Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mert jó szakmád van és értesz is hozzá. Tehát kell hogy találj.
Nemrég azon agyaltam, hogy az ilyen ampervadászokon mint mi mennyit keresnek azok a kereskedők, akik készre szerelt eszközöket árulnak? Mert nekem bár sok minden van készen véve, de az erősítő az én munkám eredménye.
Na erre találtam ki a módot: Valaki aki megy arra, vehetne párat rendelésre tőle, aztán postán meg rendezzük egymás között. Vélemény? Amúgy én is beszállnék egybe.
Csak nézz meg egy kínai kereskedő oldalt! Egy tál rizs áráért szinte bármit megvehetsz már! Na, akkor mennyi lehet a hasznuk? Sok.
Minap rendeltem panelműszert, ami tud feszültséget és áramot is mérni. Kb harmada az ára annak ha itthon venném meg (tudom, vám szállítás és stb). HA viszont magam állnék neki megcsinálni, akkor (több) hónapos beleölt fejlesztési idő, elrontott panelek, belelapátolt alkatrészek lenne a mérleg. Persze többet tudna, meg saját, de ha csak be akarom építeni mert kell.. Van mikor jobban jön ki az ember. (Pláne, hogy a másfél éves lányom mindenáron segíteni akar ) Az erősítő persze más. Azt hallgatni kell, és örülni neki.
Ha nem a bodzaszedésből és abból a kis járadékból származna a jövedelmem akkor vennék. Igaz most van 3000-em, amit neki tudok adni.
Részemről szívesen elutalom előre az árát, mert nekem meg Pestország az akadály.
Én is utalom az árát, posta-boríték-stb, költségekkel együtt, ha összejönne.
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2014
Köszi! Most már jó helyre került!
Én meg hajnalt fekvős pali vagyok, ahhoz képest ez nem is sok. Majdnem délig elvoltam vele. A gratulációt köszönöm.
Bár vannak olyan dolgok amit nem klappolnak, de nagy lehetőség, sajna "csak" augusztustól lehet... Addig meg csak kihúzom itt.
Gratulálok. Mondtam én, hogy neked menni fog.
Még nekem is tetszetős meló lenne, (ha helytállok persze) kazánok és egyéb készülékek szervizelése, fűtési rendszerek kivitelezése, csaptelep javítás csere stb.. és minden egyéb ami épületgépészet.
Mi az, hogy "ha helytállok"? Szuperül fog menni. Szerintem nagyon meglesznek veled elégedve.
Nem tudom hogy menne-e úgy ahogy elvárják, vagy baj-e az ha jobban megy mint bárkinek?
Az előfordulhat, hogy aki kevésbé ügyes vagy szorgalmas irigykedik, de az is az élet része.
Kultúrális rovat: 4F Club - Balatoni Láz (Mad Morello & TM Street Bootleg)
Az eredeti sem volt számomra feldolgozható és a fémes zörgés meg a sampler sem javított rajta semmit. Körülbelül olyan jó mint a mostani sztár, a kolbász kisasszony.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2014
Ha már zene, én meg ezt hallgatom: Pokolgép.
Veled tartok.
Kösz, most meg ez szól:Pokolgép - Hős lettél.
Nálam mindig Pokolgép, Ossián, Lord és hasonló kaliberű magyar rockzene megy.
Itthon is, addíg amíg nem megyek valaki idegeire. Nálam repertoáron van még Beatrice, P.mobil, Tankcsapda, Metallica, hangulatfüggően Kispál, Kiscsillag. Kb ezeket hallgatom.
És nem teljes a lista.
Az eredeti nekem se a kedvencem, de így már számomra majdnem févörit'.
Viszont az, hogy még nem buliztál ilyen zenére (ami végülis nem baj, hisz nem vagyunk egyformák, ugyebár...), attól még nem kell a médiaszennyel összehasonlítani. Abszolúte nem sértésként írtam, de gondolom érthető, amit írtam. És ha lehet itt most zárjuk is le a témát. elektroncso: nekem az már sok, viszont ez mindig is a kedvencem volt, és lesz is: Green Day - Boulevard of Broken Dreams. De azért pl. ez sem rossz: Sander Van Doorn & Firebeatz - Guitar Track (Kayliox Remix)
Én személy szerint azt a zenét szeretem aminek értem a szövegét. A Pokolgépnek is vannak lágyabb számai, mondjuk ez:Bővebben: Link. Én nem mondok le senkit az miatt mert más zenét hallgat, elfogadom. De nem szeretem ha engem azért piszkálnak mert ilyen zenét hallgatok. Mielőtt félre értesz amit írtál nem veszem piszkálódásnak. Ez a zene sok mindenben segített már, nem a legjobb iskolába kerültem, a legjobb barátom ellenem fordul, elárult. Ezek a zenék nélkül sokkal nehezebb volna az életem. Engemet ez megnyugtat.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2014
Megértelek, és tiszteletben is tartom, amit írtál.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2014
Most néztem az iskola honlapját. Felvettek a középiskolába! Én lettem ezen a szakon az első! Most már jó napjaim lesznek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |