Fórum témák
» Több friss téma |
Ok. Majd esetleg holnap, de lehet már el fogják vinni, mert 'letettem' róla. Ha nem viszik el, dobok képet.
Köszi az infót.A héten beszerzem az alkatrészt.A tablettaajtót,és az öblítő adagolót működtető tekercs van rákötve,de az jónak mérhető.4,6kOhm az ellenállása.
Üdv! István
Segitségeteket szeretném kérni!
Van egy candy cdf312ax mosogatogépem ami bekapcsolás után amikor elkezdi a vizet betölteni alul ki is engedi. Megnéztem és az alábbi foton lévö alkatrészen keresztül engedi ki a vizet. Meg tudnátok mondani esetleg hogy mi ez az alkatrész?/alu középen hátul helyezkedik el./ A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2013
Sziasztok!
A problémás gép egy Candy CED110 mosogató gép. A gond vele az, hogy a vízleeresztő szivattyú nem indul. Feszültséget kap a relé kattan és halkan búg is a motor. Kiszerelés után kitakarítottam és el is indul. Többszöri indítás leállítás után néha olyan ponton áll le ahonnan nem tud elindulni. Kis lökés után működik de beszerelve megint jelentkezik a probléma. Javítási ötlete van-e valakinek, esetleg egy működő vagy új szivattyú beszerzési helyet tud-e valaki? Üdv: Gábor
Szia!
Ugy kell értenem hogy ez a hálozati nyomást érzékeli? De miért az aljára van szerelve? Ez bajonettzáras vagy kitekerhetö? Külön kapható vagy valamivel együtt van szerelve? Bocs a sok kérdésért. Köszi a választ.
Semmi gond.Ez a motor víznyomására kapcsol.Hogy ha nincs benne víz ne tudjon fűteni.
Bármilyen háztartási gép alkatrész üzletben kapsz.
Szép napot!
Van egy Candy CSF 458 E típusú mosogatógépünk, ami E3 hibakódot ír ki folyamatosan. Tudna nekem valaki segíteni hogy mit jelent ez a hibakód? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Egy Candy CD222a mosogatógépem van, amivel az a gond, hogy amikor bármely program szerint elkezdi beereszteni a vizet, egyszerűen nem áll le a víz beeresztés, hanem addig nyomja, míg nem ömlik ki az ajtaján is. A program úgy tűnik, hogy közben elkezdi az öblítést... Van valami ötletetek? Pl.hol lehet a víz magasság érzékelője? Előre is köszönöm: Kds
Alul a vízszintszabályzót és a hozzátartozó légsűrítőt nézd meg.
Sziasztok!
cdf322 mosogatohoz nincs valakinek nyomásérzékelöje?Voltam a Klauzálon,ott min. két hét. Az Orcziban meg nem tudták beazonositani.Holnap beviszem de hátha tud valaki szerezni. köszi.
Sziasztok!
Egy Fagor 1VF-453IT mosogatógépem van. Mostanában az a hibajelenség, hogy egy-egy mosás nagyon hosszú ideig tart. Néha 4-5 órát mos. Más minden rendben... Mi lehet a gond?
Fűt, de nem ellenőriztem le, hogy milyen sebességgel. Holnap reggel megnézem, hogy szennyeződés, vagy más okból ez nem túl lassú-e...
Szép napot!
Van egy Candy CSF 458 E típusú mosogatógépünk, ami E3 hibakódot ír ki folyamatosan. Tudna nekem valaki segíteni hogy mit jelent ez a hibakód? Előre is köszönöm.
Most regisztráltam az oldalon, előre köszönöm, ha valaki tud segiteni. Candy CSF 4575 E tip.mosogatógépem elvezetőcsöve elrepedt, folyik a viz, van új, szétkapjuk a gépet, de hol??????????? hátoldal levéve, elektromos dugó ki, bevezető cső le, és megállt a tudomány!! Kérlek Titeket gyorssegély!! Férjem szétszedi, a szivattyúhoz csatlakoztatja aba-bilinccsel! Fejreállitjuk, ill. oldalra a gépet, hozzáférés hol van??? Köszönöm!!!
Lehet fejre vagy a viztartállyal ellentétes oldalra is dönteni.Az elvezető cső csere nem nagy dolog.Bilincs le le a régi cső fel az új bilincs rá összerak és megy.
Nagyon kedves vagy, a viztartály ott van, ahová a sót kell töltenem? Bocsi, ha nagyon butának tünök, előre is köszönöm.
Változó de nagyon valószínű.A hátára is lehet fektetni úgy talán mégjobb.
Szia!
Köszönöm a segítséget! Az árral kapcsolatban szkeptikus voltam mert a webáruházas oldalakon lényegesen drágább alkatrészek voltak. Végül is sikerült megvenni és este már be is került az új alkatrész. Működik!!! Üdv: Gábor
Köszi szépen, kész a gép, MÜKÖDIK!!! Férjem kap egy piros pontot!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |