Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ami a képen van. 1 db számla, 1 db szállító.
Amikor édesapád bárban dolgozik de éppen szabadnapos: Skoften.net.
Ezt a nagyfeszültséget honnan vették?
Ez egy tanult medve. A szigetelt vezetékkötegre ült rá.
A "nagyfeszültség" meg az újságírók "alacsony" képzettségéből fakad. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2021
Jé, villanyszerelő medve . Lehet hogy OKJ- s, mert csak ráült a drótra,de nem szerelt.
Ugyan már; a medvetalp, medvebunda, vastag, szigetel!
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2021
Az arab rázza szőnyeget az erkélyen.
Lentről felszól valaki: mi van Abdul, nem indul? ------ eltartott egy ideig, mire leesett, de jót röhögtem
Éjszaka a férj részegen tántorog haza, a felesége pedig egy seprűvel a kezében várja.
Megszólal a férj: - Na mi van? Most takarítani akarsz, vagy mész valahová?
Az én anyám is elment a temetőbe Anyák Napján (merthát neki is volt anyja), de a visszakérdezést megelőzően azt is megmondta, hogy a biciklit otthonhagyta.
Zsákbamacska. Kié lehet.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2021
Az igazi kérdés:
Megmossuk vagy csinálunk helyette másikat?
Vagy ha chipes lenne, egyszerűen azonosítható.
Elég földönkívülinek néz ki, szegény gyerek.
Harmadik tipusú találkozás. A néni gazat visz a földönkívülinek
Feje, kiállása elég érdekes. Lehet nem is szeret fürödni.
Vagy gépészgyerek, fáradt olajban fürdött.
Itt van, megvan csak sikerült, "free energy"-t előállítanom! Nem lehetetlen, itt a bizonyíték. Semmi nincs megbontva, szétszedve, elrejtve a képen. Megfelelő menetszámú tekercs, megfelelő huzal átmérő, légrés és persze a titkos tekercsnek a bekötése az USB aljzat megfelelő kivezetéseihez. A bemenet nem számít a huroktörvény értelmében az áramirány megfordul a pénzérme permeabilitásának hatására. Így a bemenetből kimenet lesz és fordítva. Hirtelen nem találtam 230V-ról működő fogyasztót, de megmértem DVM-mel. Működik. Holnap elindítom a szabadalmaztatási eljárást.
A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2021
Fantasztikus vagy! YT-ra feltolod, dől a lé! Amúgy jó sokáig bírja a pufferkondi mi?
Szerk: a kedvencem hogy "hirtelen nem találtam 230V-ról működő fogyasztót" A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2021
Ezekbe a készülékekbe nem tesznek nagy pufferkondit. Egyszerűen nem férne bele.
Nincs videó felvevőm, ne is kérjétek. A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2021
Már megbocsáss, de ez nem free energy! Ott van a kép jobb felső sarkában narancssárgával, hogy "230V~". Vagyis onnan kapja az energiát...
Kérlek, ismételd meg a kísérletet úgy is, hogy nincs ott a képen az a narancssárga rész.
Tetszik, és elgondolkoztam azon is, hogy 50ft-ossal a 110V-os vasaló is menne.
Azonban ez nem igazán ingyenenergia, magad mutatod, hogy 100ft-os kell hozzá. Légyszíves úgy is bemutatni, hogy azt elvetted (itt a pénz hűlt helye felirat). Ha akkor is látható a feszültség, úgy bizonyítottnak veszem.
Az ott így kimenet. 230V-ra van méretezve a tekercs. De szinte bármilyen feszültség előállítható.
Ha most bedugnám egy fázisú konnektorba, akkor az áramszolgáltató örülne. További részletek titkosak, de majd meg fogtok lepődni, ha minden USB aljzattal rendelkező készülék így fog működni. Csak egy 100 Ft-os kell vagy más vasdarab, mágnes kell. De megoldható, hogy elég legyen a Föld mágneses tere is. Csak egy kicsit vastagabb huzal kell.
Persze, hogy menne.
Itt a bizonyíték. Kimenő 230V-ra méreteztem a tekercset. A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2021
De ez így csalás, mert az eszköz alatti teáskanna képe által kibocsátott hő is hozzájárul a free-séghez! Vedd el a kannát, és akkor már hihető lesz!
Nem meleg a kanna.
Mielőtt még az összeesküvés-elméletet felhoznátok, a mérőkábel nincs megszakítva. Ugyanaz a kábel megy a DMM-be, mint a generátorba. Higgyetek nekem. Itt nem erről van szó. A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2021
Moderátor által szerkesztve
Meggyőztél!
Olyannyira, hogy kapcsolatba léptem a Kajmán-szigetek-i cégvezetéssel és az ottani bankommal. Megér nekik 1000000 azaz egymillió!!! Dollárt. Ha az elküldött számlaszámomra (izé... számlaszámukra...) 1 órán belül elküldöd a (valójában a várható haszonhoz képest minimális) 999 USD ügyindítási díjat, holnap reggel kezedben a szerződés, és pár röpke napon belül a pénz. Ne habozz megragadni életed nagy lehetőségét! |
Bejelentkezés
Hirdetés |