Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az egyik kedvencem: hűtőborda centire, a vasfűrész használata meg minimum mérnöki óradíjjal megy. Bővebben: Link
Vajon ott helyben a téren vagdosná le nekem a borda-darabokat? Mert ugye postára nem bízza ezt a kincset. A másik a tölcsér. Na vajon miből van? Bizony! Orosz rétegelt nyírfalemez. Bővebben: Link Igazából kedvem lenne megköszönni a fickónak, hogy egy hétig elszórakoztatja itt a társaságot a HE-n.
nekem meg a Blöff-ből ugrik be: " Sose becsüld le a hülyeség hatalmát!"
Ez a tölcsér ez nem gyenge....kb pár órai asztalos munka és 199.000 Ft. Komolyan elgondolkodtam hogy ráállok a gyártására mondjuk 150.000Ft-ért.
Azt számoltam, hogy 3,84g aluminium elforgácsolásáért (2mm vastag vágás) kér 900Ft-ot. Tehát 234Ft grammjáért, az még messze nem arany ár de nem rossz...
Wow, hatalmas!! Mondjuk talán még lenne rajta mit fejleszteni, de ez az ötlet és konstrukció már alapból zseniális...nemtom kinek lehet ennyi fölösleges szabadideje...
off: Jé, most látom, bekerült ide a hsz írása ablakba vmi automata képméretező. Ez vmi új fejlesztés? Vagy talán már egy fél éve itt van, csak ilyen rossz lenne a megfigyelőképességem?
most esett meg velem: gondoltam benézek ide a Viccek - Mókás történetek topikba, olvasgatom olvasgato , semmi nem poénos nekem, vmi forráskodról dumcsizgatnak olvasom olvasom, keresem a poént, sehol. 8-10 perc után kicsit kezd gyanussá válni a dolog, megnézem a téma címét: PIC - Miértek, hogyanok ... :banplz:
Király játék
Hogyan kell megcsinálni a 12.ik pályát?? Nincs golyó
Ez egy szélhámos, megérdemelné hogy figyelmeztessük a weboldal üzemeltetőjét hogy nem árverést csinál hanem átverést.
Van eladó alu hűtőbordám 20Ft-ért.
Az árak mm-ben értendőek, a legkisebb vásárolható mennyiség 1 szál. A szál hossza 8 méter. Méretrevágás kérhető, ára: 100Ft/vonás megj.: A levágott darabokat is meg kell venni!
Én simán alád megyek az árral, darabját 100.000,- ért legyártom!
Bizony-bizony, az "Eeetársak" tudtak anno ilyeneket gyártani... Képzeld, amikor diákként először egy cirill betűs, "tudományos" számológépen kellett logartitmust, vagy köbgyököt vonni! Rémálom!
És még egy érdekes dolog...
Egy orosz valaki épített egy elektromos autót, a felirat szerint 50kW-os motorja van, de nekem túl kicsinek tűnik, de ha akkora, akkor brutálisan gyorsulhat. Bővebben: Link u.i.: ajánlom figyelmébe az elektromos kerékpár építő marionak
Öröm nézni ezt a sok csövest.... Úgy szerválnék én is egyet magamnak, jól menne a csöves rádió és a nixie óra mellé
Hehe,,, szerinted megérte neki?
mindenesetre fékezés meg kormányzás előtt nemárt gyúrni.... ha jól látom a szervó csöveket kajak elvágta de azért Lol
Jó akusztikai tulajdonságok, kíváló hangáteresztés,
rendkívül nagy szilárdság (kibírja a sörösüveg dobálós helyszíneket). Licitár 1 cm hosszúságra vonatkozik, ez szorzandó a kért hosszúsággal. Miért nem egyből elemi szálakra állapítja meg az árat?
Bővebben: Link Színusz/RMS: nézzétek csak meg mennyit tud 4ohmon Egy ilyen aztán mehetsz koncertre hangosítani.
Egy internetről szedett szöveget bevágtam a Wordbe. Aláhúzta az Ubuntut. Alapvetőleg "nincs ajánlás" rá. Ekkor egy gonosz mosoly futott végig az arcomon. Ez lett a vége:
Nekem ez olyannak tűnik ez a motor,mint ami az e-trabiban van. Az meg ha jóltudom 16 kWos targonca motor
Ez jó
De végülis mekkora is a teljesítménye??
Felül csak viccel. Alul ott van h mennyi az RMS.
Ez vajon fájhatott?
ui.: bocsánat, hogy ekkora, de ez egy animált gif
Gratulálok a 300. oldal megnyitásához Jah és szerintem nagyon fájhatott...
Szerintetetek melyiket kéne megvennem???
Bővebben: Link1 vagy Bővebben: Link2 Ha már az áruk ugyanannyi...
Én az elsőt választanám Nah jólvan inkább a második me szebb a színe de csak a színe miatt... tényleg...
Ki az a jelézővel nem illethető ember aki két és fél milliót kér egy trabantért?????? Lehet összebeszélt azzal, aki 26 millióért adja a csöves erősítőjét |
Bejelentkezés
Hirdetés |