Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudtam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Szólhatnál egy két szót az én érdekemben is
![]()
oké majd lepaktálok vele. (de még rá kell vennem hogy bereggeljen)
![]() ![]() Nemsoká ráhagyom, mert kezdődik majd a Dr. House. ![]() ![]() ![]() ![]()
Majd én mondom azt hogy te vagy a hugom
![]()
micsodaaaa???? akkor becsapnánk mindenkit!!! Nem lenne igazságos, én egy tisztességes lány vagyok, hogy is gondolhatsz ilyenre!!!???
![]() ![]() ![]()
Ezt inkább a Viccek - Mókás történetekbe kellett volna írnod nem?
![]()
énmeg parázom a holnapi angol miatt - előrehozott, szeretném jól megírni, hogy jövőre már tényleg arra koncentrálhassak, ami kell, meg németből is felhúzzam magam.
jó hogy, alap
![]() sziasztok
miért nem bírnak a tévécsatornák normális időpontban elkezdeni egy filmet/sorozatot vagy akármit? :no:
már kezdődnie kéne és még csak most következik a reklám ![]() ![]()
ilyenkor nem szokott reklám lenni
![]() most kezdődik
Van itt 4 db videó nektek, akit érdekel nézze meg, megéri:
Uri Geller leleplezése 1 (avi 22,3mb) Uri Geller leleplezése 2 (avi 20,2mb) Uri Geller leleplezése 3 (avi 9,2mb) Uri Geller leleplezése 4 (avi 27,2mb) Persze szólok, hogy ekkor Uri Geller még csak pár hónapja foglalkozott a trükökkel, tehát régi videók, itt még nem voltak saját műsorai, de a lényeg látható ![]() A felvételek egy amerikai egyetemen készültek. Hozzáteszem, teljesen legális tartalom!
bocsi, tényleg nem is figyeltem hogy a filme előtt nemraknak reklámot... ugyis irtó keveset tévézek, egy héten 1-2 órát és ebbe benne van House is
![]() amugy ki mondta le formen (foreman aszem igy kell leirni ![]() Idézet: „amugy ki mondta le formen (foreman aszem igy kell leirni ) állásinterjúját??” Hát én, természetesen! ![]() Idézet: „Kétlem, hogy a pontszám döntő volna a moderátori "kinevezésnél"... De valószínűleg befolyásoló tényező.” A moderátori "kinevezés" javarészt Topi személyes döntése, de - mivel demokrácia is van a világon - megkérdez róla minket, többi moderátort is. Aztán úgyis az lesz, amit Ő mond, mert Ő a demokrátor! :hehe: Persze, ez csak vicc!!! Idézet: „ez a bandikala "gyerek" már volt regisztrálva itt nem? elég fura hogy így dolgoztatja a modikat” Nem sokáig, ha így folytatja! Van ám olyan "bann" is, ami még arra se engedi, hogy belenézzen az oldalba... ![]() Idézet: „"Azok lakatosok" szerinte.” Ja, lakatosok. Simán lakat alá tesszük őt is! :hehe:
Te nem is nézed Dr. House-t!
![]() ![]() Idézet: „Te nem is nézed Dr. House-t!” Ennek a feltételezését is kikérem magamnak! ![]() Méghogy én nem nézem a House-t... ![]() ![]()
akkor elnézést kérek!
![]() ![]() ![]()
OK, el van sikálva... Legalább mi, House-rajongók tartsunk össze!
![]()
Egyébként szerintem Cady (jól írom a nevét?) mondta le...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |