Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
http://oldradio.tesla.hu/humor/vegyes/gyuribacsi.htm
(Cikk megnyitása helyett jobb klikk, link címének másolása, és akárhova meg beilleszted)
Legnagyobb, már többzör is végigröhögtem őket. ákos mesék....
![]()
Hír ma délkörül a rádióban:
A diákok ma történelmet írtak. (Történelem érettségi 2014)
Női űrhajós:
-Houston baj van! -Mi a baj? -ÁÁÁ hagyuk! -Na mi a baj? -Semmmi ![]()
Hali!
Nem tudom, ezt viccesnek tartjátok-e? Ez attól függ, hogy az asztal melyik oldalán ültök. Én háromszor nézetem meg egymás után. ![]() (van magyar felirat, ha valakinek nem kapcsolódna be automatikusan). Bővebben: Link
S ahogy mondani szokták!
" A borosta nem szúr! Csak jó oldalra kell születni!" .. XD
Konkrét fizikai fájdalmat éreztem, miközben végignéztem....
![]()
Sajna egy ilyen vezetéssel megáldott cégnél dolgozni, idegileg kimerítő. Mert bár itt viccesnek tűnik, de ha a feltételrendszer változik, akkor valóban léteznek ilyen cégek. Sajnos.
![]()
Én nem tartom viccesnek
![]() ![]()
Pistike mi leszel, ha nagy leszel?
Szlovák mozgássérült. De hát miért? Mert nekik vannak a legklasszabb autóik Budapesten. ![]()
Ma szivattyúmat szereltem, elgondolkodtam, hogy miért szivattyú a neve, miért nem nyomattyú. 7m-ről szív, 20m-ig nyom adattábla szerint. Sőt ha talajszinten lenne a víz, akkor is a nyomását használnánk messzire spriccelni.
Ez is attól függ, hogy melyik végét nézed a készüléknek.
![]()
Én is pont ezen agyaltam a nyáron, amikor összeraktam egyet.
![]()
Pedig egyszerű...
![]()
Békának hogy lehet ennyi ideje ennyi marhaságot összehordani?
Ez olyan mint a rakodópart. Mert a tesz és a rak ige ugyanazt jelenti, mégis rakodópart, és nem teszedőpart.
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2014
Idézet: „Vagy ugyan ez a von és a húz, mégis vonat nem pedig huzat.” Szerintem inkább húz, vagy tol. Mert a szivattyú először húz önmagához, utána pedig tol önmagától eltávolítva.
Nem a szivattyúra gondoltam, hanem arra, hogy ennyi erővel a vonatot is lehetne huzatnak hívni.
![]()
Na igen, ebből idéztem. Csak nem emlékeztem a címére.
Nem azért szólok bele mert a felvidéken lakom, hanem azért mert igazad van.
![]()
Rakodópart?.... Nórmális?
A part nem fog rakodni, hát ez kérem, nem fog nekik sikerülni! innen kaptam az ihletet:Bővebben: Link
Bevallom, ez a műfaj nekem nem tetszik. Akkor már inkább Hofi-Tiszta Őrültek háza.
De ahogy Sas mondta: Idézet: . „Nem vagyunk egyformák” A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2014
Azs azs!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |