Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudtam de azért jó volt kicsit érezni a siker élményét. majd legközelebb. Majd öcsém ad
Szólhatnál egy két szót az én érdekemben is
oké majd lepaktálok vele. (de még rá kell vennem hogy bereggeljen) vagy várjá, mi lenne ha azt hazudnánk hogy te vagy a tesóm és te adsz nekem pontot. nahh???azé jó lenne
Nemsoká ráhagyom, mert kezdődik majd a Dr. House.
Ez bűncselekmény!!! Én ebbe nem társulok
Majd én mondom azt hogy te vagy a hugom
micsodaaaa???? akkor becsapnánk mindenkit!!! Nem lenne igazságos, én egy tisztességes lány vagyok, hogy is gondolhatsz ilyenre!!!???
Ezt inkább a Viccek - Mókás történetekbe kellett volna írnod nem?
énmeg parázom a holnapi angol miatt - előrehozott, szeretném jól megírni, hogy jövőre már tényleg arra koncentrálhassak, ami kell, meg németből is felhúzzam magam.
jó hogy, alap szóval lépek is mert kezdődik
sziasztok
miért nem bírnak a tévécsatornák normális időpontban elkezdeni egy filmet/sorozatot vagy akármit? :no:
már kezdődnie kéne és még csak most következik a reklám
ilyenkor nem szokott reklám lenni egyből nyomják és 10perc mulva lesz a reklám mikor izgi rész van. milyen rajongó vagy te???
most kezdődik
Van itt 4 db videó nektek, akit érdekel nézze meg, megéri:
Uri Geller leleplezése 1 (avi 22,3mb) Uri Geller leleplezése 2 (avi 20,2mb) Uri Geller leleplezése 3 (avi 9,2mb) Uri Geller leleplezése 4 (avi 27,2mb) Persze szólok, hogy ekkor Uri Geller még csak pár hónapja foglalkozott a trükökkel, tehát régi videók, itt még nem voltak saját műsorai, de a lényeg látható . Az utólsón elég furcsa frizurája van. A felvételek egy amerikai egyetemen készültek. Hozzáteszem, teljesen legális tartalom!
bocsi, tényleg nem is figyeltem hogy a filme előtt nemraknak reklámot... ugyis irtó keveset tévézek, egy héten 1-2 órát és ebbe benne van House is
amugy ki mondta le formen (foreman aszem igy kell leirni ) állásinterjúját?? Idézet: „amugy ki mondta le formen (foreman aszem igy kell leirni ) állásinterjúját??” Hát én, természetesen! Idézet: „Kétlem, hogy a pontszám döntő volna a moderátori "kinevezésnél"... De valószínűleg befolyásoló tényező.” A moderátori "kinevezés" javarészt Topi személyes döntése, de - mivel demokrácia is van a világon - megkérdez róla minket, többi moderátort is. Aztán úgyis az lesz, amit Ő mond, mert Ő a demokrátor! :hehe: Persze, ez csak vicc!!! Idézet: „ez a bandikala "gyerek" már volt regisztrálva itt nem? elég fura hogy így dolgoztatja a modikat” Nem sokáig, ha így folytatja! Van ám olyan "bann" is, ami még arra se engedi, hogy belenézzen az oldalba... Idézet: „"Azok lakatosok" szerinte.” Ja, lakatosok. Simán lakat alá tesszük őt is! :hehe:
Te nem is nézed Dr. House-t! (vagy igen? )
Idézet: „Te nem is nézed Dr. House-t!” Ennek a feltételezését is kikérem magamnak! Méghogy én nem nézem a House-t... Ez sértés! Egyik kedvencem. A Csillagkapu után a legjobb TV-s sorozat! (Szerintem.)
akkor elnézést kérek! (amúgy szerintem is a legjobb sorozat )
OK, el van sikálva... Legalább mi, House-rajongók tartsunk össze!
Egyébként szerintem Cady (jól írom a nevét?) mondta le...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |