Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   48 / 3604
(#) vicsys válasza kobold hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Igen, teljesen egyetértek! De, mi az az elem? Elmagyaráznád?
Aztán jöhet a sorba és a kötés szavak.
(#) gtk válasza Dióda hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

A "Cherry" -bol sok fele van. En kettot ismerek. Egyik multigame, masik EAC. De nem szamitogepen fut amit latsz ,vagyis igen de valami 8 bitesen (multigame-nel egy Altera FPGA van, EACnel tobb cpld/fpga van, es hogy abban mi van, az..)(coppintott multinal Z80 + epromok vannak, azokbol ki lehet olvasni a tartalmat, de.. Ezekkel dolgozok (nem sokaig
Gondoltam ra hogy majd spartan3e-re majd atrakom az egyszerubbet
(#) gtk válasza kobold hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Ugy hogy valosaghu legyen, el lehet felejteni..Ahhoz kene ismerni az eredeti algoritmusokat..

Udv.
(#) kobold válasza vicsys hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Nos. "Elemelem", ez azt jelenti, hogy felnyúlok a boltban a polcra, és zsebrevágok valamit. Az "elem" ennek pontosan a fele, de két állapotot vehet fel attól függően, hogy az eredeti szó első, vagy második felét vizsgáljuk: az első fele (logikai 0) a lopás szándéka, a második fele (logikai 1) pedig a sikeres kivitelezés.
Bocsi, a másik két szót én sem tudom, pedig használtam a keresőt, de nincs a témák között
(#) googa válasza kobold hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Ez nagyon ügyes volt

Tudnátok segíteni, hogy mit kell csinálni, hogy fórumozni tudjak?

Holnap utazom inkognitóba, ott kezelik majd a priuszomat.
(#) kobold válasza gtk hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Kíváncsivá tettél, milyen játék az, aminek a valósághű másolása ennyire algoritmushoz kötött. Valami képet, leírást mutathatnátok róla, ha van...
(#) Gery hozzászólása Feb 22, 2008 /

Hellosztok!
Mostanában inkább csak látogattam az oldalt, pár hozzászolással és az áhított idáigi legnagyobbb projektem is félbe maradt, a kocsihifi építés.
Mindez azért voltam mert készültem a holnapi angol középfokú nyelvvizsgámra! :yes:
Nem vagyok izgulós tipus, most kezdtem egy kicsit izgulgatni de bízok magamba Szóval holnap vizsga, lehet drukkolni.
(aztán végre újra folytathatom a projekteimet és az ujjakat amik eszembe jutottak közbe... )
(#) kobold válasza Gery hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Drukkolunk neked
Levelezőn, meló mellett jártam fősulira, államvizsga előtt elmentem két hét szabira, mondván, tanulnék. Minden nap megnyertem a Colin McRae rally-t, és lelőttem vagy ötszáz lázadót a Delta Force-ban. Minden nap másnapra halasztottam a tanulás megkezdését, míg a másnap a vizsganap nem lett. De megúsztam, nem is rosszul
Szóval kitartás, lazíts, és ma este (meg holnap reggel) már egy gondolatot se foglalkozz angollal, ilyenkor már csak megzavar (vagy pánikot kelt...).
(#) Gery válasza kobold hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Köszi
Akkor te is tudsz ám élni
Még prá kifejezést lehet átnézek még este de nemtöbb
(#) Kovidivi válasza kobold hozzászólására (») Feb 22, 2008 /

Pánokit kelt...hát... nekem barátnőm nyelvvizsgázott angolból, de én lehet, hogy jobban izgultam (a munkahelyemen) ,mint ő a vizsgabiztosok előtt...
(#) Pulyka hozzászólása Feb 23, 2008 /

Sziasztok
Hát nem is tudom hol kezdjem...
Van a sulinknak egy varródája,ahol nőiruha-készitőnek tanulnak
Hoztak uj gépeket
380-as,és 230-ast is
Mi raktuk fel a dugaljakat,vezeték csatornákat,dobozokat(benne DIL-el,és hőbimetállal
Müködik is,persze csak ugy,hogy nem lett zárlat ,és az aljzatokban is megjelentek a feszültségek
persze tuloztam!!!!!!!!
Amikor az eggyik 380-as dugaljt, az épület fő kismegszakitóinál kötöttük be,véletlen az eggyik oszttársam nem figyelt oda,és föld+fázis ősszekötötte
És hogy mért érdekes?
A kismegszakító elött,azaz a mérőóra között,és a villanyoszlop lévő között lévő biztit verte le!
Áramszolgáltató persze még másnap reggel sem jött meg,mert mi oda már nem nyulhatunk!
2 fázist eljáccottunk!
Ugye háromfázisú dugaljakat emlitettem

A főbizti cseréig egy varrógép sem müködött
max a 230-as,ami pont azon az egy fázison volt,és a háromfázisú armaturákban is csak egy fénycső
Visszamentünk,mert otthagytunk egy szerszámot
bementünk,kaptuk is az oltást:
"Azt hittük,a rendes villanyszerelők jöttek"
(#) Gery hozzászólása Feb 23, 2008 /

Nah túl vagyok a vizsgán....
Hát mitnemondjak számomra elég nehéz volt...
Hát remélem sikerült A szóbeli parádés volt. Két téma, az egyik legkönnyeb a hobbik(mondam az elektronikát, tetszett a vizsgászatónak, mikor kérdezett róla tudtam beszélni... ) és az amit a legkevésbé tok a magyar nemzeti ünnepek 4héten belül kiderül mitalkottam, addig is bízok magamba
(#) AQLMGabor hozzászólása Feb 24, 2008 /

Hi!
Nézzétek meg légyszíves, hogy a Pic-Cikkek között van egy Soros adatátvitelről szóló lecke. Az első oldala bejön, a másodikra lapozáskor a főoldalra ugrik.

Bővebben: Link

Csak nekem vagy másnak is?
(#) szabi83 válasza AQLMGabor hozzászólására (») Feb 24, 2008 /

itt ez.. Bővebben: Link

még nincs javítva..

Üdv
(#) Ricsi89 válasza AQLMGabor hozzászólására (») Feb 24, 2008 /

Nyugi nekem a második oldalra már azt írja, hogy a lap nem található. És így a többire is.
Úgyhogy a hiba nem nálad van.
(#) AQLMGabor válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 24, 2008 /

Nagy köszönet. :worship:
(#) Csovi hozzászólása Feb 24, 2008 /

ejsze mitörtént
(#) googa hozzászólása Feb 24, 2008 /

A millisecundum az a másodperc ezredrésze?
(#) szabi83 válasza googa hozzászólására (») Feb 24, 2008 /

igen :yes:
(#) válasza googa hozzászólására (») Feb 24, 2008 /

Igen, a milli- előtag ezredrészt jelent (milliliter, milligramm, milliméter stb..)

szerk.: szabi83 gyorsabban gépel...
(#) googa hozzászólása Feb 24, 2008 /

Látjátok ezt a boxot? Teljesen abszurd egy ekkora faszi ellen kiállni. Ugyan ez van a K1-ben is, van az a Hong Man Choi, 2,5 méter magas, mg 150 kiló izom, aztán üssed... Agyam eldobom néha ezeken a bátor embereken.

Kössz a milli-t srácok!
(#) Frankye válasza hozzászólására (») Feb 25, 2008 /

Idézet:
„szabi83 gyorsabban gépel...”

Egyetlen szót, hogy
Idézet:
„Igen”
, valóban gyorsabban írta le...
(#) szabi83 válasza Frankye hozzászólására (») Feb 25, 2008 /

:nyes: :nyes: :nyes: :nyes:
(#) válasza Frankye hozzászólására (») Feb 25, 2008 /

Igaz, akkor lehet mégse vagyok olyan nagyon lassú...
(#) googa hozzászólása Feb 25, 2008 /

Sziasztok!

Ma voltam az M0-ás készülő Duna hídjának a tövében és készítettem pár képet. Persze, onnan fényképeztem, ahová nem sokan mehetnek be, sem most, sem később. Olyan jó néha felnézni a monitornál magasbbra, és látni, hogy ott is készülnek nagy dolgok.
(#) szasza10 hozzászólása Feb 26, 2008 /

Sziasztok
Vettem egy DVD-t,az van ráírva hogy nyomtatható felület.Az egész matt fehér,ehhez különleges nyomatató kell?Hallotam már olyanról is,hogy a felületbe belegravírozzák a mintát. Erről tud valaki információt mondani?
(#) Gafly válasza szasza10 hozzászólására (») Feb 26, 2008 /

(#) szasza10 válasza Gafly hozzászólására (») Feb 26, 2008 /

Köszönöm! A nyomtathatóra milyen eszközzel lehet felrakni am mintát?Gondolom valami nyomtatóval... (Az angol tudásomon még csiszolni kell )
(#) válasza szasza10 hozzászólására (») Feb 26, 2008 /

Idézet:
„Gondolom valami nyomtatóval...

Ja, pontosan Igazából erre felkészített tintasugaras nyomtatóval lehet ilyesmit csinálni. 'Erre felkészített' alatt azt értem, hogy van hozzá egy cd-tálca, amire ráteszed a cd-t (mint egy sima cd tok alja, fedő nélkül), majd berakod egy adott nyílásba a nyomtatón, és nyomtatsz. kb ennyi
(#) Macsek71 válasza szasza10 hozzászólására (») Feb 26, 2008 /

Olvastam olyan cd-dvd íróról amely -megfelelő lemez esetén- képes a feliratot is felpörkölni a lemezre....

256 szürkeárnyalat ~ 1000 dpi feldontás...
Következő: »»   48 / 3604
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem