra bekapcsol utána, de aztán pár perce rá újra kikapcsol.
Szerintetek mi lehet a probléma, és mennyibe fájna a javítása?
Segítséget előre is köszi
(#) Muszasi hozzászólása Máj 3, 2013 /

sziasztok..elkezdett a TV. (SP53J5HF ) ki-be kapcsolt majd szellemképes lett !! Tanács vkitől ? Sajnálnám kidobni de sokat sem költenék rá..köszi..
(#) gabessz hozzászólása Jún 2, 2013 /

Üdv ! mindenkinek lenne egy samsung sp43r1hl1 projektoros tv-m egyszer csak elmentek az adások a tv-tuner adapter halt be de ahogy láttam már volt bütykölve . Nekem ez az adapter kellene ha esetleg lenne valakinek ilyen hibás tv-je az adaptert megvenném !
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
(#) miksu hozzászólása Szept 21, 2013 /

SP-53J5HF SAMSUNG Tv transzformátort keresek vagy eladom alkatrésznek, ha van érdeklődő.
(#) Hollowdrums hozzászólása Okt 29, 2013 /

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Ismét az SP43T8HE-ről lenne szó.
Jelenleg konvergencia hibával küzd.
A kékje elmászott. A konvergencia beállításnál vertikálisan nem lehet állítani rajta.
A kérdésem a következő: Elképzelhető az, hogy az STK-nak semmi baja, "csak" a hozzátartozó 3,9 ohm-os fusi-res valamelyike adta meg magát? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

A Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
(#) Hollowdrums válasza Hollowdrums hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Megrendeltem a 2 db stk-t, de biztosíték ellenállást nem kaptam, helyette metal lesz sajnos.
(#) Hollowdrums válasza Hollowdrums hozzászólására (») Nov 1, 2013 /

A tv újra tökéletesen működik, köszönet a segítségért Doncso-nak!
(#) Doncso válasza Hollowdrums hozzászólására (») Nov 18, 2013 /

Most Doncso projektorosa halt meg
(#) Keyer hozzászólása Jan 12, 2014 /

Sziasztok. Samsung sp-43j6hd projektoros tv-t kapartam elő a lomok közül.Már régebben is megvolt a hibája csak most megtetszett és kezdeni akarok vele valamit.HIBA: hang tökéletes, a kép is, csak nagyon halvány.A tv előtt mozogva nagy nehezen találni lehet egy pontot ahol látható, de ott sem az igazi.Ez lámpa hiba lehet? Nem lehetne elég valami tisztogatás? Üdv.
(#) kelemen1977 hozzászólása Márc 17, 2014 /

Sziasztok, Samsung SP-43J6HD tv-m van. Vennék mégegyet donornak, mivel nekem panelhibás, azaz fekete folt van a kijelzőmön. Olyat vennék, aminek jó a kijelzője. 20/2798712
Következő: »»   2 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem