Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Gépkocsik kapcsolási rajzai
Kicsit nagyobb de gépjármű.
Ikarusz buszokban lévő "klasszikus" 120km/h max végkitérésű sebességmérő bekötését keresem. Hátoldalon 30 31 M SZ feliratok vannak. 31 : mint közös pont . M : analóg deprez műszer a sebesség mérő 24 V végkitéréssel . Ez mérhető indikálható volt. SZ : távolság mérő ? 30 : távolság mérő ? Mivel mozgatják a távolságmérő léptető motorját, ipulzusok hossz polaritás és fesz/áram igény?
Nem merem teljesen biztosra mondani, de szerintem jó eséllyel a 30-as a tápfesz lesz.
Ha jól tudom, 31 mindig az akku negatív, 30 mindig az akku pozitív, 15 meg a gyújtás. Módosítás: Ez az oldal: https://philipmcgaw.com/in-automotive-wiring-what-is-kl/ és az általa hivatkozott wikipédia oldal pontosabban leírja: https://en.wikipedia.org/wiki/DIN_72552 A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2023
Üdvözlet a mélyen tisztelt társaságnak!
Adva van a saját birtokomat képző nem mai gépjármű, az az ominózus Seat amit egy 1,9 TDI AFN es kóddal ellátott erőforrás hajt. A kor előrehaladásával egyre több a meghibásodás, de nem rendelkezek megfelelő kapcsolási rajzzal, sőt semmivel sem hozzá! Arra kérném szépen a melyen tisztelt szakikat ha esetleg részemre idetudná adni ennek a kocsinak a rajzát4 Segítségeteket előre is köszönöm!
Idézet: „saját birtokomat képző nem mai gépjármű” És még nem tűnt fel, hogy a Seat nyomokban sem tartalmaz "h"-t?? Szóval! Ezeknek egy nagy bajuk van, hogy az ajtó átvezetéseknél megdöglenek a vezetékek! Emiatt a kp. zár meg az ablakok is vacakolnak! De ezek már pár éves korukban is tudtak keserű meglepetést okozni a gazdájuknak. Egyébként a Seat Alhabra, a VW Sharan, és a Ford Galaxy ugyanaz! Persze felszereltségi szint okán lehetnek eltérések! Illetve az se tudjuk melyik széria... Ingyen szerintem csak torrent oldalon fogsz ehhez rajzot találni, vagy erre specializálódott FB csoportban!
Szia! Csak részletekben tudnék utánanézni és mutatni rajzokat ha elárulod a problémát de ha ez nem felel meg tölts le magadnad ilyen autós rajzokat is tartalmazó programot.
Sziasztok. Adott egy 2010-es évjáratú ford focus 1.6 tdci G8DB motorkódú titánium felszereltségű autó. Ennek érdekelne főleg az elektromos rajzgyűjteménye, de bármi ami ehhez kapcsolódik. Már nézelődtem, de nem igazán tudom, hogyan is keressem. A mechanika is érdekel. A segítséget előre is kösz.
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2023
Üdv! Autodata ? Konkrétan mire lenne szükség?
Szia! Nincs probléma az autóval viszont, ha esetleg lesz ne akkor keljen kutakodni. Az Autodata elérhetőségével tudnál segíteni?
Üdv! Konkrét probléma esetén tudok segiteni.
Sziasztok! Remélem valaki tud infót adni egy nagyon régi gépkocsi elektromos rajzzal.
CITROEN HY 12 V-os változat érdekelne. Köszi előre is.
Köszi a segítséget. Van vagy nincs rajz?
Nincs sajnos, de ez még egy egyszerű autó.
Ez igaz de 3 db-ot kell bekábelezni karosszériázás után és nem mindegy hogy csinálja az ember. Például van relézve a világítása?
Szerintem nincs, de ha megteszed nem fog ártani.
Köszi de kaptam egy komplett könyvet hozzá minden leírással! Valakinek kell keressen magánban mert 80 oldal. Szívesen segítek.
Sziasztok! Skoda Felicia 1,9D komplett kapcsolási rajzot keresek, Köszi
Üdvözlet! Legfőképpen a fűtés rásegítő kapcsolási rajza érdekelne ha még megvan !
Szia! Cseh és lengyel nyelvű szervizkönyvem van hozzá. Ha megfelel privátban írj egy mail címet, és elküldöm,kb 300 Mb- a kettő....Elektromos rajzoktól kezdve minden benne van...........
Szia! Ez egy Toledóé volna. Remélem, hogy felismerhető róla a leírásom amit az üzenőben írtam.
Sziasztok! Nincs meg valakinek véletlenül a Focus MK3,5 kapcsolási rajza? Főként az első levegőbeomlő zsalu és környéke elektromos kötései érdekelnének. Ugyanis az autón biztonsági okból állandóan megy a hűtőventillátor. Arra már rájöttünk, hogy nem kap jelet, ezért így reagál. Valószínűleg az első lökhárítónál lévő levegőszabályzó zsalu is jó lehet, de az elektronikai vezérlő és a kapcsoló között veszik el a jel. Így, ha van velekinek ilyen rajza, vagy tud segíteni az ügyben, esetleg már találkozott ilyen jelenséggel, legyen szíves segíteni. Köszönöm!
Sziasztok!
Esetleg nincs meg valakinek a Mercedes s211 (w211) kapcsolási rajza? 2006-os gyártású. Ha emellett szerviz könyv is lenne az lenne a nonplusz ultra A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2024
Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönöm!
Peugeot 308 SW tdi 2011 Keresek szervizkönyvet vagy kapcsolási rajzot.
Remélem újat mondok azzal, hogy SEDRE az amit keresel.
Ez egy szoftver ami minden Peugeot/Citroen modellhez egyben tartalmazza amit keresel. Jó pár GByte. (Keress valakit aki le tudja torrentezni valahonnan.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |