Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez az egyik kedvenc versem. Sok évig kerestem, mert nem tudtam honnan van. Valamelyik nagy versmondónktól hallottam ifikoromban. A fiam anno elmondta a suliban, mindenki padlót fogott.
Én egy csapatépítésen tréfáltam meg a trénereket: ebböl a versböl csináltak egy feladatot, de nem számítottak rá, hogy valaki ezt fejböl tudja.
Regisztrálni akartam magam a My upc-n, először azt hittem hülye vagyok és már regisztráltam magam, csak nem tudtam róla (mondjuk álmomba) aztán kezdett gyanússá válni a dolog, mint azt a mellékelt ábra is mutatja
Na ezt az email címet kelljen egyszer telefonon keresztül bediktálnod!
Ja, bocs félreérthető voltam, ez már csak egy halandzsa volt, de bármit beírhatsz amibe szerepel a ***@*** az náluk van
Egyébként vicces, de tök fel tud húzni az ilyen, mert az én időmmel szórakoznak
Még az XP-s korszakot éltük amikor be akartam állítani a messengert. Ezt olvashattam:
Írja be a felhasználó nevét, például Tót Béla. Na jó, én "h"- val írom apám után, de azért meglepett.
Közben a"dákóromán elméletről" beszélgetnek...
Szóval ezért van néha ingadozás a hálózatban:
Bővebben: Link
Így termelik az áramot, földmágnesesség a mágneses vonalak.
Ti amikor nézitek a GIF-et, akkor hallani vélitek a puffanást, amikor leérkezik a villanyoszlop? Az .ndexen levő cikk szerint (ha jól emlékszem) az emberek 75%-a hallja!
Úgy látszik, bekerültem a 25 %-os csoportba mert én se hallom de el tudom képzelni a hanghatást.
Bizonyos kor után az ember már nem hall meg nagyon magas/nagyon mély hangokat, Ezért van az, hogy az anyós/feleség hangját nem halljuk.
Idézet: Az emberi férfi agy képes olyat is tanulni, hogy a felesleges zavaró dolgokat automatikusan kiszűri, nem veszi figyelembe. Így van ez a hangnál is. És ahogy növeli a hangerőt a hangforrás, ehhez is igazodik. „Ezért van az, hogy az anyós/feleség hangját nem halljuk.”
Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
Hulladék - pénzért.
Erre mondom, hogy van olyan ember aki elad, de van olyan is aki csak árul...
Csak az egyik betört oldalablak többe volt.
Itt a városban a piacon a lomos is 1000 Ft -ért adja darabját.
Persze, de nem az eladónak.
Ahogy az egyik, szintén kereskedői vénával megáldott kollégám mondta volt:
Idézet: „Amíg lósz@r van, veréb is van.”
Csak addig, míg meg nem jön az anyatigris. Bár ezekkel a kölykökkel sem játszik egy két hónap múlva.
Régebben láttam én is valahol ezt a videót, vakmerő játékot talált magának a majom. Szerintem előre megfontolt szándékkal piszkoskodik a két tigris kölyökkel, viszont ha pár hónappal később a majom maradna alul. Viszont a leopárd-al nem hiszem hogy ujjat húzna, mert az utána mászik és szétszedi......
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2017
Azért én nem féltem a kis(hülye)majmokat se. Kicsik, gyorsak , mozgékonyak. Se tigris, se leopárd nem tud olyan gyorsan mozogni a lombkoronában és a fák között, mint ők.
Idézet: „Azért én nem féltem a kis(hülye)majmokat se.” Én sem, mert a természetes közegükben nincs internet és mikrosütő
Itt egy kis tanulmány a háttérről: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |