Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: Lemaradtam valamiről? „Dózsa György út volt, erre tessék: nem visszakeresztelték?”
Itt mindenki kedvére keresgélhet.
Zoomolható, lejjebb meg régebbi térképek. Idézet: „Az 1860-as években Aréna útnak (Arena Weg) nevezték, ami a környék kiépülésével párhuzamosan vált hivatalossá 1874-ben. Nyomvonala ekkor a Kerepesi úttól a Lehel utcáig tartott. Ez 1897-ben a Váci útig hosszabbodott, elérve mai hosszát. Mai nevét 1945-ben kapta Dózsa György után, aki 1514-ben vezetett parasztfelkelést a nemesség ellen, s aki emiatt lett népszerű a második világháború utáni új, kommunista vezetés szemében. Az út Ajtósi Dürer sor és Hősök tere közötti, Városligethez tartozó szakaszát 1950 és 1953 között térré alakították. Ezt az 1953-as átadásakor a szovjet vezető után Sztálin térnek nevezték el, és egy monumentális Sztálin-szobrot helyeztek el rajta. Ezt az 1956-os forradalom során ledöntötték, és megsemmisítették, a tér elnevezését pedig 1957-ben megszüntették; újra Dózsa György út lett. A teret a kommunista vezetés előszeretettel használta különféle felvonulásokra, ennek nyomán sokáig Felvonulási térnek nevezték (ez sohasem volt hivatalos). 2006-ban kapott újra hivatalos elnevezést; azóta Ötvenhatosok tere.” Forrás: Wikipedia
A visszakeresztelésre céloztam. Az Andrássy út az, amit visszakereszteltek többek között.
A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2022
Szaktársak!
Ez mi ez? Mindenesetre a 24 rubel igen magas ár volt anno. A helyes megfejtők között kisorsolom ezt a "sünt", ha még holnap meglesz, megveszem.
Cipőszárító vagy zokniszárító?
És a nyertes ... Granpa. Ha holnap még megvan, megveszem. Majd kitaláljuk, hogy jut el hozzá(d).
Sajnos a fedelét, csavarókat nem láttam - igaz, okom sem volt keresni. Mert én lósörény és lófarok vasaló-egyenesítő kefére gondoltam ahhoz meg minek?
Mi van? Megveszed? Annyira nem létszükséglet.
Ha már úgyis ott jársz a kerületben, akkor elhozhatnád bbb-től granpának a késeket is.
Ezzel meg lehet göndöríteni, ahogy nézem véglegesen össze is párosított bennünket a net.
A kis fekete ridikülben pont elfér a melegítő meg a kések.
Egyesek még ahhoz is tehetségtelenek, hogy önállóan legyenek balf***-ok.
Napokban történt. Szállás ablakából figyelem a manővert. Autó érkezik a parkolóhoz. Férfi kiszáll és navigálja a női sofőrt, hogy betolasson a parkolóba. A művelet végén a nő is kiszáll, elégedetten megszemlélik csodás parkolásukat, majd mindegy 3 napra ott is hagyják az autót. Kb 30°-os szögben, két parkolóhelyet elfoglalva.
Lehet azért állt be úgy, mert gondolt a jövőre. Félve attól, hogy olyan közel áll meg az autójához valaki, hogy csak éllel tud majd beszállni.
Hogyan keletkezik az örvényáram?
Fürdőben az "Erős áramlat" szivattyúját kikapcsolják. Az addigi erős sodrás folyamatosan csillapodva megy tovább a csatornában. Még egy perc után is észlelhető a vízmozgás.
Hogy neked milyen érdekes hirdetések hoz az oldal!!
Ezzel nem tudom hogy jobban jártam-e?
Nekem most valami "RoboZone" robotporszívót dobott fel, ami még fertőtlenít is. De feldobott már nekem is bikini leárazást 3 fotóval illusztrálva. Nem is beszélve arról, hogy egyéb női divatot is dobott fel.
(Jelenleg problémák miatt Edge böngészőből vagyok itt, ami teljességgel konfigurálatlan (AdBlock sincsen), amúgy Firefox használó vagyok.)
Idézet: „...AdBlock sincsen...” Itt ne is legyen. Valami játék hirdetés, pedig nem is játszok. A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2022
Vicc az hogy én sem játszok hasonló játékot mégis feldobta nekem is.
Nem tudom, miről beszéltek...
Mivel tudom, hogy a HE-nek fontos, hogy ott legyen a reklám, nekem meg fontos a HE, ezért néha rá is kattintok az oldalt lévő dolgokra...
De eddig mindig kiderült, hogy nem a hölgy olcsóbb 40%-kal, csak a rajta lévő ruha... (Bátran írok ilyeneket, mert ezt az oldalt a felségem nem szokta nézni... ) A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |