Fórum témák
» Több friss téma |
nem sikerült még megtudnom mi a baja.igazábol állítólag zárlatos.pár ezer forintba kerül a javítás de még nem hivtam szerelőt.
Van még egy LCD Tv-m(ACER AT3201W)
A hibajelensége a következő: Tv-nek annyi hibája van, hogy kb. 2héttel ezelőtt zöldes kép lett rajt és néha bekapcsoláskor lefagy, ilyenkor egy ki be kapcsolás után már jó. Nem tudom mi lehet a gondja, nem is jártunk utána, mert kaptunk egy másikat karácsonyra. Így eladó, ahogy most van.Próbáltam fényképezni róla adás közben képeket,remélem azon látszik,amit leírtam.Szóval kép az van rajt, de ilyen zöldes árnyalatú. A TV összes funkciója működik!
sziasztok most vetem egy samsung sp43t8he és az lenne a gónd nem mindig akkar bekapcsolni és szin se tökéletes.Nagyon fontos leene elöre is köszi
Szerintem vidd el Szervizbe a készüléket.
Szia! Tudom, hogy eltelt 3 ev, de nekem most produkalja pontosan ugyanezt a jelenseget ugyanez a tipus. Stk csere meg volt, konvergencia panel lehuzva, tap ugysem indul, sorkimeno tranzisztor nelkul bekapcsolaskor kicsit erosebben cicereg a tap, de ugysem indul... Merre induljak tovabb???
Kérdésem az lenne hogy SP-43J6HD tv nél hogy lehet eltüntetni a villogó lampot? Szerviz menübe esetleg? Ha igen hogy tudom előhozni?
Választ előre is köszönöm.
Lámpa csere után szervízmenüben.
Lámpa csere megtörtént.
A szerviz menüt hogy lehet előhozni?
Lámpa csere megtörtént.
A szerviz menüt hogy lehet előhozni?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van egy samsung projektoros tv SP4T8HE 1080i készülékem.A gondom az(már nem mai),hogy ha be akarom kapcsolni lehet bejön,de pár perc után ki is kapcsol.Ha ujra akarom inditani,csak a készenléti lámpa világít,kép semmi s be sem tudom kapcsolni. Próbáltam szerelővel beszélni,az egyik azt mondja lámpa baj a másik meg,hogy hagyjam sokba kerül..... Kétségbe vok esve.........sajna egyáltalán nem értek ezekhez ,de a tv-t régóta vásároltam,de semmi baja nem volt.Most meg ez................s dobjam ki??? :no:
Laikus vagyok és szeretném tudni nagy-e a baj? SAMSUNG
SP43T8HP-tv-m van . A készenléti lámpa világít ha bekapcsolom a főkapcsolót ,a távirányítón a gombok megnyomása után nem történik semmi egy pici kattanás hallatszik de semmi más. Az előlapot leszedtem a négy cső a tövében izzik halványan. A nagyfesz. rész (gondolom,hogy az) felé tettem a kezem, hogy meleg e? Meleg volt. Tudtok segíteni? Ha lehet nem szakmai nyelven úgy hogy értsem. előre is köszönöm.
Üdv!
A segítségetekre lenne szükségem. Egy SP43T8HE projektoros Samsung tv-ről lenne szó. A hibajelenség a következő. Bekapcsolom a tv-t, tökéletesen működik, akár több órát is. Kikapcsolom, ez után már nem indul el. Pontosabban indulna, de valami miatt vissza áll készenlétbe. Kb. 20-25 perc várakozás után ismét indul a tv. Van valakinek ötlete mi okozhatja ezt a problémát? Milyen vonalon lehetne elindulni? A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv!
A tv rendben van. Ha valakinek hasonló gondja lenne... Az strx szállt el.
Üdv!
S az mi???
Üdv!
A táp ic. De nem mondom azt, hogy nálad is konkrétan ez a gond.
Üdv!
Köszi!!
Igazán nincs mit.
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni
Samsung SP43T7HP Memóriatartalmat keresek! A fent nevezett készülékhez keresnék memóriatartalmat. A tulaj konvergenciát akart állítani és valamit úgy átállított, hogy most csak ki-be kapcsolgat. Tud esetleg segíteni valaki? Előre is köszönöm.
Sziasztok!nekem van egy SAMSUNG SP43j6hd Projektoros tv-m aminek az a hibája ,hogy ha bekapcsolod nem jelenik meg a kép ,a hang az tökéletes.Van ötletetek mi lehet a gond?
Sziasztok nekem van egy Samsung sp43t8he Projektoros tv amit 2éve vásároltam!Tökéletesen müködött!Elszált rajt a táp kicseréltettem!Most elszált a szinágyú vezérlöm!Se idöm sem energiám rá hogy megcsináltassam!Akit érdekelnek eladók a többi alkatrészek belölle vagy egyben a tv!Keveset volt használva a lámpák majdnem ujjak!Minden hogyan kifogástalan állapotban van!Tel 06203649002 vagy csuki1986@citromail.hu
Sziasztok!Van egy Samsung Projektoros Tv-m - SP43T8HL .Bekapcsolás után, kb 5perccel kikapcsol a Tv. Újra bekapcsol utána, de aztán pár perce rá újra kikapcsol.
Szerintetek mi lehet a probléma, és mennyibe fájna a javítása? Segítséget előre is köszi
sziasztok..elkezdett a TV. (SP53J5HF ) ki-be kapcsolt majd szellemképes lett !! Tanács vkitől ? Sajnálnám kidobni de sokat sem költenék rá..köszi..
Üdv ! mindenkinek lenne egy samsung sp43r1hl1 projektoros tv-m egyszer csak elmentek az adások a tv-tuner adapter halt be de ahogy láttam már volt bütykölve . Nekem ez az adapter kellene ha esetleg lenne valakinek ilyen hibás tv-je az adaptert megvenném !
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
SP-53J5HF SAMSUNG Tv transzformátort keresek vagy eladom alkatrésznek, ha van érdeklődő.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Ismét az SP43T8HE-ről lenne szó. Jelenleg konvergencia hibával küzd. A kékje elmászott. A konvergencia beállításnál vertikálisan nem lehet állítani rajta. A kérdésem a következő: Elképzelhető az, hogy az STK-nak semmi baja, "csak" a hozzátartozó 3,9 ohm-os fusi-res valamelyike adta meg magát? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? A Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Megrendeltem a 2 db stk-t, de biztosíték ellenállást nem kaptam, helyette metal lesz sajnos.
A tv újra tökéletesen működik, köszönet a segítségért Doncso-nak!
Most Doncso projektorosa halt meg
Sziasztok. Samsung sp-43j6hd projektoros tv-t kapartam elő a lomok közül.Már régebben is megvolt a hibája csak most megtetszett és kezdeni akarok vele valamit.HIBA: hang tökéletes, a kép is, csak nagyon halvány.A tv előtt mozogva nagy nehezen találni lehet egy pontot ahol látható, de ott sem az igazi.Ez lámpa hiba lehet? Nem lehetne elég valami tisztogatás? Üdv.
Sziasztok, Samsung SP-43J6HD tv-m van. Vennék mégegyet donornak, mivel nekem panelhibás, azaz fekete folt van a kijelzőmön. Olyat vennék, aminek jó a kijelzője. 20/2798712
|
Bejelentkezés
Hirdetés |