Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Üdv nem tudom ez megütné e a mércét.Most készült el.
Hozd el, jól néz ki! Aztán majd lefitymáljuk.
9v és 5:10-kor van legkorábban busz.
Ha hozzádobod akkor biztosan. Nagyon király lett!!
Szerintem ez egy nagyon szép darab. Ez le is veri a mércét. Szeretem látni az ilyen igényes munkát. Gratulálok!
Folytatás a csöves erősítő témában. Nézd meg a menetrendet. Bebringázol a vasútállomásra, és kikötöd a gépet; mások is otthagyják egész napra.
Idézet: „mások is otthagyják egész napra” Szerintem Janinak pont elég, ha egy valaki nem hagyja ott az övét, mire visszaér
Idézet: Szerintem megugorja , de valószínűleg ugyanarra gondoltunk .. „Ez le is veri a mércét.”
Ez is most készítettem.
Ha viszek huzalt, és vasmagot, akkor ezzel mindenkinek tekersz ingyen trafót a találkozón?
Szerintem hozhatod, én legalább is kíváncsi vagyok rá.
Én meg felcipelem a vobbulátoromat.
Nem. csak Eezt is most építettem, terveztem, kiviteleztem. 6 hónap munka van benne.
3_motoros és elektromágneses fékes. Ssokat esztergáltam, martam, nyákNYÁK-ot csináltam, festettem, lemezt hajlítottam. A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2017
Arra a nagy csévére gondolsz, amin eredetileg van a drót? Van 1-2 a padláson.
Szerintem Kálmán a csévetestet, a trafók elkészítéséhez kérte, amire majd Akos11 fogja elkészíteni a találkozón az ingyen trafókat, a szép új tekercselőgépén.
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2017
De ahhoz akkor már a hozzávaló vasat is kellene vinni, de talán még olyan is van. Valami ócska, régi csöves erősítő kimenő trafója lehetett.
Sziasztok. Lehet már tudni hogy a versenyfeladat mikortól lesz kint?
Ígértem trafó vasakat. Majd szólok ha odaértem mert elkurjantom magam. Gyűjtenék pár kondit de nem tudom ezek mifélék. 1u alatt.
Bal kéz kisujj bekötve, mutató újon mély vágott sérülés, hüvelyk újon oldalról is látszó vágás az utolsó perc tenyér felőli oldalán.
Jobban vigyázz a kezedre, mert időnként szükség van rá.
Lessél be az OFF-ba, oda már írta mi történt...
X2-es fóliakondenzátor, ahogy Goreny írja REMIX, vagyis magyar gyártmány. Annyi létszik a képen még, hogy 250V és talán váltóáram. Hálózati zavarszűrő és hasonló helyeken előfordul.
Még nem, de teljesen mindegy. Ennyi idő alatt értelmes dolgot úgysem lehet összerakni.
Tudod: festék szárad, ragasztó köt, meg sokkal fontosabb (és előre beütemezett) dolgai is vannak az embernek...
Nem látok nagy mozgolódást a Találkozós témában. Leszünk azért egy páran ott?
Egy páran (azaz: ketten) biztosan...
Sziasztok Monorról mernék én lenne valaki aki erre jön (Szolnok Cegléd út vonalon ) el tudna vinni a találkozóra lenne pár eladó dolgom , üdv lali
A versenyfeladat kiírásra került
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2017
A robot meghajtásában ugyebár a kefék nem mozognak csak rezgés juttathatja előre a leírás alapján (szerintem). Egy kérdés: Az elektromos rész nem muszáj hogy csak a meghajtásra korlátozódjon (tehát lehet mechanikus erőtárolós vagy más fajta erőforrás) vagy lehet mondjuk világítást, irányítást, és egyebeket tenni rá, persze elektromosan, de akkor a meghajtásban az nem venne részt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |