Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Véletlenül nem adtad meg a feladónak?
Gondolom, nem Magyarországon.
Pajpallal fizettem. Ott, ugye meg kell adni.
Szokj hozzá, hogy bizony rajta lesz a telefonszám. Ez a kínaiaknál így szokás.
Kb. 2-3 éve rendelgetek elektronikai alkatrészeket, de ez volt az első eset. Nagyon felháborított. egyébként ez éppen nem Kínából jött.
Nem kellett volna a címedet se megadni...
..az is személyes adat. ha a telefonszámodat se adod meg soha senkinek akkor minek a telefon?
A futárnak is kell a telszám. hogy egyeztessétek az átvételt, ez tényleg elfogadott, ha megadod, és elfogadod a vásárlási feltételeket abban benne van.
Nekem email cím, tel. szám is rajta van minden csomagon. Egyszer az előző lakcímem adtam meg valahogyan, és telón hívtak, hogy csomagom érkezett hozzájuk, mi legyen vele. Rendben van ez így. Futárszolgálat is felhívhat.
Sziasztok.
Lenne egy iszonyú nagy gondom. A paypalhoz hogy kell a kártyáz hozzárendelni? Nekem valami hibát ír ki. És probáljam meg később Akkor nem is foglalkoztam vele de most kellene mert vásároltam. Sajna időközban a jelszót elfelejtettem. Valami iban kódót kér ha új jlszavat akarok beálitani. . Az meg mi és hol találom??? Az 1 dolláros utalást sem találom meg. Mert nem volt. Takarékbankos vagyok. Masterkard dombornyot. És van internetbankom is.
Először is jó lenne ha a hibát is bemásoltad volna...
Másodszor az IBAN szám elvileg rajta van a szerződéseden is, de ha mégsem, akkor az alábbi linken tudod generálni a számlaszámodból, ha a bankod weboldalán nincs ilyen kalkulátor: IBAN számlaszám kalkulátor... Az IBAN szám valami nemzetközi banki azonosítószám, ami az adott bankot azonosítja, ha a számlaszámod is utánna írod bizonyos algoritmus kódolással, akkor megkapod a saját IBAN számlaszámod. Harmadszor meg ha csak a bankod IBAN számát kéri, akkor az elvileg HU46 és HU55 Takarékbank főbb adatok...
Igen probáltam ezt a kalkulátort sajna nem fogadta el. A banki szerződésem az már rég elkeveredett. Lassan 11 éve van meg a számlám.
De úgy érzem egsszeröbb egy új számlát csinálnom mint ezzel vacakolni tovább. MErt ez igy nagyon szívás már.
Szia.
Nem tudom, ezt miért kéri tőled, én is most regisztráltam be pár napja a MasterCard kártyámat, de tőlem csak a kártya számát kérte, meg a hátulján lévő 3 számjegyű kártyaazonosító kódot. Utána levonta a számlámról a 400Ft próbaterhelést, ami könyvelés után másnap megjelent a számlámon a számlatörténetben és ott volt a közlemény rovatban a négy számjegyű visszaigazoló kód. Az IBAN szám pedig minden számlához különböző, a magyarországi számlák formátuma a következő: HU-xx-bankszámlaszámod Az xx helyén a számlaszámodból kalkulált 2 jegyű ellenőrző szám található. Az IBAN számod a bankszámlakivonatokon és elviekben az e-bankodban is megtalálható. A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2016
Mert elfelejtettem a jelszavamat azért kéri az iban kódot.
A kalkulátort sehogy sem akarja elfogadni. A próbaterhelés sem jött össze mert amikor megcsináltam nem sikerült hozzákapcsolnom a kártyát. Csak a számlát. Így le sem vonta. Akárhányszor ütöttem be a kártya adatokat mindig az fogadott. Sikertelen művelet kérem próbálja meg később. És semmi egyéb írás.
Lefordítva ezt írja ki pontosan semmi egyebet. :
Sorry, we are not able to process your request. Please try again later. Sajnos jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérelmet. Kérlek, próbáld újra később
Talán akkor írni kéne a supportnak, hogy miért nem fogadják el a kártyádat...
Valószínűleg a számla lesz a bűnös túlságosan régi. Nem engedi a külföldi kereskedelmet. Mindenképp megyek másik bankba mert ki nem állhatom ezt a lehúzós bandát. Semmit sem lehet elintézni náluk ha akarok. Még az iban kódot sem lehet megszerezni. Pedig a nagyobb bankoknál van kalkulátor. Azért köszönöm a segítséget.
Ibanszám már megvan mert találtam egy számát. Befejeztem feladom most már. Pedig jól ütöm be.Többször is próbálkoztam. Kipróbálkoztam több variációt. Új bank lesz ami jobban képvisel engem.
A megadott adatok nem egyeznek meg a nyilvántartásunkban. Kérjük, próbálja újra, vagy igazolja személyazonosságát különböző fiók adatait.
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ilyen kém toll szerűséget ebay-ről. Bátran rendelhetek vagy itt MO-n van valami törvény hogy ilyet nem lehet venni/ behozni? ( lehet hülyeséget kérdezek ) PL ilyenről lenne szó, vagy ehez hasonlóról
Megrendelheted nyugodtan, a kutya se fogja megkérdezni, hogy mi ez...
(Feltéve ha nem 1000 db -os vagy nagyobb tételről van szó...) De szuper minőségre szerintem ne nagyon számíts ilyen felbontás mellett... A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2016
Lehet, hogy városi legenda de azt olvastam valamikor, hogy ilyen miatt már volt, aki megütötte a bokáját.
A kérdés az, hogy ez törvényileg minek minősül. Mert ha titkosszolgálati eszköznek, akkor az nyilván engedélyköteles, ilyen engedélyt pedig nem fogsz kapni. Erre viszont választ csak olyan jogász tudna adni, aki benne van ebben a témában. És akkor erre jön még az adott jogértelmezés és a bírói gyakorlat közötti gyakori eltérés.
Ettől persze még jó eséllyel átcsúszik a vámon, más is át szokott. Csak ugye mire használnád? Mert ha a használattal megbuksz, akkor ezt még bónuszban rádhúzzák...
Sziasztok.
Ha megnyerem a licitet és fizetek bankkártyával akkor mennyi ideig foglalja a bank mire elküldi a pénzt? Tegnap este fizettem ki és még mindig zárolva van a vásárlási összeg. Az ebay szerint sikeres volt a fizetés. Takarékszövetkezetes vagyok.
Általában 24 órán belül megtörténik az átutalás...
Akkor remélem holnap el is megy a pénz. Nem akarok adós lenni.
Nem kell aggódni, a bankoknál időbe telik mire átvezetik a dolgokat. Nálam volt olyan, hogy a 3 nappal korábbi pos terminal-os vásárlás is zárolásban szerepelt még, gondom még nem volt belőle.
A bank zárolta, amíg nem könyveli. Ettől még a fizetés megtörtént.
Ha zárolva van, akkor átment. Ezt láthatod is az ebayen a tételnél. (Mármint hogy kifizetve.)
Pontosan a tranzakció akár 2-3 nap után jelenik meg a számládon. A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2016
Nagyon szépen köszönöm a Pénz le van foglalva. És az ebayon is eltűnt a fizetési gomb.
Igen ez volt az első vásárlásom.
Ha a megrendelt termék(ek) listázásakor a $ jel átvált félkövérre és feketére, akkor biztos lehetsz benne, hogy a megbízás megtörtént...
Na most már nyugodtan alszom. Ki van szürkülve és hízott is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |