Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ez is karton kivitelű. Így is kell?
Félreértettem, azt hittem ez aluból is van. Persze, hogy kell, a régiség számomra a fontos!
Ment privát üzi.
Sziasztok!
Kérdésem, illetve felajánlásom. Kell-e Valakinek egy laminálógép? Meleghengeres. A motor, a meleghenger jó, fűt, továbbít, a hőfokot nrm lehet állítani, az a része romlott el. Kodobni nem akarom, hátha Valaki foglalkozna vele,. Akit érdekel, írjon, keressen. Dunaharasztiból vihető. Súlya va, nem szívesen csomagolgatnám.
Sziasztok !
A következő linken Bővebben: Link található dolgok elvihetők Fótról . Állapotuk ismeretlen .
Szevasz!
A két HDMI átalakító és az első képen látható telefon központ érdekelne. Üdv. M.
Engem érdekelne a telefonok, asztali lámpa, antenna erősítő, 12V-os tápok, a doboz ellenállás, videokártya, csíptetős lámpa, a lenyomható lámpa, meg a switch is.
Ne dobjad ki.
A bal alsót még én sem igazán tudom mi lehet.
Szia !
Elrakva .... A részleteket privátba folytassuk....
Eszembe sincs. Viszont a 12 lábas fogalmam sincs mihez jó.
A 4 egyforma nixi vagy valamelyik kijelzőé. Ki ne dobd.
Szia, ha küldés lehetséges valamilyen módon, akkor szívesen fogadnám.
Szia!
A ...222 végű képen lévő meghajtókat köszönettel elfogadnám.
Holnap mennénk Pest irányába Székesfehérvár felől. Útközben oda tudnám adni.
Sziasztok!
Forrasztási gyakorlatnak, fülbevalónak, szobadísznek vagy bárminek odaadnék pár méter SO14 tokos 74AC32 (4 db 2 bemenetű OR kapu) ls SOT23 tokos 8,2 V-os Zener diódát. Nem számoltam, de -3-3 méter biztisan van.
Szia!
Ezekből pár10 centi érdekelne! Még várok más érdeklődőt az osztozkodáshoz..
Szeretnék kérni 20-30 centit belőle én is. köszönöm.
Ezek a cuccok továbbra is elvihetőek:
▶ Pakk 1 ▷ TESLA lemezjátszó ‒ fellelt állapotban, bekapcsol, tányér pörög, erősítő működik, hangszedőfej tönkrement. ▷ BRG MK29 magnó ‒ kuplung gyenge, új szíj kell, kazetta ajtó javítandó, működik. ▷ 2 szürkeárnyalatos képcső ‒ tökéletes állapotúak, pótalkatrésznek, méretük 5". ▷ 2 "Universum HF11" adóvevő ‒ az egyik eredeti, a másikba bele lett piszkálva (adás gomb hiányzik). ▶ Pakk 2 ▷ PIC ‒ egyszer-kétszer volt próbából programozva, végül nem lett felhasználva. ▷ USB programozó ‒ a PIC is ezzel programozható. ▷ USB kontroller ‒ az egyik joystick rendetlenkedik. ▷ vaku modul ‒ fényképezőgépből bontva, állapota ismeretlen. ▷ Pinnacle Systems"média kliens" ‒ tévéhez, hálózati konfigurációt igényel, távirányító mellékelve. A cuccok helyileg Keszthelyen vannak, csak személyesen vihetőek. jelentkezéseket itt várom (saját szállítóeszközt hozni kell).
Szia!
Ha valaki jár feléd,akkor a Pic-es cuccokat Köszönettel elfogadnám.
Üdv.
Egy 30-30cm engem is érdekelne, köszönöm. És ezúton megkérném "dB_Thunder" kollégát, hogy az én részem is legyen kedves és vegye át, majd dobja be a csomagomba. Hamarosan aktuális lesz, és megszabadítom a nála tárolt kacatjaimtól.
Te jelentkezel a 2-es pakkra?
Szombathelyről elvihető egy Fujitsu-Siemens monitor, kb. 17 collos.
Típus: Fujitsu SCALEOVIEW C17-3 43,2 cm (17") 1280 x 1024 pixel. Csak személyes átvétel lehetséges - csomagolás, postázás kizárt. Akinek kell, mailben írjon, aztán egyeztetünk időpontot.
Igen,de sajnos messze vagy,nem tudom megy-e valaki feléd,azzal leboltolnám a fuvart
Ha közelebb lennél, én elfogadnám, de hát így kiesek sajnos.
Egyelőre még nem jelentkezett más, távolságod miatt neked nem jó. Várjunk, hogy más is jelentkezzen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |