Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak nézz szét bátran. Bár még jobb, ha erre kirándulsz egy hétvégén,mert egy csomó olyan eladó ház is van, amit nem hirdetnek, csak az ablakába tett táblával. Esetleg az sincs, csak a szomszédok tudják, hogy eladó.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
Köszönöm!
Igen, jó állapotban van, az alvázat kellesz lefújnom mikor jobb idő lesz mert rozsdásodik, de nem vészes.
ITT a neked való bót! Egy kis ízelítő. EZZEL a progival leszeded és élvezed a régi szép idők legjobbjait.
![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2014
Alapból möpöszfríben van feltöltve a jútyúbra. (max:320k) Az hogy konvertálgató (tűrt) letöltőprogival lemented, még nem válik 48/192-essé.
![]() De a szpészszintisek nagyon jók! Italo disco forever! Megyek, hozok is a kamrából egy nagyobb végfokot, és megküldöm az Ushereket. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2014
No igen, csak nekem kicsik vannak, de majd később lehet megnőnek.
![]()
Ezmegkeréken.
![]()
Micsoda hibbant emberek élnek. A kedves szomszéd immár 14 éve nyomja az áriát a szomszédoknak!
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2014
Rengeteg ember szenved valamilyen zajtól. Szomszédban zajos kisüzem, berhelt autó, motorkerékpár kipufogók, lökött kutya állandó éjjeli ugatása, stb. stb. Sajnos nem tartunk még ott, hogy törvényileg zajhatárolás lenne, rendőrök zajszintmérővel is járnának. Talán majd egyszer.
Csak ne locsolgasd! Ezek nem attól nőnek!
![]()
Kamu. Az este 10 óra sem igaz. A trévétú, meg a retekklub szintvonala. A nap bármely szakában, mások számára zavaró zaj keltése esetén feljelentést lehet tenni. Az önkormányzatok kezében van a (csend)rendelkezés, bírságolás. Ha havonta megvágnák, háromszor-tízszer ötvenezerre, nem zajongana.
Ha pénzeső esne, attól nőnének, hidd el.
![]()
De még ha így is lenne, akkor is léteznek khm.. "csendes" megoldások az elhallgattatásra. Megjegyzem testi sértés nélkül. Alibi aztán már kerülne. 14 éve.. nem létezik, hogy senki nem tudott tenni semmi kreatívat.
Az alá az eső alá én is beállnék, nem bánnám ha szét is áznék
![]()
Csúnyán be van nyomódva a porvédője, meg deszkával van a törött lába megfogatva... Nem kőne!
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2014
Ahogy meghallottam egyből megtetszett. Bővebben: Link
Lenne egy láma kérdésem, hátha másnak sikerült megoldani. Eredetileg a térkép és a fényképek fel voltak cserélve és már nagyon megszoktam a tűzrókában. Most (gondolom egy frissítés után) előre ugrott a térkép és a képkeresés helyett, a nagyvilág domborzata ugrik be. Vissza lehet valahogy cserélni?
![]()
Hmmm. Nálam, legfrissebb ff, és a sorrend változik, ha pl arra kerestem rá, hogy "f", akkor a térkép volt elől, ha arra, hogy "a", akkor pedig a képek. Nem tudom mi alapján dobálja.
A jó édes murva anyját! Mi a sütőtököm ez, éberségi vizsgálat?
![]()
Nálam is úgy van ahogy mikrokapcsolo írja...
A reakciójából ítélve nála is.
A válasz nagyon egyszerű. Az szerint rendezi be a sorrendet, hogy a Google szerint a beírt kulcsszóhoz mi illik jobban. Ha a szó "kert" akkor a térkép van előrébb ha meg "lányok" akkor a videók.
![]()
De jó!
Már megint jobban tudja a gépem, hogy mit akarjak..
Olyan a koogli, mint a Zasszony! Még be sem fejeztem a gondolatot, már találgat. (Ez már a mesterséges intelligencia?)
Ja ja. Nem csak találgat, de 99%-ban mellé is lő.
![]()
Őőőőő, izé... Akkor most, hogy is van?? Egy másik gépen, friss FF-al... (a nagyobb mérethez, katt a fájlnévre))
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
Na, látod? Egy újabb szintre lépett.
![]() ![]() Most már mindenhol elől van a "képek" ahogy szeretnéd és csak a "videók"-at meg a "térkép"-et merte cserélgetni. Biztos, hogy lefigyelte a cég, amikor itt panaszkodtál. Viszont nem próbáltad ki az "index"-et mert akkor kaptál volna egy képek-hírek-térkép-videókat. ![]() Lányoknál logikus, hogy a képek után inkább videókat nézegetnél és nem a térképen keresgéled őket, az "akármi" meg helyre utal, szóval megint előre rakta a térképet. Tütütrü-nél nem tudta eldönteni, hogy ez egy török falu vagy egy különös állat, szóval megkockáztatta, hogy inkább videóznál. De legtöbben a képekre kattintanak a legtöbbször, szóval úgy érezte, az a leghelyesebb ha elől van. Lehet, hogy írok ebből egy 100 oldalas elemzést, aláírom mint brit tudós, aztán jelentkezek a Guglihoz, hátha felvesznek elemzőmenedzsernek... ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |