Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lekéstem. De nem baj, van aki többet ajánlott.
Nincs benne csalás.Kész érvek vannak. Hiába minden cselszövés.
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2021
Esetleg egy egy frekvenciamérő? Az 50Hz digitális órám működne róla?
A videómegosztó oldalakon a videókban használnak frekvenciamérőt? Nem. Ezért én sem fogok.
Szia!
Azt helyettesíti a teáskanna.
Dehát mondta hogy nem meleg az a kanna! És azt is, hogy higgyük el ez tényleg az ami! Ha azt mondja higgyük el, hát higgyük el!
És ti elhiszitek?
Tudtam, én itt a HE-re kellett először megosztanom a találmányom. Szabvány ügyi testület üzleti okokból nem engedi felvenni a találmányok közé, mert akkor az áramszolgáltatóknak nem lenne bevétele.
Sajnos ezzel a találmánnyal elkéstél.
A Paksi atomerőműben sem azért nem engednek a reaktorhoz, mer sugár veszélyes. Az csak álca. Tele van pakolva az egész USB töltővel meg légmagos tekercsel , az adja az energiát. Azért olyan jó a hatásfoka...
Idézet: „Tele van pakolva az egész USB töltővel” Te jó ég! Mekkora lehet ott az elektroszmog?
A csudába!
"légmagos tekercsel "
Hogy tekercsel a légmagos?
Sajnos személyesen nem ismerem...
Puff neki!
Azt hiszem, most buktunk le...!
Ez jó hír, akkor nem szélhámosság, amit mutattam.
Nem bizony!
Azt azonban, hogy mi mit teszünk a légmagos tekercsek alá, na, azt már végképp nem árulhatom el, mert az akkora titok, hogyha elmondanám, utána azonnal meg is kellene ölnöm Benneteket!
Tudom én 100 Ft-ost. Habár ha sok van belőle, az nem rossz.
Megoldódott a rejtély, hogy miről mintázták Sid-et.
Váratlan fordulat: Bővebben: Link
Fene sem tudja, de ez az 50 hertzes boldogság elég feszültségfüggő.
Ha jól emlékszem, még Tesla és Edison által születtek meg az 50/60 Hz-ek, amikor a generátoraikkal versengtek.
Edison egyenáram párti volt, ez volt Teslával az ellentéte, aki váltóáramot pártolta, mert már ismerte a transzformátort.
Igen, így van. Akkor lehet rosszul emlékszem, mert automatikusan hozzákapcsoltam.
Valószínűnek tartom, hogy sokan fognak venni kis hazánkban is, ha kapható lesz a boltokban ...
- Amikor egyik boltból mentem a másikba, vagy tudtam, hogy rövid időn belül újra ki fogok szállni és gyalog megyek tovább, akkor én sem mindig vettem le a maszkot arra a pár percre.
- Ez egyébként azoknak az öngyilkos-jelölteknek készült, akik notóriusan nem kapcsolják be a biztonsági övet. A rendőr nem veszi észre és nem bünteti meg az öv használatának mellőzése miatt. (Vannak országok, ahol ezt nagyon komolyan veszik és büntetnek miatta.)
Finn kolléga mondta, hogy náluk lehet kapni olyan pólót, ami biztonsági öv mintás.
Van balos és jobbos mintával is... Én övpárti vagyok. Idézet: Nálunk is. Elég volt a napellenzőt lehajtani mert nap felé fordultam, rendőr azt hitte erre a mozdulatra, az övet csatoltam be (régen be volt). Büntetés, még büntetőpontokkal is. „Vannak országok, ahol ezt nagyon komolyan veszik és büntetnek miatta” |
Bejelentkezés
Hirdetés |