Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   92 / 982
(#) djtometkow válasza valve hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

kedves
(#) abraboro válasza valve hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

Föld hívja Fázist! Föld hívja Fázist! Fázis jelentkezz!
(#) Gery válasza valve hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

Jujjjj
(#) nagyagyas válasza valve hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

JUJ!!! Nagyon fasz@! :eplus2:
(#) valve válasza Gery hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

En ki nem probálnám még az anyóssal sem,..
(#) Topi válasza valve hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

Hát én is elgondolkodnék azért, de lenne akivel ezt nyugodt szívvel eljátszanám... De mivel nem szeretem az alacsony találati rátát, így megmérem hogy biztos a fázis legyen az...

Csak vicceltem, nincs bennem ölési kedv, csak egy pici... egy nagyon-nagyon pici...
(#) valve válasza Topi hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

Gondolom, mikor egy nap több-tíz Topicot kell igazgatni törölni, átnevezni, lezárni,.. (lajcsi18)
(#) Topi válasza valve hozzászólására (») Jan 22, 2008 /

Áhh dehogy... Az nem húz fel... Az a dolgom.

A hülye kérdések, és a privátban írt "topi ez hogy van, topi ez miértvan, topi ezt megcsinálod nekem, topi ez megnéznéd" okoz néha agyvérzést.
És ami még ezt is felül tudja múlni... áhh már nem is mondom. Ismét ideges lettem. :duma: :bummafejbe:
(#) nagyagyas válasza Topi hozzászólására (») Jan 24, 2008 /

A forumhoz vagy máshoz kapcsolodik? :zavart1:
(#) nagyagyas hozzászólása Jan 24, 2008 /

Már rájöttem, min tudod felhúzni magad!
Idézet:
„leszámítva a rohadék kutyákat, akiktől idegbajt kapok este, és a hajnalban flexező és fát vágó szomszédokat.”

(#) valve hozzászólása Jan 24, 2008 /

Szerintetek ez működik? (én kiprobáltam, pont egy ilyen Canon gépem van, s nem müxik)
Olyan szegmenses féle kijelzője van, már abból gondoltam, nem-fog működni, de örültem volna neki!
(#) Kovidivi hozzászólása Jan 25, 2008 /

Ezt csinálja vki utána... - és a végén figyeljétek meg milyen jó kis időmérő szerkezete van. Ütésre indul, és áll meg
(#) Balázs válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

Idézet:
„milyen jó kis időmérő szerkezete van”

Azt StackMat-nak hívják, én építettem egyet! (Szórakoztam sokat én is ezekkel a Rubik-féle dolgokkal.) Majd este megmutatom, ha megtalálom.
(#) pixels hozzászólása Jan 25, 2008 /

Multkor vonaton utaztam egyik haverral, és megállt a vonat ugy 10 percre vhol, és akkor nem ment a fűtés, egyre hiodegebb lett, megszólalok, hogy mingyán felmászok a csomagtartóra, mert ott biztos jobb az idő, mert ugye a meleg levegő "felfele megy". kis hatásszünet után megkérdi, hogy akkor az olvadt vas mért nem folyik felfele?
(#) kerteszsasa hozzászólása Jan 25, 2008 /

Egyik haveromtól kaptam egy érdekes képet. Kinek van otthon fölösleges hörcsöge?
(#) djtometkow válasza kerteszsasa hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

király
(#) levii válasza kerteszsasa hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

Sajnos sok ember van aki ezt meg is teszi.....
(#) Mest hozzászólása Jan 25, 2008 /

Mire jó egy izzó?

1987 tájékán történt az eset, pontosabban a Bp-i Queen koncert utáni hajnalon. Este a koncert volt a program, utánna pedig házibuli.
Kora hajnalban 4 óra környékén, mikor a buli már lecsengett, mindenki hazament, csak öten maradtunk az asztal körül és sörünk maradékát szürcsölgettük a félhomályban. Éppen arról beszélgettünk, hogy mára már vége minden jónak és eltesszük magunkat holnapra. Az asztalon több 220-as izzó hevert és az egyik srác hirtelen ötlettől vezérelve a szájába eröltette az egyiket, úgy hogy a menetes része állt csak ki a szájából. Jót nevedtünk a bohóckodásán, de igazán akkor kezdtünk el fetrengeni a röhögéstől, mikor azt kezdte játszani, hogy nem tudja kivenni a szájából. Hamar kiderült, hogy nem viccel, valóban nem tudja kiveni. Néhány percig fakanalas állkapocsfeszegetéssel próbálkoztunk sikertelenül, majd valaki javasolta, hogy törjük össze az izzót, mivel más választás nincs. Azonban senki nem mert akkora pofont adni a srácnak, hogy az izzó összetörjön. Megtárgyaltuk a helyzetet és elhatároztuk, hogy elmegyünk az ambulanciára. Sajnos mindenki részeg és fáradt volt, így taxit hívtunk. A szerencsétlen szenvedő alany (mert már szenvedett! A sörét kihányta az orrán keresztül) le írta, hogy így nem megy ki az utcára, ezért egy nájlonszatyrot húztunk a fejére két lyukkal, hogy kilásson. A taxis nem akart minket elvinni így, amíg meg nem mutattuk, hogy nem rosszban sántikálunk. Persze végig röhögte az utat a kórházig. A dokik és a nővérek szintén dőltek a röhögéstől. Kapott a srác mindkét oldalon az álkapcsába izomlazítót és negyed óra múlva már mentünk is haza. A srác álkapcsát felkötötték, mivel nem tudta a lazító miatt becsukni a száját. Instrukció, hogy reggel 9 órára menjen vissza ellenőrzésre. Ok.
9-kor visszamentünk. A délelőtös orvosi személyzetet nagyon jó hangulatban találtuk. Elmondtuk miért jöttünk, a doki majdnem leesett a székről úgy röhögött. Azt mondta -az emberi hülyeség határtalan! 10 perce volt itt egy taxis, annak is villanykörte volt a szájában...
- Őszintén bevallom, hogy nekem is azóta számtalanszor eszembe jutott, hogy kipróbáljam vajon , ha bedugom a számba az izzót, kitudom-e venni. Szerencsémre a józan ész mindig győzedelmeskedett és sohasem próbáltam ki.
Az egész esemény komikuma oly mértékű volt, hogy ehhez hasonló méretűvel azóta sem találkoztam.
(#) Slope válasza Mest hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

Ez annyira NAGY volt, hogy most megyek és kipróbálom

(max egy karácsonyfaizzóval)

szerk.: ha csak a taxisból indulok ki, így a fórumba beírva vajon mennyien lesznek holnap az ambulancián villanykörtével a szájukban?
(#) uli válasza Mest hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

ezt nekem is ki kell próbálnom persze, csak ha kellöen jó hangulatban leszek
meg lesz velem egy izzó XD
(#) még1MbR hozzászólása Jan 25, 2008 /

Minimum 100W-os izzóval kezdjétek!
A tojásfaló kígyó előre fog köszönni, ha sikerül
(#) skeletornb válasza Mest hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

Ez érdekes, el is kezdtem próbálgatni, csak a végső stádiumig nem merem betolni a számba, nehogy úgy maradjak.
(#) pixels válasza Mest hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

Ez nagyon durva... Már mikor az első mondatot olvastam 'Mire jó egy izzó?' pont ez a történet jutott eszembe... Még a matektanárom mesélte a gimnáziumban.
(#) Gery hozzászólása Jan 26, 2008 /

Úgy szerintem mégpoénosabb, hogyha már a szádba van akkor feszültség alá helyezed (nah és mikor már melegszik :guluszem1: )

Ui: azért ötletekböl az oldalon nincs hiány
(#) Mest válasza pixels hozzászólására (») Jan 26, 2008 /

A srácnak a neve akivel történt az eset K. Gyula és matek fizika szakos tanár, most kb 40-45 éves lehet. Sok éve nem hallottam róla, lehet, hogy most téged tanít. :yes:
(#) még1MbR válasza Mest hozzászólására (») Jan 26, 2008 /

Nem Bojler Gyula véletlenül?
(#) titi válasza még1MbR hozzászólására (») Jan 26, 2008 /

Ez elég, hogyismondjam...gusztustalan?
(#) uli válasza még1MbR hozzászólására (») Jan 26, 2008 /

ez nagyon nagy XDDDDDDDD
mutatok akkor én is valami szépet
jóól tolja a kiccsávóó XDDD
(#) djtometkow válasza uli hozzászólására (») Jan 26, 2008 /

faja
bár szerintem playback

amúgy naon kispályások vagytok
izzó? ugyanmá
én egyből felcsaptam 60W-os neon nyelőnek
(#) Istike88 válasza djtometkow hozzászólására (») Jan 26, 2008 /

EZ sem egyszerű
Következő: »»   92 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem