Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Némi segítséget szeretnék kérni, hátha tud segíteni valaki! Keresek olyan izzót, ami: méretre nagyjából akkora mint a H3-as izzók, de az izzószál viszont függőlegesen áll benne. A H1 izzó tudom hogy ilyen, csak annak a karima mérete túl nagy, így nem passzol bele a helyére. Jelenleg egy H3 6V 55W izzó van a lámpában amibe kellene, de nagyon gyatra a fénye, mert nem igazán esik fókuszba az izzószál... Az mindegy hogy 6 vagy 12V az izzó. Akkus reflektorba kellene, akksi gyárilag 6Voltos volt, de mivel totál használhatatlan, így kicsit át lesz alakítva az egész rendszer.
Üdvözlök mindenkit. Ez a tipusu IGBT egy frekvencia váltóban van. Több felé nézegettem de sehol sem találtam. Ha valaki tudna segíteni jó lenne.
Ez alapján keresd.
Ért e valaki a golyóscsapágyakhoz? Egy fúrógépbe való. A méretei: 16,8x25,9x4,8mm. Gondolom nem metrikus méretű. Kapható e itthon és hol?
Ennek örülök! Nem kell mindjárt hűha dologra gondolni, a méretek H7-es illesztések.
Üdv!
Toshiba 32L3443DG tipusú led tv-hez nem tudja valaki honnan lehetne kijelzőt szerezni? Természetesen nem ingyen. Neten minden van hozza mainboard display meghajtó stb csak kijelző nem. Előre is köszönöm!
Szerintem ez sima RS232, már az utóbbi telefon interfész vagy mi, nokiákhoz használták pl függetleníteni. még lehet nekem is van valamelyik dobozban
Köszönöm! És ez?
Segítségeteket kérem.
Keresek egy alkatrészt, az LM2940T-5 típusszámút, hol lehetne kapni belföldön? Köszönettel:
Érdekes... azt nem tudom, hogyan került bele.
A fórummotor automatikusan generál alkatrészekhez linket. A két cégnek (fórum és alkatrészáruház) egy tulajdonosa van.
Sziasztok!
KC106G orosz gyors nagyfesz dióda helyett mit ajánlanátok? Éjjellátó nagyfesz sokszorozójában van. E-bayen van, de ha lenne magyarhonban, gyorsabban ideérne. Köszönöm!
Esetleg szóba jöhet?
Bővebben: Link
Az nem 10kV 10mA-es... mint a КЦ106Г.
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2018
Ha gyorsdióda kell akkor nekem ez a DD sorozat bevált, 20mA-es és akár 18kV-os is van, az ára sem túl vészes. Sokszorozókba ahova nem kell nagy áram tökéletes. Ha onnét rendelsz délelőtt akkor általában másnap itt van a csomag.
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2018
Sziasztok!
Ha valaki meg tudná írni, hogy hol lehet Budapesten kapni MC33072 IC-t DIP tokozásban azt megköszönném. Eddig csak SMD-t találtam.
Szia, itt találsz: Bővebben: Link
Magyar beszállító: Bővebben: Link Általában egy munkanap alatt megjön.
Hali!
A képen látható CD lejátszómban eltörött egy fogaskerék, amit beméreteztem. A neten kb. 200 oldalt átböngésztem, de hiába. Tudna e valaki segíteni. Le is gyártatom, ha tud valaki erre vállalkozót.
Tray loader hajtáshoz? Szerintem sehol, 3D printeres embert keress!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |