Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Igen, a Török.
Akiről a többiek sosem tudták eldönteni, hogy velük vagy ellenük van-e. A történet folyamán párszor elverték és viszont is kaptak. Mókás olvasnivaló.
Ezt eddig nem tudtam, nem olvastam azt a Rejtőt...
Rejtő Jenő összes könyve. Érdemes elolvasni őket, szenzációsak.
.. annak aki bírja. Nem mindenki kompatibilis a fickóval
Ja, a meztelen valoság sok ember fejében komoly gondokat okoz........
Illetve meg lehet őket vásárolni hangoskönyvben. Nagyszerű előadók olvassák fel őket nagyszerű stílusban. Ha netán valakinek megvan a fejében a régi, Kocsmáros Pál által rajzolt képregény figurája és mellé meghallgatja például A három testőr Afrikában című könyvet Reviczky Gábor előadásában, hát az nagyszerű élmény tud lenni.
Rudolf Péter, Gálvölgyi János és más előadók is vannak közöttük. Nagyszerűek.
Beszélgetés hangjának rögzítése elleni karkötő. Inkább a hallható tartományba interferálódott hang nyomja el a beszéd hangját, szerintem. Volt ilyen irányított hangszóró porject is.
Reviczky-vel nekem bármit el lehet adni!
Netán a facebookon szocializálódó, mobiltelefon függő agyhalottakra gondolsz?
Mert azoknál a fő probléma, hogy mindenféle kultúra létidegen számukra.
Nem akartam erre elvinni a dolgot, egyszerűen a stílusára gondoltam, hogy nem mindenki bírja. Pl. van aki az szóvicceket nem szereti, én az angol humort, stb.
Az agyhalottak külön téma, azzal egy könyvet önmagában meg lehetne tölteni
A magyar nyelv különlegessége, hogy az egyes szám első személy személyes névmásának ( én ) többes száma, nem a többes szám első személy személyes névmása ( mi ), hanem önállóan létező szó: ének.
És közbe meg sokkal könnyebb volt mint a kedd. Most meg már nem nehezítünk rajta, hiszen lassan csütörtök.
Hi Mesterek!
Vannak érdekes márka nevek, de azert nekem ez mar sok volt A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Okos szemüveg. Tényleg okos a szemüveg?
Ilyen nem volt még a T-800-en? A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2020
1 gombos vezérlés, mint a Holló színházas űrhajóban...nyomd meg a gombot Rodgers kapitány!
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2020
Amellett, hogy infót ad, még állandó vigyorgásra készteti a viselőjét.
Bocsánat, L'art pour l'art volt, ki tudja ezt követni?
A BMW gyűrődőzónát tervezett motorkerékpárokra. A törésteszt fotón jól látszik a motor tankján a Ducati felirat.
Motornál a vezetőre kellene gyűrődészóna, mert előbb elrepül, mint a motor gyűrődik.
Vagy légzsák.
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |