Fórum témák
» Több friss téma |
a TSC295050-ről hol találtál adatot? 150mA, ez honnan van? Ami ehhez hasonló, azoknál csak 100mA-t említenek ...
Bár asszem most csak a "2950" - 50 lényeg TSC TS LP (Gyártókódok csak ha minden igaz)
Ott van az adatlapon:
Idézet: „150mA Ultra Low Dropout Positive Voltage Regulator”
jaj ... látom, megvan.
pdf-en belül néztem, szinte mindenhol 0,1A nak emlegetik ezeket. (de nincs gond). Na majd holnap kitalálom, hogyan lehet bemérni kiforrasztás nélkül, Köszönöm a segítséget!
Üdvözlet Fórumozók!
A mellékelt képen egy TIG AWI hegesztögép csatlakozója látszik. Ehhez kerestetik egy megfelelő aljzat. Node mi a neve ennek? Hogy érdemes rákeresni? Nincs ráírva semmi, és a hegesztéstechnikai szakboltokban nem találtam ilyet.
Mégegy kép.
Ha a klasszikus tuselt vigyorgónak hívják, akkor ez a morcos csatlakozó.
Nézd meg a Farnell kínálatát. Ha ott nem találsz, akkor nehéz dolgod lesz.
Bárhol találok, ha tudom, MIT keressek. Azért ide írtam, mert nem tudom, hogy hogyan kell rákeresni.
A kolléga említi egy hozzászólással feljebb a tusel csatlakozót. Ez az? Ha igen, elnézést kérek az értetlenségért.
Hazánkban a DIN magnócsatlakozókat hívták tuchel-nek. (Amúgy ez a gyártó cég neve.)
Ez az érintkező típus hasonlít a régi AUDIO csöves erősítőkön használt csatlakozóra, de az 3 pólusú volt, nagyobb érintkezőszámmal még nem láttam. Lehetséges, hogy a Tied is a TUCHEL cég gyártmánya.
Á, így értem. Nem tudtam, hogy innét a "tusel" szó. A DIN csatlakozót megismerem, ahhoz van apa is, anya is a fiókom mélyén. A jó öreg Kleopátrámban is az teljesít szolgálatot.
Ez a csatlakozó a képen nem audió célokat szolgál sajna.
Hasonló csatlakozóból van ezer és egy fajta, kicsi az esélye, hogy ismerjük. Az ajánlott oldalon elég jól le lehet szűrni és kisebb-nagyobb időráfordítással át lehet nézni a találatokat. Szerencsére mindegyikhez van mellékelve kép és leírás/adatlap. Esetlek tőlük is megkérdezheted, ők jobban tudják mivel kereskednek. Én is itt találtam a kocsimhoz érintkezőket egy speciális csatlakozóba, máshol még hasonló sem volt.
Valaminek a valamije. Mikrokontroller, illesztett RS232 csatlakakozással, minden bizonnyal egy nagyobb gép része, így, ebben a formában kb. semmire sem jó.
Akkor pontosabban; mire használható?
Szerintem ez egy avr programozó, tápot adva rá a ledek villognak, tehát valamilyen program fut rajta. A tüskék meg szerintem jtag csatlakozások. A neten sajnos nem találok róla semmit már évek óta. Az üres foglaltba valószínűleg meg valamilyen eprom való. Gépre dugva soros porton puttyban nem csinál semmit, persze gondolom a megfelelő program is kellene hozzá. A ps2 csatlakozóban egér vagy billentyű világít. Köszi! A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2016
Én inkább valami gyakorló/fejlesztő eszköznek gondolom. A kapcsoló-, LED- és tüskesor erre enged következtetni.
Az a baj, hogy nincs rá írva semmi, amiről be lehetne azonosítani. A kivitelét tekintve pedig nem hiszem, hogy kis szériában készült, vagy egyedi darab.
Még hasonló rajzot sem találtam, még az Atmel oldalán sem. Köszi!
Üdv!
Ez mi? Laptop akkuban van. Az van ráírva hogy " 37 ZD ". Köszi.
Szia!
Ez jó eséllyel egy alkatrész felirata.
Jaj, bocsi, a képet lehagytam.
Ezt találtam róla, de a BYD37ZD-re csak más gyártó adatlapját leltem. Azok meg más tokozásúak, lehet, hogy nem azonosak a képen láthatóval.
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2016
Vagy egy hőbizti/bizti..
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A mellékelt képen látható autórádió csatlakozónak kellene a neve, a csatlakozó neve amit bele tudok dugni, és a lábkiosztás hogy hova mit kössek.
Szabvany ISO csatlakozo. Par szaz ft a par. Bővebben: Link
Szia
szerintem is dióda (talán tényleg BYD37D), meg van jelölve a katódja. A tokozásra tényleg mást hoz, de hát ki tudja... Esetleg forraszd ki, mérd meg, ha tudod. Sajnos ahogyan látom, az SMD-knél átállnak(-tak) egy táblázat nélkül teljesen követhetetlen jelölésre. Legalábbis én még semmilyen rendszert nem fedeztem fel. Itt a 37-nek lehet, hogy köze nincs bármi 37-es értékhez
Hali!
Tessék, itt van.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, mindkét oldalán szakadást mérek.
Szia!
Az áramkörben milyen szerepet szántak neki, hová van kötve?
Köszönöm a gyors segítséget
|
Bejelentkezés
Hirdetés |