Fórum témák
» Több friss téma |
Esetleg megnézheted ezeket a fajtákat is, nekem bevált mindent visz mint a piros hetes.
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
Köszi, ezt az oldalt már néztem, de kinézetre egyik távirányító sem hasonlít az eredetire :/
Sziasztok!
Van egy Thomson 418x (kis 37cm-es tv) És egy URC11T (somogyi) programozható távirányítóm. Sajnos képtelen vagyok ráprogramozni a távirányítót a TV-re. Próbáltam automata keresést is... Ha valaki ismeri a működő kódot akkor légyszi ossza meg velem. Hálás köszönet!
Bocsánat, hogy figyelmetlen volta és csak most válaszolok. Mindenhez használom, házimozihoz, TV-hez és videó magnóhoz is.
Ha automatában sem találja, lehet nem is tudja.
Sziasztok!
Van egy Blueberry SW-M50 5.1 rendszerem. Aminek a távirányítója meg adta magát. Hogyan tudnám helyetesíteni univerzális távirányítóval? Egyáltalán lehetséges. Egyik ismerősömtől kaptam kölcsön egy ugyan gyári távirányítót azzal működik. Ki lehet-e másolni a programot a működőböl és átírni a egy másik távirányítóba?
Szia! Igen meg lehet oldani, csak venned kell egy úgynevezett tanítható távirányítót.
Azt mivel kell be programozni? Vagy hogyan megy az eljárás?
Sziasztok kod kellene egy Hyundai tvhez,universalis távkapcs miatt,sűrgős lenne mert addig nem tudom a tv-t használni.Tv nélkül mondanom se kell meg vagyunk hallva szinte.
Hyundai tv kod kellene,előre is köszi.
Szia !
Távirányító típus ???
universal URC22B-15 funkcióra való.
A gombok összevissza vannak rajta beállítva.A gombsor 1 gombján lehet pl hangot adni ha lehet,mert nem mindig veszi be. Hyundai tv-hez vagy egy régebbi tipusú VT TV-hez kellene kod. Előre is köszönöm.
Szia !
Hyundai kódot nem találtam erre a URC22B-15 távirányítóra, de a leírtak alapján beállítható ! Ha a többszöri beállítás is sikertelen volt, vagy nem találod a listában a beállítandó kódot, próbálkozz a gyorskeresési üzemmóddal. Az alapbeállításban az előre keresés indul, de a /SET/ gombbal a visszafelé keresést is használhatod. 1/ Kapcsold be a távirányítani kívánt Tv-t 2/ Nyomd meg a /SET/ gombot és a készülékválasztó gombok valamelyikét, pl /tv-1/ egyszerre. Ekkor a LED folyamatosan világít. 3/ Ezután engedd fel a gombokat. 4/ Nyomd meg megint a /SET/ gombot és engedd el. Most a távszabályzó belép keresési üzemmódba, eközben a LED villogni fog 5/ A távszabályzót irányítsd a készülék felé, majd nyomd meg a /POWER/ gombot. Annyiszor kell megnyomni a /POWER/ gombot, amíg a készülék kikapcsolódik. 6/ Ha a távszabályzó kikapcsolta a készüléket, ellenőrizd, hogy működik e a távszabályzón a legtöbb gomb. Ha igen, akkor nyomd meg a készülékválasztó gombot, pl. /tv-1/. A helyes kód tárolódott, a LED elalszik. 7/ Ha nem helyes a távirányító működése (nem a készülékhez való kódot használod), ismételd meg a programozást az 5. ponttól 8/ Néhány készülék lassan reagál a /POWER/ jelzésre. A keresésénél használhatod a /SET/ gombot, hogy váltson az előre-hátrakeresések között. Így gyorsabban megtalálhatod a keresett kódot. Megjegyzés: a keresési módban a /POWER/ gombon kívül minden más gomb normálisan működik, így kipróbálhatod az összes többi gombot is ebben az üzemmódban. Ha 30 másodpercig nem nyomod le gombot, a keresési üzemmódból kilép. Jó programozást !
Sziasztok! Sony lcd tévém van a régi távirányító elromlott így vettem egy home by somogyi univerzális távirányítót! Hiába próbáltam a kódokat, az automatikus keresést semmi sem működteti.. mi lehet a baj?
Sziasztok! Van egy univerzális távirányitom COM3085, amit eredetileg Funai tv-hez vettem. Viszont most meghalt a Funai tv, de van egy Orion tv, amit be tudnék állitani . De ehhez sincs távirányitó, tehát a kérdésem az, hogy tud-e vki segíteni, hogyan lehet átprogramozni ezt a COM3085-t ehhez az orion tv-hez?
ez az eredeti Orion távirányitó: Bővebben: Link ez pedig egy kép a COM3085-ről Bővebben: Link Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok, van egy akai AA-V12DPL típusú hifi erősítőm, ehhez kéne nekem 3 vagy 4 jegyű univerzális távirányító kód, mert sajnos az eredeti távirányító nincs meg hozzá, és kódot meg nem találtam sehol. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Sziasztok !JAMA 2981SFST TV univerzális távirányítóhoz tud-e valaki kódot. Előre is köszi.
Sziasztok!
Van egy nagy broblemam van t-homos iptvem es univerzalis taviranyitoval akarom irnyitani de nem talalom a kodot segitsen valaki letszi!
Sziasztok!
Van egy Emmerson RU 21-es univerzális távom. Denon erősítőket szeretnék vele vezérelni PMA-725R,DRA-425R,DRA-735R. Magyar nyelvű leírást nem találtam,és a talált kódok sem működtek,tanítással csak egy PANA DVD működött vele. Minden segítséget nagyon köszönök! A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2014
Sziasztok,
egy Wayteq MP-500 médialejátszóhoz keresek valamilyen univerzális távirányítót ami garantáltan működteti, mert a gyárival elemcsere után is nagyon gyengén működik. Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia !
Ezek a távok jók, csak cseréld ki benne az infra ledet valamilyen régi távból szedd ki és láss csodát !
Jo este mindenkinek!
Egy AMTC DT180 R tipusu dekodert szeretnek mukodtetni egy b URC22B-15 tipusu unv. taviranyitoval, de nem talalok kodokat a ket kegyere osszehozasahoz. Legyszi segitsen valaki. Elore is koszonom!
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy EPSON EMP-S52 projektor távirányítója milyen protokollt használ és milyen kódokat? Köszi előre is!
Sziasztok,
Nekem is volt egy-két régi távírányítóm. A szükség úgy hozta, hogy alkalmilag használnom kellett volna. A kód természetesen sehol... Itt megtaláltam, talán Ti is találtok itt magatoknak valót...Uni_táv...
Sziasztok!
Tudna valaki segíten?Egy Emmerson RU15 uni távirányító,beállításról fogalmam sincs,és LG tv-hez kellene .Köszönöm szépen
SZIA!
ITT/NOKIA tv-hez szeretnék kódokat, vivanco ur 2 távirányítóhoz. A kerestett kódokkal nem kapcsol be, de a legfontosabb hogy a színeket szeretném állítgatni. Köszi!
Sziasztok!
Nekem funai 21D-5418-as tévéhez kellene kód a távkapcsolóhoz? URC22-B15-ös kapcsolóm van, van néhány kódom de egyikkel se működik. Előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Nekem Toshiba tv-hez kellene kod,mert elnyomtunk a távkapcsolón a gombokat és nem müködik,ujra kellene kodolni! Nagyon sok kodot leszedtem,de eddig egyikkel se jött be! A távkapcsoló Well rc-univ 12sr-wl . Előre is köszönöm,ha valaki segiteni tud!!!! Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |