Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
A micro trafót lőném. Akkor az egészet természetesen, most olvastam végig. Ha megfelel a besnyői lehajtónál venném át. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2016
Csak akkor, ha a tápegységeket is viszed.
Szia, érdekel még a basic stamp, vagy csak egy számlaszám kellett?
Sziasztok !
Rendezgetés közben találtam némi feleslegessé vált anyagot amit ingyen el lehet vinni !!!
Ha fizeted a postát akkor lehet róla szó !!
Ha nem viszik fizetem a postát akár futárt is egyben mindent
Üdv A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2016
Oszkár akkor kell neked ?
Igen privát megy
Üdv!
,ha valami mégis közbe jönne, sorba állok... Köszi!
A mogyoból a rádió tunert elvite Bubu54
motyó A többi még meg van.
Sziasztok!
Felajánlok egy telefonközpontot, vagy pontosan nem is tudom ez micsoda. Nyákok cserélhetőek benne és mintha relék is volnának odabennt Bp-n átvehető
Szia!
Ha esetleg postázod, akkor engem érdekelne.
Szia,
engem is érdekelne, személyes átvétellel. Köszi
Személyesen szeretném átadni. Széll Kálmán térre el tudom vinni.
Rendben, akkor lemondok róla, köszi.
Én elmennék érte, érdekes szerkezetnek látszik.
Link
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2016
Szia!
Az "üvegbetörős" tűzjelzőknek is ilyesmi központja volt a cégünknél.
Elvitték már a szerkezetet
Sziasztok! Volna egy VJ 41 panelem feleslegben de eddig nem is jutott eszembe, hogy most van ennek keletje a téli időszakban. Szigorúan ingyen van! .... legfeljebb postaköltségnyi a kiadás ha szükséged van rá.
Két darab 3300 mikros 350v -os kózendátor elvihető.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |