Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
:yes: :yes: :violent: :violent: :gun::gun:
Ez a játék inkább a Warcraft 3 flash elemental tower defence-hez hasonlít, de jó. A 27. szinten jöttek a narancssárgák és elvéreztem.
Remélem ez még nem volt...? :
Hátbemenetes földelt hálózati elosztó... (Vagy ez nagyon szar volt...? )
Az első játéknak a "zenéje" engem nagyon emlékeztetett egy C64-es játék zenéjének az első taktusára. Végül rájöttem mi volt az: Bionic Commando
jópár pálya után kételkedek a fizika törvényeibe, és hogy csavarodhat tovább a nyakam még
Olcsó játék.... Bővebben: Link
1000 éve a Deltában volt hasonló konstrukciójú "terepjáró"-modell. 4 gyökérkefét nyomkodott egy motorral a tervező,
Ez tetszik Valószínű én is megépítem. Mibe van ilyen kis rezgőmotor? Telefonba ilyen lapos van nem? Ilyen lenne jó mint ami a videón van. Ilyen mibe van?
én megépítettem abból amit itthon találtam
egy hungarocel kocka + egy mini repcsi moci elfelezett propellerrel tök jól megy
Sírok a röhögéstől, mielőtt tentézni mentem vola végignéztem a topikok listáját!
Érdemes, főleg azokat amiket még aznap vagy másnap sikerült lezárni. Van itt a nixie-csövek szépségétől a piezoelektromos időutazásig minden. Elképesztő! Jól fogok aludni. hassonló színtű, kép nélkül asszony: kérdezi mit főzzek? férj: ebédet ebéd, tányér asztalon, beleírva "ebéd"
HA ilyet akartok csinálni(én is fogok ),akkor lehet kapni cserélhető fejű fogkefét,ahhoz pedig külön fejet,szóval ne vágjatok szét fogkefét
jó + ötletes, csak túl gyorsan végig lehetett vinni...
Nagyon jóóóó
Tetszik, de amúgy a vége az hogy meghalok???
jaja
legalábbis én csak egyszer játtszottam végig lehet hogy át kellett volna ott fordulni a másik színbe...
Sziasztok!
Eljutottam az utolsó, 24. pályára Nagyon idegesítő, amikor mindíg visszaesik az ember a pálya elejére. Deniel
Naon vicces... el tudom képzelni, hogy mekkorákat fékezhetnek az oda kerülő autósok, mikor egy ilyen látvány kerül eléjük
|
Bejelentkezés
Hirdetés |