Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sziasztok!
Egyszer megesett velünk, hogy ezt a számlát küldték. Nekik biztos többe került, mint 1 Ft.
Örülj, hogy nem kaptál olyan számlát, hogy 0, azaz Nulla Ft volt rajta!
Nekem egyszer - régen! - jött egy, mellette a levél, hogy "Tisztelt...! Nyilvántartásunk szerint Önnek 0,- Ft tartozása van cégünkkel szemben. Kérjük, hogy 8 napon belül a mellékelt postai utalvány segítségével rendezze tartozását! Amennyiben ezt elmulasztja, bírósági úton követlejük be a tartozást." (Vagy valami ilyesmi...) Sajna, nem őriztem meg se a levelet, se a csekket, de a végrehajtó nem jelentkezett azóta...
Lehet hogy túl elfoglaltak. Kijönnek és behajtják kamatostól. Elviszik a házat a fejed fölül
Húúú, vazze! Erre nem is gondoltam! Na, most törhetem a búrám, miből fizetem ki az iszonyatos kamatokat!
Úristen! 0 Ft
Még az 1 Ft-ot megértem, de 0 Mért nem fizetted be? Megnéztem volna az ügyintéző arcát, mikor a kezébe nyomod a 0 Ft-os csekket...
Erősen gondolkoztam rajta, hogy elmegyek a Postára vele, és megkísérlem felani, de aztán letettem róla.
Mondjuk a postás hölgy arcára én is kíváncsi lettem volna, mikor a 0 Ft-os csekket akarom feladni...
ez az Öröm óda, azaz az európai unió himnusza
Tök aranyos! Bár egy fontos irat nyomtatásánál kizárnám a szobából....
Á, nem tanított. De aki elmesélte a történetet szintén matek-fzika szakols
Könnyesre röhögtem a szememet...
Tökéletes cenzúra
Ezt a képet keresgélés közben találtam, azért elég elvetemült lehetett aki csinálta
Bár, kitudja, lehet hogy működik. Itt a kép Ez se semmi
ja, itt az első képen lévő "izé" másik oldala
itt de van itt még más is vagy ez többet már nem teszek fel
BinLaden -nek ilyen lenne a boom -ja akkor tutti az amcsik nem-csak úgy vagdosnánák a szineket.
én még egy egyszerű villogó drótozásába is belegabalyodok
de ez? nemtom ki csinálta de huh
Két ember beszélget az egyik gyerek (nagyobb) a másik öreg:
gyerek: Na papa aggyá szár rugót! öreg:Na miért! gyerek: Mert én vagyok a jövő! öreg:Sötét jövő várható. gyerek Na akois agyál száz rugót! öreg:Na de mié? gyerek: Mert kijártam az általánost! öreg: 18évesen ideje volt. gyerek: Neked se ártana! Most halottam az egyik barátomtól de bocsi a tájszólásért így kell írni.
Há dé aggyá má száz rugót; há!
Há dik má! Minek az neked?
Hoztak hozzám radarjelzőt javítani. Meghibásodás oka forditott polarítás. Mindez a lézervevőmodulon.
Kivettem a kondit és azt a stabot, megszünt a zárlat. Még van egy ijen stab benne, annak megmértem a kimenetét 5V. Még meghalt benne az erősítőic. Mindennek az oka az univerzális szivargyujtókábel. Most probálgatás közbe jöttem rá hogy a végét le lehet venni és forditva bedugni. Sok esélye nincs de próba cseresznye.
Ha a világot elektronisták irányítanák lett volna benne védődióda, de a világot nem elektronisták hanem közgazdászok irányítsák és nekik az a céljuk hogy az ember vegyen másat.
Durva, ilyen hw mellett dióda nélkül tervezni... Valahová zsúfolj be egyet, nehogy visszavigyék egy hét múlva
Amúgy esküdni mertem volna, hogy nem is irányítja a világot senki, mert ha mégis, baromira nem érti a dolgát, a káoszból ítélve...
Hááát, mi ebben az újdonság, hogy a dugás veszélyes dolog?
És most elktronikus játékunk következik!
Látja azt a két lukat a falon? Dugja be az ujját! |
Bejelentkezés
Hirdetés |