Fórum témák
» Több friss téma |
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki megosztotta velem a keresett könyveket elektronikus formában! :
Továbbá kereném még az alábbiakat ha esetleg meg lenne valakinek : Ágoston Lajos-Audiofil erősítők építése 2 Barta István: Rádiókészülékek és erősítők Csabai Dániel-Hangtechnika amatőröknek Csabai Dániel-Magnósok ébvkönyve 1980 Sipos Gyula-Elektronikai alap kapcsolások gyűjteménye Ferenczi Ödön - Kapcsolóüzemű tápegységek Ferenczi Ödön-Feszültség stabilizátorok, akkumulátor töltők Ferenczi Ödön-Akkumulátorok és akkumulátortöltők
Ezek meg vannak
Ferenczi Ödön - Kapcsolóüzemű tápegységek Ferenczi Ödön-Akkumulátorok és akkumulátortöltők Csabai Dániel-Magnósok ébvkönyve 1980 Csabai Dániel-Hangtechnika amatőröknek Adj egy címet és elküldöm!
Elküldtem. Ha nem kapnád meg nézd meg a "spam" mappát is.
Üdv
Megjött az e-mail ,letöltöttem a csatolmányt ,kitömörítettem s megnyitottam a fájlokat ,szóval rendben vannak.Hálás köszönet érte!
Használd egészséggel!
Néhány elektronikai könyv és kiadvány újratöltve: Bővebben: Link.
Sziasztok!Új tag vagyok,két könyvet keresnék( voltam a 4shared-en,nem találtam)
Renczes Tamás: Szemléltető kapcsolások Karel Novák: Rádióamatőrök barkácskönyve Segítségetek előre is köszönöm!
Mindkettő fent van torrenten. "MAG" ha mond ez neked valamit.
Biztosan van a barátaid között, aki torrentezik. Beszélj velük.
Nincs,de azért köszönöm.Talán másnak megvan pdf-en
Szia!
Az egyik megvan, de sajnos csak "djvu"-ba. Ja... a másik is
Szia Karesz!Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Keresem Kádár Aba Erősáramú Zsebkönyvét bármilyen formában
Nekem egy ilyen van. "Kádár Aba - Elektromosipari zsebkönyv"
Az is érdekes lehet, pdf vagy djvu formában?
Pdf-ben van
Email címet ha privátban küldök neked akkor elküldöd?
Azért írtam volna, de elérhetőséget nem adtál az adatlapodon....
Szia!
Ha küldesz mail címet,akkor elküldöm.
Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek a. i. Vdovikin Érdekes kapcsolások című könyve? Ha jól emlékszem, abban volt egy tranzisztoros gong áramkőr kapcsolási rajza és leírása. Ha valakinek megvan esetleg, és feltöltené ezt a rajzot és leírást megköszönném. A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2022
Szia!
Nem erre gondoltam. Ez csak egy vibrációt csinál. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a Vdovikin féle könyvben volt. Sajnos a teljes gyűjteményemet szétrágták az egerek. Amire én gondolok, az egy kettős oszcillátorból állt, amin az első a felfutás-lecsengést állította elő, a második pedig a gong frekvenciáját. Sok, az interneten fellelhető kapcsolást, készen vehető hang ic-t lepróbáltam már, de egy sem volt az igazi. Ezt a kapcsolást, amit keresek, még gyerekként (kb. 40 éve) megépítettem. Ha jól emlékszem, egy egytranziztoros erősítő volt még mögötte, és egy 30cm-es mélynyomón szinte tökéletes gonghangot adott.
Csöves iskolarádió erősitőn volt "gong gomb".
Nem tudom szétbontottam/kidobtam/elajándékoztam/hányódik valahol. De hogy nem volt egy agysebészet az tuti...
Ha küldesz mail címet, akkor estére elküldöm.
Abban még mechanikus volt: acélspirálra ütött egy filckalapács és tekercs vette fel a rezgést.
Szép hangja volt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |