Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Igen, többes számban már én is találkoztam vele, hogy a srácok az az egész társaságot jelenti, fúkat és lányokat egyaránt. Egyes számban viszont még nem hallottam nőre.
TI Introduces First 500 mW Isolated DC-DC Converter IC with Integrated Transformer: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2020
Szép nagy transzformátor lehet benne, hogy elfér a tokban.
Azt írja a datasheet, hogy 8 MHz a "DC-DC converter clock"
Üdv Mindenki.
Megszeretnék veletek osztani a Mömax-ban kapható ledes mennyezeti lámpa "érdekes" tulajdonságát. Azt vettem észre hogy a fényereje egyre kevesebb, s leszedtem róla abúrát, s lás csodát. Még jó hogy nem gyújtotta rám a házat .
Ez azért más simán fogyasztóvédelmis kategória!
Nem lehetséges, hogy azt a fóliát le kellett volna szedni szerelés után?
Nem látom ugyanis a szerepét. Teljesen átlátszó, ezért nem szórja / homogenizálja a fényt, viszont kiválóan akadályozza a LED-ek hűtését. Azt pedig tudjuk, hogy azoknak a meleg a haláluk...
Lehet hogy ez feature! Beépített, deaktiválható elavulás generátor!
Szerk: Na de akkor is, ha úgy is van, ezt jelezni kellett volna a dobozon, user manuálban. A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
Ezt csak a használati/szerelési utasítás elolvasása után tudhatjuk meg.
Persze, de ki az, aki elolvassa a user manualt???
Ezért mondják ilyenkor: RTFMF! A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
Így van.
Amúgy meg egy kis tréfa: amikor látom a nick-edet, elsőre mindig úgy olvasom, hogy "nedugdki" Bocs, csak vicc volt!!! A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
Érintésvédelmileg nem nagyon ajánlott asztat leszedni, amúgy a fóliát felfogató csavarok a nyákot is fogják. Szóval az nem jár le "üzemszerűen". Van ilyen lámpám aegloba, az nem égeti szét a védő fóliát, mondjuk arra 5év gari van, nem egy.
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
Az se rossz!
Még egy humor, aztán leállítom magam: Jancsi kérdezi Juliskától: - Játtad máj a Patyomkint? - Nem játtam, de ne is vedd elő, mejt jeköpöm!
Nem szoktam. Amióta gyermekkoromban a vonatablakon kihajolva letüdőztem egy legyet, nem dugom ki.
Akkor én is a tervezett avultatásra szavazok.
IRL adat nyilvánosságra hozatala miatt moderációt kéne kérnem.
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
Biztosan levettem volna már bekapcsolás előtt, mert minden fólia, matt, opál és egyéb előtét, csak a fényerőt csökkenti. Még a szórás sem indokolja egy sok ledes lámpában. Nézegetni meg egyébként sem kell.
Hajdanán behozott egy nagy TV rendezö egy, akkor már néhány éves, flattrinitron TV-t - testvérek között is vagy 40 kg volt, hogy valami elromolhatott a távvezérlön, mert a képernyö sarkában mindig ott van egy szines embléma (akkoriban kezdték a TV-k bevezetni a csatornák jelölését). Hiába kapcsolja át egy másik csatornára az a plecsni mindig ott marad és mindig ugyanaz.......
( nem találtuk a kézikönyvben, hogy használat elött az lehuzando a képernyöröl. ) Egy üveg borába meg a cipelésbe került neki a jotanács. A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2020
Ismerősnél voltam a minap és panaszkodott, hogy ugrál a mosógép. Miután leszedtem a szállításhoz becsavart rögzítőcsavarokat - megszűnt a jelenség ... Azóta, mint a Schaffhausen, úgy jár.
Én a sajáttal jártam így. Első beüzemelési leírásban ez nem szerepelt, csak annyi, hogy csomagoljuk ki, vizet kössük be, és dugjuk konnektorba. Így nem mertem semmit levenni, pedig tudtam, hogy ez így szokott lenni. Mégis le kellett venni, mert majdnem az ablakon ugrott ki amikor a centri indult.
Szerencsésen megúsztad!
Egy időben Indesit mosógépek szervizeléséből éltem. Több új mosógépben kellett komplett dobházat cserélnem, mert benne hagyták a rögzítő csavarokat, és szétszakadt a ház.
Ez esetben nem is érvényes a garancia, ha ezért kell javítani?
Gyanítom, hogy nem. Én csak szereltem, leadtam a javítási lapot, a többi nem az én dolgom volt.
Idézet: „mindig ott van egy szines embléma” Az nem tűnt fel neki hogy áram nélkül is ott van? Nem értem az embereket ...
Mi is hullára röhögtük magunkat, és mint látod sok évtizedes lett a történet.....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |