Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ja, csak havi 1000-1500 Ft magában az, hogy megy.
Ha a teljesítményre elég egy pi, akkor pár hónap alatt behozza az árát fogyasztásban
Üdv. 3:50től le tudná nekem fordítani mit mond a fickó?
Nem értem 100%ra, hülyeséget meg nem akarok csinálni. Oké hogy ez szerelés/javítás, de itt a lényeg az angol beszéd fordítás, tehát OFF A C7558 helyett egy átkötést kell tenni, lezárlatolni? Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2017
Üdv! Ha elemezzük, már jó pár éve. Tizen éve napi szinten használtuk. LAssan lenulláztuk. Pár év próbáltam visszaváltani azt a négy doboz patront. Igaz, azt nem mondták, dugjam fel magamnak, de céloztak a hanglestésükkel.
A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2017
Végülis csak kényelmi kérdés, mert a 200 Mega is elég gyors. A videóim mérete 5 és 50 GB között szokott alakulni hossztól, és képi tartalomtól függően. De ugye, ha a feltöltés is gigabites volna, a feltöltési idő az ötödére csökkenne. Mostanában keveset töltök fel, mert nincs téma. De amikor éppen kell, általában sietni kéne. És nem lenne rossz, ha az otthoni adataimat bárhol elérhetném, még gyorsabban. Mert erre van egy NAS-om 4 magos cerka procival, 2 Giga rammal...
Amúgy jó, stabil a szolgáltatás, kivéve áramszünet idején, mert akkor se net, se tv. Természetesen a szolgáltató miatt, mivel nálam minden szünetmentesről megy.
Közérdekű közlemény!
"Telekom" szolgáltatói név alatt valótlan email terjed! Mindenki vigyázzon, nehogy bedőljön, mert lesheti a pénzét. De a fogalmazás is megér egy misét.
Ja,ja már az indexen is megjelent Bővebben: Link
Mellesleg én sem vagyok az említett szolgáltató előfizetője, soha nem is voltam. Nekem őszintén a tök valósnak tűnő mailcím ami tetszik: noreply@fiok.hu . Direkt írtam ki, hátha kapnak egy adag SPAM-t a "másik" csapattól.
Üdv. Tudja-e valaki, mennyi víz van egy régi min. 30 éves lemezradiátorban, illetve egy tagban. Mérete egy tagnak: 600mm magas, 200mm széles. Típust nem tudok, Szlovákból lett hozva, egy tagban 3 vízoszlop van. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2017
Mellettem pont egy ilyen van, gyors fejszámolással tagongént 2,5 l.
elektroncso : Érdekes, hogy én is pont "annyi tartozás van felénk", mint Neked! Mégha azt írnák, hogy 43555.- Ft., azt talán el is hinném.
Matematikai műveletek megfelelő sorrendben történő elvégzésével?
De mi a kiindulási adat. Mert gyári adat valószinűleg nincs, mérve volt esetleg?
A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2017
Megmértem a vízoszlop átmérőjét, hosszát + a két vég kb. + 0,3 l.
Sziasztok
Egy világ dőlt bennem össze. CON.AD magyarország. Elektroncsövek. EM 84 hangolásjelző. Megnevezés: Elektroncső EM 84 = 6 FG 6, pólusszám 9, novál foglalat, Szavazás jelző Hova jutott a világ az igénytelenség útján. Ha rossz topicba írtam volna, előre elnézést.
Arra is fel lehet használni, ötletadásnak is elmegy.
A kedvenc fordításom tőlük egy pi-s doksi, valahol az elején szerepelt a "Sárga FBAS-videokábel" kifejezés.
De ez csak a kezdet, volt abban megannyi csoda Válassza ki a Python-Shell menüben a File/New Window (fájl/új ablak) pontot. Itt megnyílik egy új ablak, amelybe a következő programkódot kell beírnia:
Tisztán látszik, hogy olyan ember fordította, akinek köze nincs a témához. Kicsit olyan, mint Zuzval társalogni...
Olvastam a cikket. Viszont szerintem átlag Józsinak és Julcsinak bőven jó a 128, vagy 256kbit/s
bitrátájú mp3. Nyilván egy belépő Sennheiser fülesen már észre lehet venni a különbséget 128, és mondjuk egy wav között. De 10 albumnyi zene ne foglaljon már el 6gigát otthoni használatra teljesen feleslegesen A 320kbit/s mp3 szerintem egy átlag audiofilnek már megfelelő.
Nálam 1 foglal 3 Gigát.
Az MP3 egy átlag audiofilnek kínzás! A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2017
Az otthoni zenehallgatás hangminősége a digitális technika megjelenésével -jó régen- jócskán visszafordult az általános zenehallgatók körében. Digitálisba született ismerőseim hanyatt esnek a csodálkozástól amikor meghallgatják kb. 30 éves analóg technikámon a zenét.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2017
Egy jó szalagra, vagy vinylre rögzített minőségi hanganyag azért úgy hiszem mindig a toppon lesz.
Csak sajnos manapság már szinte mind a kettő kihaló félben van. De ha egyszer megszűnik a net, le lehet majd porolni a jó kis kazettás magnókat, lemezjátszókat
A gyanúm szerin a NET a villanyáram szolgáltatással egy időben szűnik majd meg. Ezért aztán a többi árammal működő hangrögzítő is használhatatlan lesz. Marad a gramofon.
Ma már sokkal jobb minőség érhető el digitális technikával, mint analóggal. Megfelelő DAC esetén nem veszed észre a különbséget, és korlátlanul másolható is adatvesztés nélkül. Ez az, amit az analóg nem tud, ezért is van kihalófélben.
A vinil pedig sose volt jó technikai szemmel, ettől függetlenül persze én is megkönnyezem, ha meghallom a pattogását... És ha megszűnik a net, akkor kb. az egész emberi civilizációt lehet majd leporolni, pontosabban elbúcsúztatni... A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2017
Idézet: Neked mi megy be a lakasba? Mert nalunk kertes ovezetben az uvegszal jon be a lakasba (FTTH - Fiber To The House), es a DIGI szerint az egesz optikai halozat passziv (PON), csak az o kozpontjukban kell neki aram, meg persze a vegfelhasznalonal. A kozpontjukban viszont van akkus taplalas, plusz egy dizel. Nalam szinten van UPS, tehat aramszunet nem okoz fennakadast. „Amúgy jó, stabil a szolgáltatás, kivéve áramszünet idején, mert akkor se net, se tv.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |