Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Akkor részemről tárgytalan. Jó messze vagyok.
Sziasztok
Megint volt egy kis időm a takaritásra és ezeket találtam amit természetesen ingyen el lehet vinni , csak egyben válogatés nélkül !!
Szia én szívesen látnám őket,én gépeket rakok össze felajánlásra itt békésmegyében rászorul embereknek,én szívesen elfogadnám. Üdv Pisti
Oké tied a cucc ,postadijért elpostázom !
Üdv!
Elvihető ez a két rádió. A Videoton tuti rossz, de talán mindene meg van, 1-2 gombot leszámítva, a másikon meg csak a csendre intő rádió jön be, mert csak annyit mond: " SSSSSSS"
Szia. Merre felé vagy?
Szia!
Bócsa, Bács megye.
Sziasztok.
Elvihető 1 db CRT monitor. Valamikor működött de hívatlan látogatók a ríz vezetéket levágták. A nyomtató is alkatrésznek jó - fejhibás de a scaner még ment.
A nyomtató érdekel ha posta van
Szia!
Az Aida érdekel, ha posta megoldható. Köszi.
Szia!
Megoldható. Holnap megmérem és Pü-ben kereslek.
Ingyen vihető fekvő Tesla kondenzátorok, kerámiakondenzátorok, ősrégi diódák, és ellenállások, minden új. Postázni nem tudom!
Szia!
Megvan még? Merre tudnám átvenni? A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2016
Megvan, Szentgálon, vagy Veszprémben.
Hát az messze van.
Posta semmikép sem jöhet szóba? (Én költségemre)
Én álom a postát ha megy úgy
Egye kefe, de nem tudom mikor tudom elpostázni, a posta kb 1300ft lenne, ha érdekel keress magánba.
Szia hol lehet átvenni?
Szia az menetszámláló a képen?
Hello Remci!
Az órásrádióra bejelentkeznék. A hét vége felé átutazok Bócsán.Ha addig nem viszi el senki,akkor kellene. Köszi! István
Szia!
Rendben, bár már van rá jelentkező. Megkérdem tőle mennyire komoly, ha nem, akkor a tiéd.
Elvihető 2 db. HP. memória. Ismeretlen állapot de szerintem jó mert bővités miatt kivett darabok.
DélPest környékén.
Ingyen elvihető Budapest XX. kerületből egy 386-os számítógép ház, némi alaplapmaradvánnyal. Tápegységet kivettem belőle, csak a kopasz alaplap meg egy isa foglalatokat tartalmazó bővítőkártya maradt. Képeket hamarosan teszek fel.
Nem postázok, kizárólag személyesen vehető át. Ja és fekvő házról van szó. A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2016
Szia! Engem érdekelne a számitogép ház.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |