Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
Szia.
Semmi gond. Ha nem volt autora csatlakoztatva az interface akkor megcsinálta a tesztet a program és mint irtad a Mentés nem vált aktivvá. Természetesen auto sem volt diagolhato ilyen körülmény után. Autora csatlakoztatva végzett teszt után már a Mentés taszta aktiv lett, mentés után használhato volt a kábel. Attol , hogy nem tudsz egy bizonyos dolgot attol még nem vagy tudatlan. A másik az , hogy valahol el kell kezdeni.
Köszönöm hogy így állsz hozzám,és próbálsz segíteni. Amikor ezt kiírta a program,akkor az autóra volt csatlakoztatva a kábel .
16.8-as verziótól a klón kábeleket kinyírja az eredeti softver (nem csak a licenszt törli).
Az a gond, hogy egy ismeretlen eredetű klón kábelt használtál eredeti szoftverrel. Klón kábeleket csak a hozzá adott tört szoftverrel szabad használni. Ha a c:\Ross-Tech\VCDS-HGJ könyvtárban találsz d1.bin, d2.bin, d3.bin fájlokat és elküldöd őket privátban, akkor meg tudom nézni, hogy van-e rá valami....
Sziasztok,
Most tervezek egy klón 12.12 kábelt vásárolni saját célra. Bővebben: Link A kérdésem az, hogy hogyan használjam, hogy ne tegyem tönkre. Meddig "nem kaphat netet" a pc? Ameddig a kábelt csatlakoztatom, vagy ameddig a progi fel van telepítve? Csak azért kérdezem, mert ugye másra is használnám a gépet, nemcsak erre a célra... Köszi.
Sziasztok, Tudnatok segiteni nekem egy VCDS 805 angol telepito softal? Csak a driver-ert kellene Win7-re. Vagy, ha van mas megoldas, hogy mukodjon egy clon 805 win7 alatt, akkor az is jo lenne. Koszi
Sziasztok!
409.1-el kapcsolatban kéne egy kis segítség. Feltelepítettem, megcsináltam a hibakeresést, hogy meg legyen a sorozatszám, vagy mi az "ABOUT" menüben, de azt írja pirossal, hogy nincs regisztrálva. Szedtem le hozzá crack-et, amivel elértem azt, hogy azt írja teljes verziós lett, de csak addig, amíg el nem kezdem használni. Pár másodpercig megy a hibakeresés és felugrik egy kis ablak, hogy nem regisztrált a cucc. Megnézem az about menüben és tényleg megint pirosan írja, hogy nem regisztrált. Ha megint crack-elem akkor ugyan ez kezdődik elölről. Valakinek ötlete? Köszi előre is.
Loader kell ahhoz nem crack, full autoscan meg volt már?Honnan a program?
Veszel egy vcds 12 körüli verziót, vigyázol ne menjen netre, és megoldódik a problémád. Persze lehet újabb verzió is vagy eredeti én a legolcsóbb megoldást javasoltam.
Sziasztok, valakinek nincs véletlenül egy VCDS 15.7-es MAGYAR verziójú programja? Klón interfészem van, angol progival de ha van valakinek magyar akkor azt szívesen venném.
A label-es megoldást ismerem, de nekem komplett kellene, amennyiben van valakinek. Amúgy a fenti témához hozzászólva full interfészem van mindent enged és a netet se kell kilőnöm.
15.7.3-ig, onnantól ha feljebb frissítesz, halott a kábeled, legalábbis jelenlegi ismereteim szerint.
HGJ15071
ezt a magyart melyik kábellel lehet használni? Nekem van 805, 12.12, és 15.7. eddig csak angollal használtam ,de jól jönne a magyar..
15.7-el, de nem tudom megy e vele, nekem olyan van ami mindkét nyelvet tudja, próba szerencse.
Hello!
Nekem 16.8-s klonom van.megmondaná valaki ,ezt a "hazavágást" hogy kell pontosan érteni ??Egy echte Ross-Tech sw használata esetén aktuális ez a veszély??? Aktív Interface használat közben a bekapcsolt net nagyon veszélyes..,ezt értem, de esetleg akkor is problémás a bekapcsolt net , ha Interface egyáltalán nincs is laptopra dugva??? Bocsi a bénázó kérdésekért....annyi ilyesztő sztorit hallani ezekről....
Sziasztok, tudna valaki segíteni nekem? Win 10 64bit -en szeretném használni vag-com -ot (409.1) de nem igazán akar menni. Esetleg más driver kellene hozzá? Köszi
Sziasztok!
Kérésem lenne azokhoz aki valamilyen autós diagnosztikai programmal és/vagy eszközzel rendelkeznek. Megkérnélek benneteket, hogy nézzétek meg a kezelendő autók listájában, hogy 2003-as Chrysler Voyager, 2.5L CRD-t, hogy benne van e? Autocom sajnos a dízelt nem tudja Már egy pár készüléket kipróbáltunk de egyik sem tudja rendesen(pl a víz hőmérsékletét 215°-nak mutatja). Saját használatra szeretnék egy kütyüt vagy programot ami(az sem baj ha semmi mást) biztosan tudja olvasni a kocsimat. Hibafeltárásnál sokat segítene nekem. Minden segítséget és építő jellegű tanácsot szívesen veszek. Köszönöm Üdv.
Nem lehet, hogy Fahrenheitben írja ki? Üzem meleg motornál nem elképzelhetetlen. Az olyan 100 Celsius környékén van.
+5°C-ban is ezt írja ki hideg motornál
Tisztelt Fórumozók!
Egy valószínűleg hibás kábellel kapcsolatban tudnátok e segíteni: Van egy nemrég újonnan rendelt kábelem 15.7-es nek hirdetve /de nem adtak hozzá programot, azt írták egy linket fognak küldeni ahonnan letölthető de nem tették/ én a legújabb programmal próbáltam ki. /bár Autó és internet nélkül./ Itt nyomtam egy tesztet ahol megtalálta az interface-t de írta hogy nincs autóhoz csatlakoztatva Aztán utánaolvasva felraktam a 15.7-et. de nem akar működni Autó nélkül látja az interface-t de autóra csatlakozás után (bár a led zöldre vált) de a program azt írja nincs interface. A kábelt innen rendeltem: https://www.vag-hu.com/ Több mint egy hónap után Dobozban jött, még vonalkód és azonosító is van rajta. "USB/OBD INTERFACE FOR VAG" de a csatlakozón csak egy led és annyi hogy OBDII A levelekre nem válaszolnak. (milyen meglepő) Minden segítséget előre is köszönök!
Már megoldódott.
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy a VCDS 12.12 valahogy lehet magyarosítani?
Hello.
Ha valakinek kell a 15.7.1 es magyar szoftver az írjon. Ez a 12.12 es jelű interfésszel illik össze.
Szia! Engem érdekel! Fullos,vagy csak demo??
Sziasztok! Az mitől van hogy a kábelt (16.8.3) a vcds látja de amint csatlakoztatom az autóhoz nem találja? Ugyanakkor a dvd-n kapott minden másik programverzióval látja és ha részben is de működik vele.
Köszönöm segítségeteket & Boldog karácsonyt kábel |
Bejelentkezés
Hirdetés |