Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok! Remélem sokat tanulsz majd.
Azért akad ehhez néhány téma, de tőlem nyugodtan kérdezhetsz.
Maga, olyan téma nincs, amilyen a kérdésem
Köszönöm, valami újat biztos tanulok. Kicsit nehéz lesz minden reggel buszozni a szomszéd városba, de majdcsak megszokom.
Tedd már fel azt a kérdést, roppant kíváncsi vagyok.
Én minden nap vonatoztam 80km-t a suliig két évig. Volt olyan nap, amikor 3:50-kor keltem és volt olyan, amikor este 10-re értem haza.
A Komáromiba? És elektro szakra? Gratulálok.
Nyilván azért vettek fel azonnal elsőként, mert hallották, hogy itt a HE-n is tanulsz. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2014
Igen.
Szerintem meg hamarább a magyar, matek felvételi 100%-al volt nagy súly. Plusz a két évvel ezelőtti Technika olimpiász Nyitrai kerületi második helyezés, és a magyar monitor 96% ami besegített. Bár a HE sincs kizárva. Na majd reklámozom az iskolában is.
Köszönöm, hát arra szükség lesz.
Fogadt teljes körű gratulációmat! Majd csöngess rám ha éppen öleted rohanok a villamos után
Rendben!
Szép estét. Azon gondolkoztam éppen amiben a véleményeteket is szeretném kikérni,hogy egy Pesten levő rádió (Névszerint 89.5 MusicFM) fogható-e itt a környékünkön egy erősebb rádióval? 140Km-re lakok Pestől,de már sokszor elgondolkoztam ezen a kérdésen. Kinek mi róla a véleménye? Lehetséges eggyáltalán? Köszönöm a válaszokat,és a moderátorok megértését is,amennyiben itthagyják az OFFtopic-ban. Csak egy kósza gondolat,de már kíváncsivá tett.
Sok esély nincs rá, ha nincs arrafelé is adó. Hallgasd online, ha már mindenképp muszáj.
Szoktam is. Csak elgondolkodtatott hogy egy nagyobb antenna meg egy jó vevő képes volna-e rá.
Nem lehetséges, mert a föld gömbölyű. Az ellátott terület határa 60 - 70 km. Esetleg különleges terjedés esetén időnként lehetséges. Szerinted milyen az az erősebb rádió?
Hallgasd interneten.
Hát az erősebb rádó nem egy mezei 7 tranzisztoros kis szokol,hanem egy nagyobb teljesítményü,jobb vétellel rendelkező HIFI torony vevője. De javítsatok ki ha tévedek.
Egy irányított sokelemes antenna, hangolt erősítővel talán, ha szerencsés helyen laksz. De ez nagyjából egy lottó ötössel egyező valószínűségű.
Konkrétan egy lavórban lakok így 0% az esélyem erre ezek szerint.
A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2014
Sajnos igen, ahogy pucuka is írta.
Köszönöm mindenkinek már régóta furta az oldalamat ez a kérdés. De nem volt hirtelen senki akit megkérdezhetnék róla. Köszönöm a válaszokat.
Egy itteni idős asszonynak tévé kellene, mert neki nincs. Tudna valaki segíteni? Hajdú-Bihar megye
Adnék ingyen, de 400km-re vagy. Kábelen van? Mert csak TV, kellene hozzá digitális egység.
A dekódert úgy kellene beszereznie hozzá. Kínjába csak a rádiót tudja hallgatni.
Dekódert (set top box) szociális alapon lehet(ett?) kérni...
Alakul a mellék épület. Egész nap betonoztunk, bár sajna a végére egyedül maradtam és belassult a munkatempó.
Jofogás és Olx ingyen elvihető?
Sziasztok!
A tegnapi kis szösszenetet mutatnám meg Bővebben: Link
A saját érdekedben a publikus helyekre való fénykép, szöveg, video feltötés előtt a beazonosítást lehetővé tevő adatokat (cím, rendszám, telefonszám, stb) tedd olvashatatlanná a képeken.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |