Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt kell kijelölni, ami üres és szeretnéd hogy 'tele' legyen.
Végre sikerült beindítanom a 'próbapadomon' a rotációs motorját. csak fél óráig kellett befelé huzogálni. Mindkét kezem majd le szakad.
Hát nekem se megy. Nem tudom mi baja lehet. Átállítottam én is másra, nekem is annyit csinál mint neked.
Hátha tudja valaki:
Van egy pdf fájlom. Hogyan tudom a tükörképét kinyomtatni?
leprintszkrinezed az oldalt, beilleszted paintbe és tükrözöd
Köszi, ennyi tőlem is kitelt volna. De én valami profibb megoldást keresek. Így nem lesz méretarányos a dolog. De ezt még meg is tudnám oldani, viszont a kép sokkal kevésbé lesz részletgazdag.
Nemlessz méretbeli probléma? Mert szerintem nyáktervhez kell :yes:
Attila megelőzött.
Nem képként jelenik meg? Az acrobat reader-el ha képre kattintok tudok adni egy copy image-et amit aztán valmi jobb programba meg lehet fordítani. vagy ha a vezetősávokat külön veszi akkor talán meg kéne probálni kinyomtatni egy másik pdf-be és onnan próbálni kivenni a képet.
Köszi, már megoldottam. Kinyomtattam eredetiben és lemértem a méretét. Utána az Acrobat Readerben 300%-os méretűre állítottam a nézetet és kiprintszkríneltem. Tükröztem és a nyomtatásnál az Irfanview-ben beállítottam a vonalzóval lemért méretet.
A méretbeli problémát szerintem ugy kell kiküszöbölni hogy beálítjuk az adobe readerben 100%-osra a nézetet és úgy printszkrinelünk.
Igen, csak akkor nem lesz annyira részletgazdag, próbáld ki! (legalábbis 1280x800-as monitor-felbontásban)
Ezért kellett 300%-ra venni, de akkor meg nem lesz méretarányos. Ezért nyomtattam ki eredetiban és lemértem.
Azaz. Sikeresen megszabadultam egy félmázsás A3-as fénymásolótól.
na mostmár tuti, hogy a posta sikeresen eltüntette a telefonomat. tegnap volt a srác a postán, jegyzőkönyv meg minden. De csak annyit mondtak, hogy a héten szólnak neki, ha megvan, ha nincs.
Szerk.: már megint én kezdtem új oldalt.
Szia
igen a posta küzd még nehézségekkel... Vannak olyan kiskapuk amiket néhány nem túl becsületes kézbesitő ki is használ. Pedig erkölcsie mindnek van! Egy becsületes Postás!!!
Akkor miért nem tisztelsz meg minket egy-két fotóval?
Üdv. Tóbi
Képem csak ennyi van róla.
Méret érzékeltetésére az utolsó képen jobbra lent az a sárga egy my64 müszer alja.
Gyerekek! Kukkancsatok körbe , az egérgombra tapadva .
nekem nem a kaján akadt meg a szemem, hanem azon a sok jó pián amiből még a plafonra is jutott!
Ennek az ételnek a fele se friss. Vagy nagyon montázs kép. Mert hogy ennyi étel elfogyon egy étteremben, ahol csak 8-10 főre van asztal. :eek2:
Ahogy nézem szobánként van 12-16személy, de a szobákból több van. Tekintsd meg.
Nem semmi.Biztos nem lehet valami olcsó egy vacsora.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |