Fórum témák
» Több friss téma |
Sikerült csak jobbra tekeréssel resetelni? Ugye, nem? Akkor ezt is megbeszéltük.
Nem hát! Akkor ráírták volna, vagy ikon jelezte volna a reset ott van a jobb csücsökben. Biztos itt a gyártó nem akarta, hogy te esetleg egy elzárt gázcsap vagy gázszünet után csak úgy törölgess bármit is. Igazi szervizbarát készülék.
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2015
A régin nem reset felirattal jelezték csak az új kiadáson.
V100 reset Ha már youtube Még a használati utasításban is benne van amit megkapsz,nem titkol senki semmit. A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2015
Ennél legalább nem kell szétkoptatni a pótmétert. Rájöttek, hogy ez nem rádió.
A régi kazán user manuáljában kézikönyvében szerintem nem írták le fehasználónak, hogy esetleg egy véletlenül bejövő hibát, hogy is kell törölni. A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2015
Tessék a te készüléked használati utasítása.Ajánlom figyelmetekbe a 10. oldalt
Na már most, ha így csinálod akkor megint Zoszkának lesz igaza, mert így nem reseteli a hibát. Ennyi erővel a gödörből vagy vödörből ki ikon mellé odaírhaták volna azt is, hogy reset vagy hibatörlés, Error Code Delete.
Sajnos mindenhol így van jobbra ütközésig majd vissza a kívánt hőmérsékleti tartományba.
Nem tudom miért ezt a vödörből ki ikont használták régebben.Próbáld ki.Csinálj hibát pl:gáz csap elzárás
Úgy látszik, csak mi kettőnkek gyártottak ilyen szervízresettel elátott készüléket. Ami persze a használatiban nincs benn... persze nem véletlenül. Ahogy az sd szabályzó bemenet sem nyilvános... az sem véletlenül.
Többször ment már a fejvakarás a gyártóknál hogy mit szabad vagy mit nem szabad eltitkolni a falhasználó elől.Mivel szervizmenünek hivják nem tartozik bele a leírásba.De ez a combitek-es szivatás miért kellett azt nem tudom.
Hidd el, ha kimegyek egy romhoz ami nem csinál semmit, akkor elöször keresek rajta valami olyan jelet, ikont, furatot, gombot, esetleg a vezérlő panelen egy titkos belső reset gombot, amivel a készülék reteszelését a szoftverből ki tudom törölni, így erre a kádból ki ikonig elfordítottam a tekerentyűt és vissza is tekertem onnan. Nem csinált semmit. Aztán jött a Zoszka féle resetelés és működött.
De most ne térjünk el ettől a szerkezettől. A könyvét olvastam, én azt veszem ki belőle, hogy legyél a szervizesek barátja. Mit szabad és mit nem eltitkolni ez elég gázos dolog Karácsony és Január 15. -e között, amikor egy-két szerelő van aki dolgozik. Esélyt nem ad a gyártó, hogy melegben töltsd az ünnepeket.
Nem szivatás. De 3 fajta lehet a bemenet, amik nem kompatibilisek egymással. Ha rosszul állítod be akkor 70.000. Ezt elkerülendő van az állandó fűtésre kapcsolva a bemenet. Ha OT módba használod 2 pontosként lefüstöl és fordítva is. Na ezért nem nyilvános és ezért kell a szervíz, mert tudja melyiket akarja az ügyfél használni és arra állítja. Így nincs vita, hogy ki rontotta el, ha mégis füstjelet ereget a készülék.
Ez mire vonatkozik, már a 3 fajta bemenet? Mert ezt nem értem.
Combitek-re. 1 bemenet 3 módban használható.
Ezért jó az én kis Termomax inka kondenzációsom, csak fűtő indirekt tárolóval. A szervizmenűbe egy számmal léphetsz be. Mint felhasználó azt tekergetek amit csak akarok. Van rajta reset gomb is. Csak jól sikerült kazán és megszünt a gyártása. Persze vannak apróbb hibái, amit sajnos orvosolni kell.
Csak nézzük a siemenses Platinumot. A maga 9600 szervízpontjával. Oltári gáz lenne, ha mindenki tudná az OEM vagy csak a Szervízkódot is. Naponta olvashatnánk a rakétává változott készülékekről, meg az olcsó és gyors, hogyan bontsunk le egy társasházat 3 perc alatt történetekröl
Ne is nézzük! Ne fenyegess! Valahol megvan a telefonszámod. Így nem is izgulok nagyon.
Megtettem!
Hiba, Error Code, és Co mentes Jó éjszakát Mindenkinek. Köszönöm mégegyszer a segítséged.
Üdv. Mindenkinek!
Saunier Duval Combitec F28 Ha az USA-ban próbálná ezt megcsinálni a gyártó, nagyon sok millió dollárt fizetne a szerencsétleneknek akik ilyen kazánt vesznek. Semmi leírás a termosztát bekötéséhez. A szakszervizes első reakciója. Nem kell szervizes hozzá keressen egy villanyszerelőt az megoldja. Később a fejéhez kap, ja igen leht, hogy még is ő kellene hozzá. Ez egy vicc. Tönkre kellene tenni az egészet és leírni nekik, hogy esetleg nem kellett volna piros betűkkel odaírni vigyázat ez egy hulladék ne kössél rá termosztátot. A szakszervizes azóta se nem hívott vissza valószínűleg még dereng a dolgokon. Esetleg Budapesti központjukból kellene szervizest hívni aki talán megoldja valami frissítéssel vagy nem is lehet egy egyszerű tekerős termosztáttal megoldani, csak valami drága speciális cuccal. Ezek a nagy kérdések. Most valahol itt tartunk. Ha valaki ennél többet tud, kérem értesítsen.
Minden le lett írva neked a témáról. Most ugyanazt kérdezed, amire már válaszoltunk. Olvasni is kéne néha a feltett kérdéseidre a válaszokat, nem csak háborogni.
Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2015
Köszönöm a választ.
Én csak azért mérgelődök, hogy ha valaki nem méri ki, hogy 24 Volt +.- van a vezetékekben és ráköti a termosztátot esetleg még indítás előtt a zárlattal tönkre is teheti az alaplapot. Minden felirat vagy figyelmeztetés hiányzik. Így ez nagy gáz és ami még nagyobb gáz a szakszerviz első reakciója, köttet sem be villanyszerelővel. Majd másik szervizessel próbálkozok. Addig meg kapcsoltatom a 220 volt-os betápját a termosztáttal. Üdvözlet.
Azt nem javaslom..... inkább vedd egész alacsonyra a fűtővíz hőfokot, annyira, hogy még kifűtse a lakást (45-50 fok)
OK.
Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |